imah » diulas » Tren na Mibanda-Beens 2019

Tren na Mibanda-Beens 2019


AlertMe

Sateuacan urang meunang kana daging artikel, abdi hoyong ply anjeun jeung bantahan di handap. Eta geus ngomong yén 'junk Hiji lalaki urang nyaeta harta sejen manusa.' Ieu ogé leres dina realm of tren. Hiji urang trend sabenerna bisa jadi séjén urang 'geus-geus.' Ku kituna, bari kuring nyebut sababaraha hal anu geus bray panon kuring sarta anu dipikaresep ku abdi, tetep dina pikiran nu bisa manggihan éta tedious na lami-hat. Tapi éta teh trik keur storytelling alus. Jeung 2019 NAB Tembongkeun nyaeta sagala ngeunaan storytelling.

Kalayan ngomong yén, hayu urang nempo sababaraha wewengkon anu pantas hiji ujian keur 2019 upcoming NAB Tembongkeun. Sabab nyebutkeun aya: "Unggal Carita dimimitian dieu".

Salah sahiji hal teh pindah ka 5G jaringan nirkabel sejenna. The 2019 NAB Tembongkeun'S "tujuan 5G" pasti bakal omongan ti kota (NAB Bandar, nu mangrupakeun!) Sedengkeun ieu bisa utamana sigana mangaruhan operator Telecom, éta ogé robah naon mungkin dina watesan pangalaman nu gancang broadband bakal mempermudah. Pikeun hiji, média sosial ieu beuki revolving sabudeureun eusi video.

Sakumaha nu ditétélakeun ku Badan Asosiasi Téhnologi Consumer, anu Network 5G bakal masihan urang ngeunaan 100 kali kapasitas 4G. Contona, pikeun pilem dua jam bisa diundeur, 3G nyokot, jam 26; 4G nyokot ngeunaan 6 menit; sarta 5G bakal nyandak ngeunaan 3 ½ detik. Ieu kusabab 3G ngoperasikeun di kira 384 Kbps, 4G di kira 100 Mbps, sarta 5G di kira 10 Gbps, per Juhari Bokatius, insinyur di NXP.

Sateuacan anjeun meunang sadayana bungah jeung runtah smartphone 4G anjeun ayeuna, anu jaringan 5G teu dipiharep bisa lega sadia dugi, sahenteuna, 2025. Muhun, sakuliah, atoh.

5G ngoperasikeun on tilu spectrums utama: nu Low-band atawa 1GHz spéktrum sub kalawan speeds data dina ngeunaan 100Mbps, anu Mid-Band jeung speeds data dina ngeunaan 1Gbps jeung spéktrum High-Band atawa mmWave, kalawan speeds di ngeunaan 10Gbps. Salah sahiji titik tancep utama antara tilu ieu gedong penetrasi: low boga pangalusna, pertengahan boga si asa jeung tinggi boga kabisa penetrasi pisan low.

Hiji mimiti Lelang 2017 FCC Spéktrum nempo T-Mobile win 45% tina kabeh spéktrum low-band dijual dina rentang 600 MHz, ngawengku 100% tina AS jeung Puerto Rico. Numutkeun T-Mobile, low-band spéktrum substansi ngaronjatkeun sinyalna di-gedong sarta ogé ngumbara jarak gede ti pertengahan band na spéktrum tinggi-band. Ngutruk boga mayoritas spéktrum pertengahan band bari Verizon na AT & T keur fokus kana Bulan tinggi-band.

Baheula taun ieu, T-Mobile ngumumkeun yén nagara éta ieu dipake dina jaringan 5G na di New York, Los Angeles, Dallas, sarta Las Vegas dina mimiti 2019 - ngan dina jangka waktu keur 2019 NAB Tembongkeun!

FCC geus narima hiji pamundut ka approve operasi di 32 GHz, 42 GHz, sarta pita 50 GHz di UMFUS (Upper gelombang mikro fléksibel Paké Service). Maranéhanana frékuénsi ditandaan asupna kana mmW atawa "spéktrum millimeter gelombang" anu mangrupa band antara 30 GHz sarta 300 GHz, sandwiched antara microwave sarta gelombang infra red.

The surge jeung speeds rubakpita gancang bakal rurusuhan maju pikeun taun datang! Jeung éta, hadé AI janten kamungkinan.

AI (atawa "AKAL jieunan" pikeun maranéhanana hirup dina batu pikeun dékade kaliwat), ngandung hiji dunya kemungkinan di sorangan. The agi Society téh sadayana ngeunaan AI, sakumaha anu kasebut dina gelombang-hareup hareup na nyaeta trend panas sejen di 2019 NAB Tembongkeun.

Nurutkeun kana agi Society, AI diartikeun "sistem umum-Tujuan jeung kecerdasan comparable ka nu sahiji pikiran manusa (jeung sugan pamustunganana ogé saluareun kecerdasan umum manusa)." Ieu ilaharna ngakibatkeun kapasitas pikeun mesin ningali na ngarti lingkunganana, mangtaun ti ngadidik / Nyiapkeun na encounters sorangan, settle on pilihan gumantung pamikiran na perspéktif, gaduh mading normal jeung susuratan étimologis kalayan jalma tur nyieun "naluri" dina kaayaan anu imprecise tur abstrak.

Spéktrum AI Bulan ti jieunan Umum AKAL (agi) pikeun ngahususkeun AI. Agi méré urang mesin kalayan wawasan sangkan padet jeung universal mangpaat anu eta tiasa ngadamel ngerjakeun sagala na nungkulan sagala masalah jeung abilities subjektif jeung kaahlian mental urang (aka "masalah-ngarengsekeun"). Urang teu boga nanaon geuwat anu bisa dianggap agi. Sempit AI, dina tungtung séjénna, disambungkeun ka ngerjakeun eksplisit, jeung pangaweruh teu langsung (atawa sanggup) keur numbu ka tugas béda. Contona, di antarana pangakuan gambar, téhnologi conversational, analytics duga, mesin rekomendasi sarta Sistem Profil na kandaraan timer nyetir. Eta geus menyimpulkan yén saprak kami geus henteu acan ngahontal tingkat agi, sadaya aplikasi AI ayeuna dianggap sempit AI.

AI boga rupa-rupa kagunaan. Contona, dina kaamanan, éta bisa nyadiakeun cybersecurity na ngadeteksi panipuan. Aplikasi dina kasehatan tur industri farmasi oge dina forefront nu. Ogé bisa dipaké salaku asistén digital sarta sakumaha chatbots - Maksudna mah, nu teu resep diajak ngobrol Siri sarta nanyakeun patarosan kaluar deui-témbok ngan ngadéngé respons?

Kumisan ti nilai hiburan seeming of AI ayeuna, pamakéan pisan nyata kecerdasan simulated ayeuna keur gandeng kana kreasi sarta manajemen eusi dina rupa éksténsif ngeunaan usaha, ti na rohangan ngédit video pikeun sinyalna warta na malah keur kaulinan éléktronik. Ieu robah ieu sweeping mangrupakeun moment pivotal di manajemén eusi.

manajemén eusi jeung média workflow ieu utamana benefitting tina téhnologi AI. The New York Times, contona, anu ngagunakeun hiji inovasi basis AI yen ngaronjatkeun produktivitas columnists, sahingga aranjeunna langkung waktu pikeun panalungtikan tambahan, nyungsi eusi nu berhubungan, pangaweruh tambahan, sarta luyu tanda petik / pernyataan, lessening waktu nu diperlukeun nepi ka nyusun tur ngajalajah jumlah kadang masif inpormasi keur artikel.

"Méré tag" mangrupakeun fungsi dimana kecap konci atawa frasa anu "tagged" dina hiji artikel, sahingga nambahkeun hiji pentingna jeung kecap atawa frasa keur paneangan. Ieu mangrupakeun tugas bagong. Aya dua cara eta bisa dilakukeun - via AI atawa manusa. Hiji redaktur AI tiasa tebih langkung efisien sarta manggihan loba beuki kenop na frasa, biasana, ti manusa.

Jigana deui ka pilem 1957 "meja siapkeun" wherein hiji pustakawan panalungtikan informasi dina jaringan televisi (dicoo ku Katharine Hepburn) ragrag asih jeung ahli métode insinyur / efisiensi (dicoo ku Spencer Tracy) tasked kalawan nambahkeun hiji "otak komputer "pikeun nanganan aliran informasi dina jaringan. komputer ieu dimaksudkan pikeun némbongkeun kumaha AI bisa ningkatkeun nyawa manusa. (Ku jalan kitu, éta téh RomCom menawan mana, dina 2014, narima hiji 100 langka% rating ku ruksak Omat). Istilah "kecerdasan jieunan" anu credited mun Komputer Élmuwan John McCarthy anu, dina 1956 (warsih saméméh film), dipaké deui nalika anjeunna convened konferéensi akademik munggaran dina AI.

Sia deui zat dina leungeun, nu aplikasi perpustakaan di pos-produksi jeung manajemén eusi nu paling intriguing lantaran, sakumaha di média citak, eusi video ieu ogé tagged na referenced pikeun kahareup manggih sarta kagunaan. Bisa jadi pohara gampang mis-tag video a, ninggalkeun eta dina jurang badag gudang di sababaraha fasilitas pos-produksi, pernah ka kapanggih deui.

Pisan sipat sahingga mesin pikeun mastikeun tagging dina salembar eusi bisa ngaleungitkeun leungitna na, dina kapercayaan abdi.

Bari 5G janji jadi gangguan dina media, hiburan, jeung model pangiriman eusi tradisional, dibuntel ku éta realisasi AI sarta pangabisa pikeun nganteurkeun carita hadé. The 2019 NAB Tembongkeun bakal nembongkeun yen 5G geus anjog, bringing kalawan eta AI di ngerek. industri sakabéh bakal reshaped ku téhnologi-speed tinggi endah ieu.


AlertMe
Tuturkeun abdi

Ryan Salazar

Editor-In-Kapala, pamedal at Siaran Darso Magazine, LLC.
Ryan dimimitian gawe di industri produksi siaran na pos di umur ngora dua belas! Anjeunna geus dihasilkeun program televisi, diwangun fasilitas pos produksi badag, ditulis keur sababaraha publikasi anjog industri sarta éta mangrupa insinyur audio pikeun ngeunaan sapuluh taun. Ryan saméméhna wrote pikeun Broadcast Téknik Magazine, sapi Kreatif sarta proyek na geus diulas dina puluhan publikasi.
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Ryan Salazar (tempo sadaya)

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!