imah » wartos » tpc Swiss ngawangun tangkas Studio Center Kira IP infrasturktur ti Bayangkeun Communications
Ruangan News-Podium Führung durch den neuen SRF-Newsroom Copyright: SRF / Oscar Alessio

tpc Swiss ngawangun tangkas Studio Center Kira IP infrasturktur ti Bayangkeun Communications


AlertMe

Saatos kasuksésan fleksibel, treuk UHD, Bayangkeun ayeuna nyayogikeun pangolahan IP pikeun produksi anyar sareng pusat playout di proyék Metechno di Swiss

Las Vegas, April 7, 2019 - Swiss produksi sareng siaran perusahaan tpc, bagian tina utama usaha umum publik Swiss SRG SSR, ngawangun berita, olahraga sareng pusat téknologi di Zurich. Ieu pusat IP-sadayana, kabina di sabudeureun SMPTE Kulawarga standar ST 2110, bakal ngagunakeun Prosesor Jaringan Selenio ™ (SNP) ti ngabayangkeun Communications pikeun masihan pidio IP-to-IP canggih sareng pamrosésan audio, kitu ogé konversi antara feed SDI warisan sareng alat sareng infrastruktur IP anu nembé diwangun.

tpc switch Switzerland ag, panyadia jasa teknis pikeun penyiar nasional Swiss SRF / SRG, parantos nyusun proyék anu wani supados kénging gelar kasederhanaan sareng kasaluyuan multiformat - tingkat anu ngan ukur tiasa dihontal kalayan sagala-IP sareng software- pendekatan anu dihartikeun.

Ieu produksi produksi sareng pangiriman anyar, utamina dianggo pikeun warta sareng olahraga, kedahna tiasa ngahasilkeun sareng ngabéréskeun program dina sagala résolusi nepi ka ultra HD HDR, sareng pikeun ngirim, dina sababaraha basa, ka sababaraha platform kalebet siaran, ponsel sareng jasa online.

Saatosna ti mimiti tpc nembe diwanohkeun di luar treuk siaran, UHD1 - ogé diwangun di sekitar téknologi IP urang - proyék Metechno nganggo prasarana hardware COTS anu masihan anu organisasi pikeun nyiptakeun ciri-ciri sareng penampilan operasional sareng rumasa salaku sistem SDI tradisional, tapi kalayan sagala pedah konektipitas IP real-time sareng kalenturan software.

"Masa depan kami salaku usaha gumantung kana urang nyiptakeun kontén dina kualitas anu paling luhur sareng ngirimkeun ka pamirsa, dimana waé aranjeunna sareng naon waé anu aranjeunna jaga," saur Andreas Lattmann, CTO of tpc. "Hiji-hijina cara pikeun ngahontal tingkat kalenturan anu urang butuhkeun dina wujud praktis, aman operasi sareng biaya-ongkos nyaéta ngamangpaatkeun sistem-software anu ditetepkeun tina IP.

"Gedong téknis sareng éditorial anyar urang tiasa direncanakeun nganggo pendekatan greenfield," jelas Lattmann. "Tujuanna nyaéta pikeun ngahontal infrastruktur tulang tonggong anu kasebar, dipercaya, pangalusna, dumasar kana standar, préparasi real-time anu format-agnostik sareng buktina-buktina."

Terus Lattman, "Parantos mutuskeun pikeun IP lengkep dina aliran dasar kalayan pinuh SMPTE ST 2110. Éta hartosna urang kedah ngawangun basis COTS-based, real-time, jaringan IP perusahaan-kelas anu tiasa dimungkinkeun pikeun sarat kapayunna. Pangalaman anu diusahakeun ngalangkungan rékayasa treuk UHD1 ngarah urang deui nangtukeun solusi ti Bayangkeun. ”

ngabayangkeun Communications sareng tpc parantos damel ngahiji dina truk produksi UHD1 anu ageung, dimana arsitéktur sadaya-IP parantos dilaksanakeun. Dumasar proyek anu suksés pisan, tpc milih SNP Bayangkeun pikeun pusat anu anyar. Éta nyayogikeun sagala pangolahan sinyal dina domain IP sareng tindakan minangka gateway antara jaringan IP internal sareng sumber SDI sareng tujuan. Hasilna mangrupikeun arsitéktur anu rada fleksibel, dimana format naon waé ultra HD tiasa ditetepkeun sareng disilihtukeurkeun di tingkat jalur sinyal individu sareng dikirimkeun salaku aliran ST 2110 tunggal kalayan sérés beresih (kalebet ultra HD).

Andreas Kotulek, diréktur jualan, Nordic, Tengah & Wétan Éropa sareng Rusia, di ngabayangkeun Communications, tambahkeun, "Kami bungah pisan pikeun neraskeun hubungan anu lami sareng IP panaratas tpc. Naon anu kami tunjukkeun dina treuk UHD1, sareng ayeuna dina arsitéktur pikeun pusat studio énggal, nyaéta SNP kami mangrupikeun pangolahan pamrosesan IP paling maju di pasar.

"Kusabab dumasar kana standar kabuka, saleresna tiasa digabungkeun sareng produk sareng sistem kontrol ti seueur padagang anu sanés, anu kritis pikeun Project Metechno tpc," terus Kotulek. "Akhirna, éta dirancang pikeun nganteurkeun sadaya fungsionalitas ieu dina bentuk anu épisiénna épisién pisan, mastikeun kami tiasa ngahontal naon kabutuhan pangguna dina faktor formulir anu kompak. Éta ngahemat rohangan, kakuatan sareng AC di kamar mesin: sadayana penting pisan tina total biaya hirup sistem. "

Pusat studio pangiriman anyar sareng pangiriman di Zurich-Leutschenbach ayeuna nuju ngawangun sareng bakal asup hawa di ahir 2019.

Pameran anu palaksanaan dunya nyata di tpc bakal diulas dina ngabayangkeun Communications'2019 NAB Tembongkeun stan SL1516. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal ngabayangkeun Communications'Produk na leyuran, mangga buka www.imaginecommunications.com.

###

ngeunaan tpc
tpc (téknologi sareng pusat produksi kisaran ag) mangrupikeun anak anu ngagaduhan milik SRG SSR (Schweizerische Rundfunk Gesellschaft). tpc mangrupikeun panyayangan layanan téknis pikeun SRF (Schweizer Radio und Fernsehen) sareng ku kituna nanggung jawab kana produksi sareng sagala aspek teknis anu aya hubunganna sareng TV, radio sareng multimedia syarat SRF.
Hatur nuhun kana drive konstan pikeun inovasi téknis, tpc parantos janten salah sahiji panyayun utama pikeun industri siaran Swiss.

kira-kira ngabayangkeun Communications
ngabayangkeun Communications empowers industri média jeung hiburan ngaliwatan inovasi transformative. Broadcaster, jaringan, panyadia ladenan video na usaha di sakuliah dunya ngandelkeun dioptimalkeun, kahareup-buktina, video multiscreen jeung bagi hasil solusi enablement kami unggal dintenna pikeun ngarojong operasi misi-kritis maranéhanana. Kiwari, méh saparo video saluran di dunya Plawangan produk urang, jeung solusi software urang ngajalankeun nutup ka katilu tina pendapatan ad global. Ngaliwatan inovasi kontinyu, urang téh delivering paling canggih IP, awan-diaktipkeun, jaringan software-dihartikeun na workflow solusi di industri. nganjang www.imaginecommunications.com kanggo inpo, sarta turutan kami on Twitter @imagine_comms.


AlertMe