imah » wartos » Triveni Digital CSO Pikeun Keynote di IEEE International Symposium

Triveni Digital CSO Pikeun Keynote di IEEE International Symposium


AlertMe

Princeton, NJ - May 31, 2017 - Triveni Digital dinten ngumumkeun yén Dr. Richard Chernock, lulugu perwira elmu parusahaan jeung korsi tina ATSC urang Téhnologi jeung Standards Grup (TG3), bakal nganteurkeun alamat keynote di IEEE International Symposium on Broadband multimedia Systems na Broadcasting di Cagliari, Italia. Dina 7 Juni dina 9: 00 am, Chernock baris nyadiakeun pamutahiran on ATSC 3.0, sistem siaran munggaran di dunya televisi anu ngagunakeun IP encapsulation boh televisi jeung file ngalirkeun pangiriman.

"The IEEE International Symposium mangrupa platform idéal pikeun siaran pikeun ngumpulkeun sarta ngabahas kamajuan téhnologi jeung tantangan nu tempatna payun," ceuk Chernock. "ATSC 3.0 mangrupakeun salah sahiji parobahan pangbadagna anu bakal dampak siaran di Amérika Kalér jeung Koréa Kidul, sangkan keur nganterkeun TV hadé ngaliwatan perbaikan kayaning ningkat video na audio, pangiriman eusi addressable, Panungtun jasa canggih, tur programming personalizable atanapi interaktif."

The IEEE International Symposium on Broadband multimedia Systems na Broadcasting teh forum Premier pikeun presentasi jeung bursa tina kamajuan teknis di wewengkon converging gancang tina multimedia siaran, telekomunikasi, éléktronika konsumén, sarta jejaring téknologi. acara bakal Fitur ceramah paripurna ku peneliti dunya-renowned, rupa-rupa sesi teknis na oge diskusi panel fokus dina isu paling mencet dina widang siaran.

Salaku pupuhu ATSC TG3, Chernock geus instrumental di ngembangkeun ATSC 3.0, mastikeun yén fleksibilitas, scalability, interoperability, sarta adaptability anu keystones tina sistem siaran DTV anyar. Anjeunna oge pupuhu grup ad hoc nangtukeun arsitektur jero sistem, kaasup mékanisme dasar pikeun pangiriman jeung sinkronisasi. Salaku CSO tina Triveni Digital, Chernock tanggung jawab ngembang arah strategis pikeun monitoring, sebaran eusi, sarta manajemén metadata pikeun munculna sistim televisi digital sarta infrastructures. Chernock geus diayakeun loba posisi kapamimpinan dina ATSC, SCTE, sarta SMPTE komite standar, contributing ka kreasi standar na lila dianjurkeun pikeun DTV, metadata, sarta ngawaskeun.

Inpo ngeunaan Triveni Digital produk anu aya di www.TriveniDigital.com.

# # #

kira-kira Triveni Digital
Triveni Digital tumuwuh sistem nu ngaktipkeun panyadia televisi layanan sarta siaran nyebarkeun program sarta jasa ditingkatkeun nepi pemirsa maranéhanana. Triveni Digital'S produk pikeun program Buku na manajemén metadata, siaran data, sarta jaminan kualitas video nu renowned keur betah maranéhanana pamakéan sarta fitur inovatif. Gawe sareng mitra Industri ngarah, Triveni Digital employs hiji pendekatan kabuka sarta standar-patuh ka pasar televisi digital. Inpo leuwih mangrupa sadia dina www.TriveniDigital.com.

Poto Patalina: www.202comms.com/TriveniDigital/TriveniDigital-Richard_Chernock.jpg
Poto caption: Triveni Digital CSO Dr. Richard Chernock

Bagikeun eta on Twitter: twitter.com/intent/[EMAIL PROTECTED]%20CSO%20To%20%23Keynote%20at%[EMAIL PROTECTED]%20%23International%20%23Symposium%20-%20https://goo.gl/AUQqtQ

ngiringan Triveni Digital:
www.facebook.com/pages/Triveni-Digital/137957436263401

www.linkedin.com/company/32484?trk=tyah


AlertMe