imah » wartos » tpc Swiss ngawangun tangkas Studio Center Kira IP infrasturktur ti Bayangkeun Communications
Newsroom-podium Führung durch den neuen SRF-Newsroom Copyright: SRF / Oscar Alessio

tpc Swiss ngawangun tangkas Studio Center Kira IP infrasturktur ti Bayangkeun Communications


AlertMe

Handap kasuksésan fléksibel treuk, UHD-sanggup, Bayangkeun ayeuna nyadiakeun processing IP pikeun produksi anyar jeung puseur playout di proyék Metechno di Swiss

Las Vegas, April 7, 2019 - produksi Swiss jeung disiarkeun tpc parusahaan, bagian tina Swiss média umum bisnis SRG RSS utama, anu ngawangun warta, olahraga sarta puseur téhnologi di Zurich. Ieu pusat sagala-IP, diwangun di kira-kira SMPTE ST 2110 kulawarga standar, bakal nganggo Processor Selenio ™ Network (BSNP) ti ngabayangkeun Communications nyadiakeun canggih IP-to-IP video jeung ngolah audio, kitu ogé konversi antara warisan SDI eupan jeung alat jeung infrastruktur IP karek diwangun.

tpc Swiss AG, panyadia ladénan teknis pikeun Swiss penyiar nasional SRF / SRG, geus embarked on a proyék kandel dina urutan mangtaun gelar leuwih luhur kasaluyuan agility na multiformat - a tingkat nu ngan bisa kahontal kalawan sagala-IP na software- pendekatan tangtu.

produksi jeung pangiriman anyar fasilitas brand ieu, utamina dipaké pikeun warta sarta cikur, perlu bisa ngahasilkeun sarta rengse programming dina resolusi wae nepi ka ultra HD Setelan HDR, sarta pikeun nganteurkeun, dina sababaraha basa, nepi ka sababaraha platform kaasup siaran, mobile sarta jasa online.

Handap kana ti tpc urang nembe diwanohkeun luar treuk siaran, UHD1 - oge diwangun di sabudeureun Bayangkeun urang téhnologi IP - proyek Metechno ngagunakeun infrastruktur hardware COTS penting nu mere organisasi sagala ciri kinarya tur katingal operasional jeung ngarasa jadi sistem SDI tradisional, tapi sareng sadaya mangpaat konektipitas IP nu-ayeuna sarta kalenturan software.

"Masa depan kami salaku usaha gumantung kana kami nyieun eusi dina kualitas pangluhurna mungkin sarta delivering ka audiences urang, dimana wae aranjeunna sarta dina alat naon maranéhna milih nongton," ceuk Andreas Lattmann, CTO of tpc. "Hiji-hijina jalan pikeun ngahontal tingkat kalenturan kami kudu dina formulir praktis, operationally aman tur biaya-mujarab nyaeta ngamangpaatkeun sistim software-diartikeun disambungkeun ngaliwatan IP.

"Wangunan teknis na redaksi anyar kami bisa ngan bisa rencanana ngagunakeun pendekatan Greenfield," dipedar Lattmann. "Tujuanana éta pikeun ngahontal hiji disebarkeun, bisa dipercaya, pangalusna-of-breed, standar basis, real-time infrastruktur tulang tonggong éta téh format-agnostik jeung engke-buktina."

Lattman terus, "Ieu mutuskeun pikeun balik pinuh IP kana aliran dasar kalayan pinuh SMPTE ST 2110. Anu dimaksudkan kami kapaksa ngawangun hiji, real-time, perusahaan-grade jaringan IP COTS basis éksténsif nu mangrupa scalable pikeun syarat hareup. Pangalaman massana Ngaliwatan rékayasa nu treuk UHD1 dipingpin urang deui nangtukeun solusi ti Bayangkeun ".

ngabayangkeun Communications sarta tpc sempet geus gawé bareng dina badag, treuk produksi UHD1 anyar, dimana hiji arsitektur sadaya-IP geus dilaksanakeun. Dumasar proyék kacida suksés ieu, tpc dipilih Bayangkeun urang BSNP keur pusat anyar. Eta nyadiakeun sagala pamrosésan sinyal dina domain IP na tindakan salaku gateway antara jaringan IP internal tur sumber na maksud SDI. hasilna mangrupakeun arsitéktur pisan fleksibel, nu format naon nepi ka ultra HD bisa dieusian jeung disilihtukeurkeun di tingkat jalur sinyal individu jeung dikirimkeun salaku stream ST 2110 tunggal kalawan switching bersih (kaasup ultra HD).

Andreas Kotulek, jualan diréktur, Countries, Central & Éropa Wétan sarta Rusia, di ngabayangkeun Communications, Ditambahkeun, "Urang téh bungah kacida bisa nuluykeun pakaitna lila urang kalayan IP pelopor tpc. Naon we ditémbongkeun aranjeunna dina treuk UHD1, sarta ayeuna dina arsitéktur pikeun puseur studio anyar, éta BSNP kami ngarupakeun solusi processing IP paling canggih di pasar.

"Kusabab éta dumasar kana standar buka, éta geus pinuh interoperable jeung produk na sistim kontrol ti rupa pabrik sejen, nu kritis pikeun tpc urang Metechno Project," dituluykeun Kotulek. "Tungtungna, éta anu dirancang pikeun nganteurkeun sadaya pungsi ieu dina formulir nu pisan processor efisien, mastikeun urang bisa ngahontal naon anu perlu pamaké dina faktor formulir pisan ci. Yén ngaheéat spasi, kakuatan sarta AC di kamar mesin:. Sadayana pisan signifikan leuwih total biaya hirupna sistem "

Studio sarta pangiriman anyar puseur di Zurich-Leutschenbach ayeuna handapeun konstruksi sarta bakal aya dina hawa di telat 2019.

A showcase tina palaksanaan real-dunya di tpc bakal diulas dina ngabayangkeun Communications'2019 NAB Tembongkeun stan SL1516. Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang ngabayangkeun Communications'Produk na leyuran, mangga buka www.imaginecommunications.com.

###

ngeunaan tpc
tpc (téhnologi sarta puseur produksi Swiss AG) mangrupakeun cabangna kaluar liwat milik tina SRG RSS (Schweizerische Rundfunk Gesellschaft). tpc teh panyadia teknis layanan pikeun SRF (Schweizer Radio und Fernsehen) jeung kituna jawab produksi jeung sagala aspek teknis patali jeung TV, radio jeung multimedia sarat tina SRF.
Hatur nuhun kana drive konstan maranéhanana pikeun inovasi teknis, tpc geus jadi salah sahiji panyadia ngarah kana industri siaran Swiss.

kira-kira ngabayangkeun Communications
ngabayangkeun Communications empowers industri média jeung hiburan ngaliwatan inovasi transformative. Broadcaster, jaringan, panyadia ladenan video na usaha di sakuliah dunya ngandelkeun dioptimalkeun, kahareup-buktina, video multiscreen jeung bagi hasil solusi enablement kami unggal dintenna pikeun ngarojong operasi misi-kritis maranéhanana. Kiwari, méh saparo video saluran di dunya Plawangan produk urang, jeung solusi software urang ngajalankeun nutup ka katilu tina pendapatan ad global. Ngaliwatan inovasi kontinyu, urang téh delivering paling canggih IP, awan-diaktipkeun, jaringan software-dihartikeun na workflow solusi di industri. nganjang www.imaginecommunications.com kanggo inpo, sarta turutan kami on Twitter @imagine_comms.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!