imah » wartos » Platform pangimeutan audio SAM-Q Anyar TSL ngajadikeun perdana Asia-Pasifik di BroadcastAsia 2019

Platform pangimeutan audio SAM-Q Anyar TSL ngajadikeun perdana Asia-Pasifik di BroadcastAsia 2019


AlertMe

SINGAPURA, Mei 23, 2019 - TSL Produk, desainer ngarah sareng produsén solusi aliran kerja siaran, anyar anu anyar Platform ngawaskeun audio SAM-Q ka wilayah Asia-Pasifik di BroadcastAsia Show taun ieu (Level 6, Stand 6J3-01). Salaku tambahan, TSL bakal nampilkeun pinuh-suite panawaran produk saprak pengumuman anu anyar akuisisi tina kadali DNF, hiji perusahaan anu berbasis AS nawiskeun rupa-rupa solusi manusa-ka-mesin sareng mesin-ka-mesin, waktos April ayeuna.

SAM-Q ngagambarkeun pendekatan anyar pikeun ngawaskeun audio, anu ngamungkinkeun para pelanggan nangtukeun kumaha aranjeunna hoyong ngadalikeun sareng ngabayangkeun eusi audiona dumasar kana aplikasi, lingkungan atanapi pilihan pribadi anu sederhana. Dirancang dina tanggepan langsung kana syarat sareng eupan balik pelanggan, SAM-Q nyayogikeun pangalaman pangguna anu lengkep sareng siki sareng generasi anu sanés ngawaskeun audio audio TSL. Fitur utama anu ngabédakeun platform SAM-Q tina solusi pangimeutan audio anu aya di pasar kalebet konfigurasi anu disesuaikan, kadali lock-down sareng kamampuan anu tiasa dilebetkeun via sistem lisénsi.

SAM-Q-SDI mangrupikeun monitor audio anu munggaran pikeun sadar mangpaat platform audio SAM-Q TSL anyar. Dirancang pikeun nasabah anu ngoperasikeun sareng infrastruktur SDI — anu SAM-Q-SDI nunjukkeun persis kumaha nasabah tiasa maksimalkeun efisiensi operasional sareng ngirangan kasalahan operasional ku cara milih metode interaksi anu dipikaresep.

"Kami bungah pikeun nunjukkeun SAM-Q, platform monitoring audio anyar kami, ogé kamampuan kontrol terintegrasi sareng solusi sareng DNF dina acara BroadcastAsia taun ieu," ceuk Chris Exelby, Direktorat Ngatur, TSL Produk "Akuisisi ngamungkinkeun TSL nawiskeun solusi lengkep anu tiasa ngalebetkeun komponén tina sadaya kulawarga produk pikeun nyayogikeun solusi anu paling kuat sareng ongkos saé. Ieu ogé ngamungkinkeun TSL ngalegaan ayana di pasar sistem kontrol siaran pikeun nasabah di sakuliah Asia, ogé sakumna dunya sareng lokal ka Amérika. ”

Sacara resmi diumumkeun di NAB 2019, TSL sareng DNF bakal babarengan nyayogikeun platform kontrol anu lengkep pikeun nyayogikeun kabutuhan palanggan ti antarmuka tunggal dugi ka solusi perusahaan maju. Konsumén TSL sakuliah dunya bakal nguntungkeun tina panel kontrol hardware DNF sareng kamampuan integrasi, ngamungkinkeun aranjeunna nambihan fungsionalitas pikeun sistem na. Konsumén DNF di daérah Amérika Serikat bakal parantos ningkat aksés ka jangkauan produk lengkep TSL, nawiskeun solusi audio sareng kakuatan salian ngadalikeun sistem.

Aya bakal janten jaman peralihan supados ngahijikeun kulawarga produk DNF sareng TSL, sareng basis DNF California kalebet kantor Kepala TSL Inc. pikeun Amérika. TSL sareng DNF gaduh visi anu ngagabung, anu ngeusian kana platform jalan produk kontrol anu aya. Para nasabah DNF sareng TSL tiasa tiasa ngajaga sareng tumuh sistemna anu parantos aya.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.tslproducts.com.


AlertMe