imah » 2019 NAB Tembongkeun » Top Tilu Hot Topik ti NAB 2019

Top Tilu Hot Topik ti NAB 2019


AlertMe

Ku Jon Finegold, CMO Signiant

Sateuacan urang leres-leres netepkeun angin ribut ku NAB, kuring hoyong masihan sababaraha refleksi dina acara taun ieu. Éta salawasna pikaresepeun pikeun ngadangu topik anu gelembung kana permukaan dina paguneman anu béda-béda. Taun ieu, aya tilu téma anu leres-leres menonjol.

1. Kami di dunya hibrid-awan / dunya multi-awan

Hiji hal anu jelas. Industri média maju gancang nuju dunya hibrid / multi-awan. Ieu sanés ngan ukur kabébasan pikeun kagiatan olahtalatah sareng pencét tina sagala rupa parangkat keras sareng parangkat lunak anu aya dina acara, tapi éta jelas dina ruangan Signiant dina diskusi sareng ratusan konsumén. Sababaraha panganteur konci:

  • Teu aya anu sigana bakal-aya sareng hiji ngajual tunggal. Komo Netflix, sakali pikeun anak pikeun Amazon Web Services, sigana bakal langkung seueur sareng Google Cloud. Kami ogé ningali seueur konsumén Signiant nganggo campuran gudang tempat-premis sareng neundeun awan, sareng beuki seueur ti sababaraha padagang.
  • Palayanan awan henteu dimodifikasi. Ngajual anu ageung ngerjakeun pikeun ngabédakeun sareng teras-terasan pikeun nambihan jasa anyar saling. Perang méga hurung!
  • Konsumén méga nyokot média sacara serius. Aya seueur hires industri utama, jasa média khusus anyar digulung, sareng ngical paralatan negosiasi jangka panjang sareng konglomerat média badag. Ieu mangrupikeun indikator yén industri urang aya payun sareng puseur dina radar padagang maya anu gedé.

Sanaos ieu sadayana tren positif pikeun industri tina segi laju inovasi sareng kalenturan pilihan, ieu nambihan langkung seueur, henteu sakedik, pajeulitna pikeun staf téknis. Éta tétéla janten warta anu saé pikeun Signiant sabab produk kami tiasa dianggo kalayan sagala jinis neundeun na anu katingali salaku lapisan abstraksi, ngaleungitkeun pajeulitna kaayaan sababaraha jinis panyimpen, padagang pérangan awan sareng, tangtosna, ngagancangkeun percepatan kami pikeun miceun géografi salaku variabel.

Salah sahiji konsumén panggedéna ngusulkeun yén Signiant ngaminimalkeun kasantosanana pikeun naon anu ngajual salah awan, kusabab biaya péngkolanna mangrupikeun sederhana salaku logging kana portal Signiant na nunjukkeun arah aliran anu aya di mana wae anu didukung kami. Jalma sareng sistem dina alur kerja tiasa beroperasi tanpa gangguan atanapi malah sadar yén saklar ieu dilakukeun.

2. Industri ieu alihan tina perangkat lunak khusus ka SaaS multi-panyewa

Upami anjeun cukup beruntung janten di Devon Summit Devoncroft dina dinten Minggu NAB, anjeun tiasa ningali tampilan anu unik pisan tina ékonomi industri téknologi média ti Josh Stinehour, Penganalisa Kepala di Devoncroft Mitra sareng mantan bank investasi industri. Upami presentasiana ditingali sacara online, kuring nyarankeun pisan, sareng pasti acara ieu bakal asup kalénder kuring deui taun hareup.

Dina presentasi Josh anjeunna nyarioskeun tantangan naon anu parantos didaptarkeun ka unggal pamundut khusus ti para nasabah, sareng matématika nunjukkeun, nganggo padagang MAM sapertos conto, anu kalolobaan diical ngical paralatan langkung sakitar genep konsumén salaku hasilna. Ieu sanés mangrupikeun tantangan pikeun ngical paralatan, ékonomi anu ngurilingan dampak ieu sadayana sadayana dina ranté suplai média. Éta henteu ngan ukur boga biaya langsung anu mungkin pesenan gedena langkung ageung ti aranjeunna kedah janten, éta ogé nyegah ketangkasan bisnis.

Salaku perusahaan média neuleuman pikeun bersaing sareng Netflix sareng Amazon Perdana, seueur anu ngamimitian sadar aya pendekatan anu béda. Naroskeun ka diri, "nya éta waktuna pikeun berkorban sababaraha fitur anu tim anu diperyogikeun pikeun téknologi sareng tim ops pikeun ganjaran lincah sareng tabungan ongkos masif?"

Urang pasti ningali peralihan ieu dina pamikiran dina usaha urang, sareng ieu disorot di lantai NAB kalayan seueur diskusi di sekitar portal ingest portal. Seueur nasabah kami ngalih jauh tina solusi anu larang, anu saderhana pikeun ngumpulkeun aset saatos tina produsén konténer di sakumna dunya dina kahadean Media Shuttle. Shuttle ngagaduhan kagunaan portal portal ingest adat khusus, tapi sayogi salaku off-the-rak, solusi SaaS multi-tenant. Ieu nawiskeun tunjangan ageung dina hal TCO sareng agility bisnis, sareng pasar ayeuna sadar kana tunjangan.

Di Signiant, urang tangtosna proponén SaaS. Tapi antusiasitas kami ngan ukur kauntungan pikeun usaha urang, ieu mangrupikeun tren anu hadé pikeun industri anu saaS ayeuna arus perdana.

3. Tumuwuhna pajeulitna ranté suplai média global

Ieu langkung épolusi anu masih aya tibatan peralihan radikal di NAB 2019, tapi jelas, ranté pasokan média ngembang langkung rumit unggal taun. Éta masuk akal nalika mikir ngeunaan kumaha konsumen nungtut eusi, dina alat naon waé, iraha waé, di mana waé di dunya. Pabrikan kontén ayeuna kedah nyebarkeun kontén dina seueur format anu béda-béda di seueur daérah, masing-masing ngagaduhan peraturan sareng prosésna.

Standar sapertos IMF muncul pikeun ngabantosan sababaraha pajeulitna, tapi hiji tren anu sigana langkung umum taun ieu ti taun-taun kapengker nyaéta ngandelkeun supplier leutik, anu mumpuni khusus digawé babarengan sareng panyipta eusi sareng distributor anu ageung. Ieu mangrupikeun topik anu panas di booth Signiant sabab para nasabah urang tiasa ningal ka urang janten dipercaya calo anu gampang, aman sareng gancang mindahkeun eusi antara perusahaan ageung sareng alit, di sakumna dunya. Peran ieu henteu énggal kanggo Signiant tapi éta janten langkung penting pikeun konsumén urang sareng urang bakal ngagaduhan sababaraha pengumuman di payuneun ieu engké. Tetep di dieu!


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)