imah » wartos » Tlalnewood's Estudios GGM pikeun Buka Tilu Sora Anyar
Estudios GGM

Tlalnewood's Estudios GGM pikeun Buka Tilu Sora Anyar


AlertMe

Studio mandiri panggedéna di Mexico nyiapkeun pikeun ngahanca kagiatan produksi pilem sareng pilem dina Juni.

MEXICO CITY-Estudios GGM, fasilitas produksi bebas panggedéna di Méksiko, nembé ngalungsurkeun tilu soundstage énggal nalika persiapan pikeun neruskeun kagiatan produksi dina Juni. Mimitian ti 10,000 dugi ka 13,000 kaki pasagi, tahapan énggal bakal janten studio panggedéna sareng masihan jumlah salapan rohangan motret. Pangwangunan hiji tahap parantos lengkep nalika digarap dua sanésna bakal réngsé ku bulan Nopémber nalika studio ngarep-ngarep bakal ngadukung sabak televisi sareng produk produksi.

Rencanakeun sateuacan wabah koronavirus, tahapan énggalna disayogikeun pikeun nyepetkeun ledakan Mexico sareng produksi pilem. Ngajalankeun taun 2016, Estudios GGM parantos operasi di kapasitas sateuacan na lockdown, nyayogikeun panggung, kantor produksi, tuang, ngedit, épék visual sareng jasa sanés pikeun proyék-proyék ti Telemundo, Netflix, Amazon, Viacom, MGM sareng produsén sanésna. Enemigo Intimo, Falsa Identidad, El Club, Luis Miguel: The Series jeung Teu kapendak aya diantara séri streaming nembé ditémbak sadayana atanapi sabagian di studio.

Estudios GGM

"Kami ngarepkeun kagiatan produksi kanggo gancang diangkat dina Juni," saur Estudios GGM CTIO Francisco Bonilla. "Kami ngawangun hambalan ieu pikeun ningkatkeun kapasitas sareng nyumponan kabutuhan produsén ti sakumna dunya anu hoyong némbak di Mexico. Éta rohangan shooting ageung, gaduh siling anu tinggi sareng dirojong ku seueur sumber sanés pikeun nampung gaya produksi sinematik. "

Tambihkeun ka pedoman jarak sosial anu diparentah ku pamaréntah Méksiko, studio bakal nerapkeun rupa-rupa ukuran kasehatan sareng kaamanan pikeun ngajagi tuang sareng awak, kalebet perobihan budaya sareng latihan higienis pikeun padamelan sareng kahirupan sapopoé, pangawas CCTV termal, bahan kimia périodik, ozon sareng Sanitisasi UV, sareng aksés aksés dina fasilitas, set sareng kantor. Tahap-tahap anyar dihijikeun ku modular, rohangan multi-tujuan anu bakal ngantepkeun sutradara, cinematographers, kru kamar kontrol sareng personel sanésna damel diisolasi. Léngkah-léngkah sanésna kalebet sanitizing kaméra biasa, pencahayaan, papakéan sareng peraga, panggunaan masker sareng sarung tangan, sareng modifikasi pikeun jasa karajinan sareng katering. Sadaya tahapan studio dilengkepan sistem HVAC anu narik hawa seger ti luar pikeun ngirangan résiko nyebarkeun inféksi.

Estudios GGM CTIO Francisco Bonilla

"Kami gawé bareng pajabat kaséhatan lokal sareng penasihat médis pikeun ngembangkeun protokol anu luyu," nyatakeun Bonilla. "Kami ogé ngawaskeun kaayaan di, Spanyol, Italia, Jerman, Islandia, Australia sareng nagara-nagara sanés anu ngahasilkeun deui dihanca. Kami ngempelkeun seueur inpormasi anu jéntré pikeun ngamungkinkeun produksi pikeun gancang gancang, tapi aman. "

Nalika produksi parantos dikedalkeun salami lockdown, padamel anu sanés diteruskeun. Studio ieu nganggo téknologi kolaborasi jauh Bebop sareng alat Adobe pikeun ngawenangkeun éditor sora sareng gambar, seniman épék visual sareng anu sanésna pikeun ngalaksanakeun pagawéan jarak jauh. Éta ogé ngagaduhan porsi salaku situs béta karanjingan On Permintaan, platform panyuntingan awan-awan. Sarupa oge, pagawean pos-produksi parantos diteruskeun di Cinematic Media, fasilitas pos anu aya di jero kompleks studio, sareng kalolobaan staf damel luar situs.

Estudios GGM ogé ngembangkeun jabatan épéktivitasna. Éta nyéwa seniman sareng nambihan kamampuan anyar, kalebet gambar newak sareng high set téknologi set virtual. Paménta jasa épék visual parantos ningkat sacara dramatis sareng nyorong langkung saé pikeun ningkatkeun nilai produksi. Studio ngarepkeun pangabutuh pikeun épék visual anu canggih saéngga ngahasilkeun produksi pikeun ngawatesan perjalanan sareng produksi lokasi.

Pikeun produser hayang pisan balik deui ka produksi, Estudios GGM hoyong ngajantenkeun prosés saderhana kalayan nyayogikeun solusi hiji-eureun. "Kami nyayogikeun sagala hal anu perlu pikeun ngahasilkeun televisi premium sareng bioskop," saur Bonilla. "Éta kalebet bakat ngalaman sareng awak pikeun ngirangan kabutuhan ngarambat atanapi nyangking jalma ti luar nagara."

Ngeunaan Estudios GGM
Estudios GGM mangrupikeun studio produksi mandiri panggedéna di Mexico sareng salah sahiji pusat modéren modern pikeun televisi sareng produksi bioskop di Amérika Latin. Tempatna di Tlalnepantla, industriarea berkembang pesat, studio-studio éta ngan ukur sababaraha menit ti drive distrik bisnis utama sareng obyek wisata budaya di tengah Kota Mexico sareng Aeropuerto Internacional Benito Juárez.
Estudios GGM dikhususkeun deui kana produksi média hiburan pikeun pasar dunya. Dina kurungan kami, produser ngagaduhan aksés pikeun sumber-sumber anu diperyogikeun pikeun nyandak proyék televisi sareng bioskop tina skrip ka layar. Studio nampilkeun genep kaayaan sora tina seni sareng nawiskeun langkung ti 30,000 kaki pers. Ruang kantor kontemporer sareng gudang. Lengkep pelengkapan jasa dukungan, tina cahaya sareng pakakas pikeun kamar ganti baju, tuang, VFX sareng fasilitas ngédit, sayogi pisan. Studio ieu ogé tempatna gambar Netflix-sertifikasi sareng fasilitas pagawean sora, Cinematic Media.


AlertMe