imah » wartos » Télévisi TNDV Téknologi Produk TSL Pikeun Ngaronjatkeun Aliran Workcast Broadcastna

Télévisi TNDV Téknologi Produk TSL Pikeun Ngaronjatkeun Aliran Workcast Broadcastna


AlertMe

TNDV Télévisi dihurungkeun TSL ProdukUnit 'TallyMan TM1 MK2 + ngabantosan ngokolakeun aliran kerja tally na UMD pikeun sababaraha produksi, kalebet festival musik multi-tahap gedé sareng acara olahraga. Sistem kontrol siaran parantos dipasang di peuntas armada produksi televisi sélular TNDV pikeun nanganan jalan taling ka kaméra, panénal sababaraha sareng monitor. TNDV Televisi ogé nambihan modul ékspansi ESP-1R TSL pikeun sistem pikeun nutup kontak, ngamungkinkeun integrasi seamless sareng ampir naon waé pédah atanapi unit mobile anu sanés nganggo serat sareng jaringan IP.

Pikeun festival musik anu ageung, TNDV kedah tiasa nyayogikeun pakan kaméra ka DJ sareng wisata kru video, sareng TSL's TM1 MK2 + ngabantosan sacara gampang ngabalikkeun data tally ti pénu tamu via IP. Aliran kerja anu sami kanggo ngalarapkeun proyék olahraga na ku sabab tiasa nyayogikeun rupa-rupa kaméra kaméra pikeun produksi imah, liga olahraga sareng siaran anu nyayogikeun éta acara. "TM1 MK2 + mangrupikeun anu paling modern, kompatibel, tiasa dilebetkeun, kompak sareng paling gampang ngagunakeun sadaya sistem anu kami anggo," saur Andrew Humphries, Diréktur Téknik di TNDV Televisi. "Éta ngabantosan urang nyederhanakeun aliran kerja sareng ningkatkeun profesionalisme urang saluareun naon anu urang tiasa bayangkeun."


AlertMe