imah » wartos » Todd A. Dos Reis, ASC milih dua sistim lensa Cooke pikeun ngagambarkeun dua alam pikeun David Makes Man

Todd A. Dos Reis, ASC milih dua sistim lensa Cooke pikeun ngagambarkeun dua alam pikeun David Makes Man


AlertMe

David Nyababkeun Mané nyaéta séri TV munggaran anu ditulis ku Tarell Alvin McCraney, anu meunang hiji Academy Award pikeun ko-nyerat juara Gambar 2017 Best Moonlight dumasar kana lakonana, "Dina Moonlight Black Boys Look Blue." McCraney, porsi salaku produsén édisi séri bareng sareng Michael B. Jordan (sahadat) sareng Oprah Winfrey, nyarioskeun carita semi-otobiografis hirupna nyalira, sakumaha ogé Cahaya cahaya, ngiringan trauma budak leutik sareng ngagunakeun kakuatan imajinasi salamet.

Photo Kredit: Rod Millington / 2018 Warner Bros. Entertainment Inc. Sadaya Hak ditangtayungan.

Pikeun moto carita ieu anu prodigy umur 14 milari jalan kaluar tina lingkungan goréng na di Rajana, Florida, Dos Reis ngandelkeun pisan kana sakumpulan perdana Cooke Speed ​​Panchro anu dicabut deui Cooke Anamorphic / i perdana.

"Kami henteu némbalan pilot tipayun sareng ngantosan séri éta bakal kajemput, tapi nembak sapuluh épisode mundur-mundur," saur Dos Reis. "Kuring sanggup ampir set lengkep lengkep tina Speed ​​Panchros asli ti Otto Nemenz - 18mm-100mm, kecuali 65mm - sareng kusabab ahir telat produksi, kuring henteu pernah ngagaduhan kasempetan pikeun nguji éta. Kuring terang tina pangalaman kuring sareng lénsa Cooke S4 yén kuring kéngingkeun anu dipikahoyong. Kuring mimiti némbak sareng Speed ​​Panchros dina dinten sadinten - ampir sok ngamimitian adegan ku 32mm sareng 40mm anu janten karesep kuring - sareng kuring ngagaduhan anu dipiharep. "

David Ngadamel Man-Ep 109- "Sababaraha Kuring Anu Anu Hanyat" -Photo Kredit: Rod Millington / 2018 Warner Bros. Entertainment Inc. Sadaya Hak ditangtayungan.

Nanging, nalika préparasi pilot, diréktur Michael Francis Williams mutuskeun yén anjeunna badé némbak anamorphically kanggo pamandangan proyék perumahan Ville, bari ngagunakeun Speed ​​Panchro spherical pikeun adegan anu aya di luar Ville. (Pilihan lénsa ieu bakal dibalikkeun pikeun episode genep ka sapuluh pikeun nunjukkeun parobahan drastis dina kahirupan karakter utama.) Tapi parobihan telat ieu anamorphic hartosna yén Dos Reis kedah kéngingkeun lénsa anamorphic ti produsén sanés.

"Éta lénsa anamorphic anu kami pake dina pilot ... aranjeunna henteu leres," jelas Dos Reis. "Éta kapengker gancang tapi éta lemesna anu henteu resep. Abdi terang pisan sareng lensa spherical Cooke tina damel sareng présidén S4 dina HBO Rombongan, janten kuring ngahontal Dana Gonzales, ASC, sakumaha kuring terang anjeunna ditembak sareng Cooke Anamorphic / i prime pikeun Amazon Perdana pasukan. Saur anjeunna, 'Candak aranjeunna, aranjeunna saé pisan, aranjeunna bakal masihan anjeun leres naon anu anjeun pikahoyong,' sareng éta anu ngajantenkeun kuring ngalih ka Cookes, kalayan set 25mm-180mm Anamorphic / i primes. "

Salaku ogé ngagentos antara lénsa spherical sareng anamorphic, Dos Reis nganggo suhu warna anu béda, gaya gawé kaméra sareng gaya pencahayaan pikeun salajengna nyorot perpisahan antara proyék perumahan Ville sareng sadaya hal di luar éta.

"Sanaos kaseueuran mikirkeun Rajana salaku subur, Ville mangrupikeun proyek perumahan," saur anjeunna. "Kelir kami disaturated, kalayan kasepetan dina bayangan sareng nada kulit kalayan interior dicaangan pikeun siang kalayan ARRI LED SkyPanels sareng eksterior wengi cahayana kalayan tungsten, HMI Fresnels, uap natrium sareng uap raksa pikeun cahaya bulan purnama - sapertos Ville éta hirup , tempat anjeun kudu sirah anjeun dina swivel janten sadar sadaya sakuriling anjeun. Éta hartosna katingal cekak. "

Dos Reis nganggo tilu Alexa Minis pikeun sadaya sapuluh épisode, sareng dua anu dicekel sareng hiji dina bango, dolly atanapi Steadicam rig. Salaku tambahan, anjeunna ngagaduhan Kaméra Bioskop Mikroba Blackmagic kanggo dijantenkeun salaku bodycam atanapi dina panto ayun.

Karep kalolobaanana cinematographers anu nganggo Speed ​​Panchros, Dos Reis resep anu seueur anu katingali ganjil pikeun ngajelaskeun: "Kuring resep pisan kana lensa na kusabab teu sampurna. Urang teu tiasa rada fokus kana bagian-bagian kerangka, janten terang kami persis kumaha piguraana selfie. Éta anu kuring dipikacinta. Éta masihan gambar anu kualitas anu sami tina lensa jenis Lensbaby anu kuring dipikacinta. Sareng Cooke Anamorphic / i lensa ... sapertos Dana nyarios, kuring ngagaduhan kahayang anu kuring karep. "

# # #


AlertMe