imah » wartos » Transcoding gancangan Anyar ti Amazon Web Layanan delivers nepi ka 25X gancang Processing VOD

Transcoding gancangan Anyar ti Amazon Web Layanan delivers nepi ka 25X gancang Processing VOD


AlertMe

Nyandak streaming-resolusi luhur kandungan dina paménta pikeun siaran sarta panyadia leuwih deui-luhur

Las Vegas, NV, NAB Konférénsi, Booth SU2202 - April 8, 2019 - Dinten Amazon Web Services, Inc. (AWS) hiji Amazon.com parusahaan, ketersediaan ngumumkeun of Transcoding gancangan, hiji fitur anyar dina AWS unsur MediaConvert nu nyandak broadcaster, leuwih deui-luhur (OTT) distributor, sarta panyadia eusi premium séjén pikeun ngalengkepan proyék video transcoding maranéhanana nepi ka 25 kali leuwih gancang. EPIX, a 24-jam jaringan TV premium, ayeuna migunakeun gancangan Transcoding pikeun ngarobah eusi 4K UHD jang ngalirkeun data pikeun ngadeukeutan 70 juta AS mayar imah TV. Gancangan Transcoding bakal nunjukkeun masarakat awam pikeun kahiji kalina dina mangsa 2019 NAB Tembongkeun di Las Vegas Konvénsi Center (LVCC) April 8-11 di AWS stan SU2202.

Naha dina bioskop imah kalawan proyéksi dedicated, TV susunan di kamar tamu, atawa layar mobile, nempoan multiscreen ieu proliferating. Salaku rentang na resolusi pidangan alat kanaékan, métode video encoding leuwih kompleks anu diperlukeun, hasilna eusi lila ngarobah kali. Ieu Nepi tantangan hadir jaringan kabel sarta panyadia eusi streaming. Contona, hiji fitur 4K full-panjang di rentang dinamis tinggi (setelan HDR) bisa nyandak leuwih ti dinten ka ngarobah ngagunakeun infrastruktur video workflow tradisional pikeun sakabéh sahiji format diperlukeun jeung myriad pamaén konsumen sadia kiwari. Jeung scalability, élastisitas, sarta kalenturan pamrosésan awan jeung Advent téknologi anyar kayaning Transcoding gancangan, workflows itung-beurat ieu bisa diolah kalayan nyirorot ngurangan kali turnaround, sahingga para nasabah papanggih syarat studio urang keur transcode na jaminan kualitas sareng waktos ka luang. Salian nyata ngurangan waktu transcoding, AWS unsur MediaConvert ngawengku Quality-diartikeun kontrol Bitrate Variable (QVBR) nu bisa ngurangan ukuranana file ku nepi ka 50% ku otomatis nyaluyukeun bitrate on pigura ku pigura dadasar. Duanana QVBR na Transcoding gancangan nu sadia dina AWS unsur MediaConvert kalawan euweuh biaya tambahan.

"Urang anu pilari ka transcode jilid badag tina pilem tur eusi televisi aslina kana 4K ultra HD keur dina paménta ngalirkeun ka konsumén kami, "ceuk Jon Dakss, Kapala Digital Officer, EPIX. "AWS unsur MediaConvert mangrupakeun leyuran fléksibel anu teu merlukeun wae dina enggon hardware, ngalir dina awan, sarta kalawan Transcoding gancangan ensures pangiriman gancang tina pangalusna pangalaman 4K streaming sakuliah sababaraha alat."

Kaluar liwat milik Metro-Goldwyn-Mayer (hermansah), EPIX nyaéta layanan TV premium ku garis-up program aslina kritis acclaimed sarta rébuan Hollywood pilem. EPIX nyaéta sadia nasional ngaliwatan kabel, satelit, Propaider telco, sarta TV streaming kaasup Comcast, Spéktrum, Cox, piring, Verizon FiOS, AT & T U-ayat, aisan, jeung PlayStation Vue ogé ngaliwatan EPIX AYEUNA ngalirkeun aplikasi.

Ngeunaan AWS unsur MediaConvert

AWS unsur MediaConvert nyaéta layanan transcoding video dumasar-file kalawan fitur siaran-grade anu ngamungkinkeun para nasabah ka gampang nyieun eusi VOD pikeun siaran sarta pangiriman multiscreen dina skala. jasa ogé ngagabungkeun video na audio canggih kamampuhan ku panganteur jasa web basajan tur mayar-sakumaha-anjeun-balik bedah. Kalawan AWS unsur MediaConvert, panyadia eusi tiasa difokuskeun delivering pangalaman média compelling tanpa ngabogaan salempang ngeunaan pajeulitna wangunan sarta operasi hiji infrastruktur processing video di-imah.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!