imah » wartos » TV Dupi ngembang ka minuhan kaperluan produser Kandungan, Pemirsa

TV Dupi ngembang ka minuhan kaperluan produser Kandungan, Pemirsa


AlertMe

"Mimitina mah ieu best of kali, ieu nu awon tina kali, ieu umur hikmah, ieu umur foolishness, ieu epoch kapercayaan, ieu epoch ti incredulity ". Charles Dickens, "Tale of Dua Lokasi"

sabtu minggu panungtungan, tinimbang idly reureuh, abdi digawe sorangan pikir ... Kuring maca buku.

Sumuhun, ieu hiji buku jujur-to-gawd. Anjeun terang, panutup, kaca kecap, gambar enol, sakabeh salapan yard.

Saatos ningali na dédéngéan ngeunaan sakabéh scuffles eusi jalan, kuring hayang ningali mun kuring masih bisa ngalakukeun hal eta tur ... ieu rapih, fun malah.

salah No dikirim kuring Gambar maranéhanana, kuring dijieun sorangan dina pikiran kuring.

Naon dibawa sakabéh latihan méntal ieu dina éta runtuyan laporan dina sabaraha industri ieu celebrating eusi anyar jeung hadé dirancang pikeun ngahibur jeung ngajual kami hal.

Eta sadayana dimimitian ku upfronts lamun industri televisi bravely diumumkeun nempokeun TV anyar maranéhna ... mudahan, whetting nu appetites of pemirsa sarta advertisers.

Seth Shapiro, The Palmer Grup, dilaporkeun yen aya 409 scripted nempokeun dina produksi di 2015, 455 di 2016 tur leuwih 500 taun ieu.

Lajeng, ieu teh Festival Film Cannes nu diumumkeun jeung sohor naon éta téoritis nu film pisan pangalusna ti sakuliah dunya.

Salajengna, asalna teh Singa Cannes; mana nu marketing na iklan komunitas bakal Herald jeung ngagungkeun pangalusna karya kreatif pikeun ngajual barang.

Ieu bakal dituturkeun ku laporan yén studio badag bakal gabung dina filmmakers Indie dina sirkuit festival ragrag ka kick off judul utama maranéhanana.

Sakabéh nu bener ngan hiji serelek di LIPI eusi lamun nganggap naon nu puluhan rébu filmmakers bebas di sakumna dunya ngahasilkeun taunan.

Dua-nagara golongan - Dinten, aya kénéh opat jaringan - opat di televisi tradisional jeung opat di televisi awan. Bari tradisional dibereskeun dinten / waktos ieu hargana murah, executives industri oge ningali eta shifting salaku nempokeun anu masih diawaskeun, ngan moal lamun maranéhanana dijadwalkeun. Jeung, anu jaringan awan-euyeub data anu bisa ngabejaan advertisers lamun, dina alat naon jeung di kali dimana pemirsa spent waktos sareng eusi na iklan.

Ka luhur off video Tambaksari, aya eusi profésional jeung amatir sadia ti sihung (Facebook, Amazon, Netflix, Google) anu ngarobah dunya TV nempo tradisional salawasna.

Tur ayeuna teh henteu ngan mangaruhan kana badag opat jaringan AS. Jaringan sakumna dunya geus jadi pohara nyaman dina nangtukeun naon rék ningali na ngalamar tetep dinten / waktos programming (jeung ngecas advertisers sasuai).

Ngeunaan waktos Anjeun tungtungna ngagaduhan sabudeureun pikeun jadi meunang sababaraha seri ... ieu Isro.

Tangtu, nu DVR (recorder video digital) robah anu jadi Anjeun bisa lalajo eta di genah Anjeun. Neraca ieu balik ka hirup anjeun.

Tapi folks ngagaduhan kana watek nasty of shifting sagalana - kaasup 6: 00 pm warta - nu dimaksud teh jaringan / stasiun teu meunang kiridit keur panongton nambahan ieu. Ku kituna, aranjeunna pressured nu folks rating méré eta kiridit keur eyeballs ningali barang dina jangka waktu nu amis sorangan - sanggeus kabeh, Anjeun bisa teu teruskeun gancang dina Iklan jadi net / stasiun bisa ogé nyieun sababaraha bucks.

Sapanjang jalan, pamaén anyar diasupkeun widang lucrative - HBO, MTV, ESPN, TBN, CNN - sarta maranéhanana ditambahkeun kana kebat TV. Teu lila saméméh kebat TV Anjeun ngagaduhan nyata badag pikeun enrich hirup hiburan anjeun kalayan stasion 300, 500, 1000.

Tangtu, anjeun pernah diawaskeun 99 persén barang tapi hey, ieu sadia ka anjeun.

Nalika éta jaringan awan heula, Netflix, sumping dina pamandangan bypassing kebat jeung bade langsung ka konsumen; saeutik pisan di industri mayar teuing nengetan ... dugi nempokeun maranéhanana meunang Oscars, Emmys, panongton.

Anu oke dugi sesa group sihung kapanggih yén maranéhna teuing bisa ewean folks kaluar sambungan kabel jeung malah grab generasi nepi-na-datang nu geus teu gotten disambungkeun.

Pindah Online - Jalma euweuh hirup ku jadwal program televisi, tapi rada sorangan. Loba pemirsa geus dicukur atawa motong ari maranéhanana, bari folks ngora pernah ngalaman hiji ari nu dikirimkeun hiburan maranéhna; sarta aranjeunna bébas lalajo eusi dina layar nu geus nutup di leungeun.

Jumlah tumuwuh tina ari-cutters na ari-nevers dumadakan kungsi dampak nyata dina panyadia jaringan, stasiun jeung layanan sambungan kabel.

Ampir kaluar tina gerbang, Netflix jeung Amazon anu ngalirkeun eusi dina HD (Harti luhur); tur jadi rubakpita ningkat, maranéhna diteundeun ngadorong kualitas hadé - 4K munggaran tur nu panganyarna, setelan HDR (resolusi harti luhur).

pabrik TV set liked yén alatan ogé, anjeun écés kapaksa meunang sagala kualitas streaming anjeun

Mayar keur naha maneh cicing di AS, UK, Singapura, Dubai, Jérman, Australia atawa dimana wae hiburan Internet Anjeun ieu ditawarkeun.

Dina 2017, anu Téhnologi Association Consumer (čta) diprediksi yen 40 persen sadaya unit dijual bakal 4K nu brings Jumlah total nu projected unit dijual domestically mun 34 juta.

Leungit #1 - Layar TV tradisional terus jadi jalan nu pang populerna pikeun nempo hiburan masarakat, warta jeung informasi. Sajaba ti éta, maranéhna beuki lalajo sababaraha screens- malah bari di imah, atawa mindahkeun ka layar mobile basa aranjeunna keur aya jauh ti imah.

Bari éta leres yen eusi lila-formulir anjeun masih lolobana diawaskeun dina TV, Anjeun ogé bisa nyekel up on kelas anjeun, rapat, jeung sajabana di waktu luang anjeun kalayan salah sahiji layar Anjeun lianna.

Atawa hadé acan, bener nyekel up dina Jumlah nempokeun ku ningali kana dua atawa tilu layar

Tapi sabaraha saluran 4K-cocog teu DirecTV siaran? Tilu.

Netflix, di sisi séjén, ngabogaan perpustakaan tumuwuh tina leuwih jam 600 tina eusi 4Kjam -150 tina eta dina setelan HDR-nu sadia ngan ku langganan pangluhurna-nagara golongan na di $ 12 per bulan. Amazon teu ngecas tambahan pikeun eusi 4K sarta ngahasilkeun sadaya tina originals taun 4K.

Pikeun ngaleutikan ieu gap widening antara siaran jeung paménta konsumén jeung ka level widang maén kalawan layanan ngalirkeun, lulugu FCC Ajit PAI geus diusulkeun an, pamutahiran sukarela geuwat sadia ti ATSC 2.0 mun ATSC 3.0. Hal ieu nyababkeun hiji sistim nu basisna IP mana siaran bisa ngirimkeun di 4K tur mibanda kasatiaan audio gede.

Pikeun teens na Gen Zers anu dimimitian ku layar leutik, éta mangrupa tempat alam mun balik heula keur hiburan maranéhanana.

Gunana layar - Teens na Gen Zers anu ampir dilahirkeun ku smartphone dina leungeun maranéhna sarta maranéhna ngagunakeun eta pikeun sakabéh komunikasi maranéhanana sarta konsumsi eusi. hiburan mobile maranéhna ogé geus digosok kaluar dina generasi lianna.

Mobile anu lalaunan jadi layar pilihan-utamana lamun urang aya dina lebet tur utamana jeung "up na datang" generasi.

Teu datangna saperti loba kejutan yen ulikan global Kaol panganyarna kapanggih yén 60 persén responden ceuk maranéhna "moal bisa hirup tanpa smartphone maranéhna;" sarta 67 persen nonton video dina smartphone maranéhna unggal poé.

Bari konsumsi video online ieu ngaronjatkeun peuntas sagala layar tur eusi; lamun datang ka alat nu bagerak, pondok-formulir anu tumuwuh gancang.

Kusabab tina bentang perhatian hargana murah, pondok nyaéta hadé:

  • 45 per cent nonton video 1-5 mins panjangna unggal poé
  • 42 per cent nonton video 6-9 mins panjangna
  • 40 per cent nonton video 10-20 mins panjangna
  • 31 per cent lalajo video 20 mins atawa panjang

Lamun datang ka iklan, pondok oge hadé - 10 detik pikeun preroll jeung pondok-formulir video (1-9 menit). Bari Iklan kadua 15-20 anu bisa ditolerir (saméméh jalma klik jauh), pertengahan roll on video 10-20 menit panjangna.

Sakabéh ieu toko video anyar kasampak kawas kasempetan hebat pikeun filmmakers- bebas utamana dina YouTube jeung Facebook.

Aya ngan hiji blok stumbling sababaraha dieu.

Pribadi Video - Bari YouTube jeung Facebook anu aggressively promosi lokasi maranéhna salaku tempat urang bakal balik keur eusi, éta tetep bisa ditempo lamun dua baris jadi hiji titik stopping utama pikeun video profésional atanapi hiburan kasual.

Kalolobaan materi dina dua situs anu mindless,-generate pamaké barang. Anjeun terang, ditémbak ku smartphone nu hangs sabudeureun pikeun sawatara lila lajeng slips kana oblivion.

Urang terang naon nuju anjeun bade ngomong, "Tapi kuring ngan ningal opat jalma anu racking up bucks badag sareng video maranéhanana."

Leuwih ti 700 jam tina video anu diunggah ka YouTube unggal menit. Salapan puluh-salapan persen nya meunang kurang ti pintonan 10.

Darn!

Tapi aya bintik caang pikeun filmmakers Indie:

  • Mini seri - bagéan pilem 10-menit nu ngawangun on silih ulah ngumpulkeun viewership na pangiklan rojongan
  • 28 per cent of pamakéna anu lalajo video VR nempo geotag eta di smartphone. 31 per cent of pamakéna nyangka lalajo beuki VR video taun ti maranehna taun ka tukang

konci teh nya eta filmmakers teu kudu boga produksi tentpole pikeun eta janten alus keur Netflix, Vimeo, Hulu, Facebook, YouTube jeung sajabana.

hiburan video dinten ieu teu kanyataanna cocog pisan nicely onto (urut EiC tina kabel) Long Tail Chris Anderson urang.

The Long Tail - Chris Anderson mimiti maju konsép The Long Tail deui di 2004; némbongkeun yén aya rélatif sababaraha hits badag. Mayoritas eusi ditempo sarta listened mun ieu bener husus anu kabetot poténsi panongton leuwih leutik. Ieu malah leuwih relevan dina dinten ieu industri M & Kue.

Ngan bagéan video 10-100 asupkeun pasaran dina sirah tina kurva jeung tetep aya periode lumrah waktu (3-6 bulan). Lajeng, sanajan aranjeunna ngalih ka buntut panjang tempat nu ditempo ku ratusan sarta rébuan leuwih periode panjang.

Tangtangan pikeun Indie filmmaker éta manéhna / manéhna henteu dipigawé nalika kandungan kasebut réngsé sarta ditarima ku salah sahiji angka tumuwuh tina toko.

Sakali panempatan geus réngsé, karya dimimitian:

  • Ngahubungan babaturan, kulawarga sareng menta aranjeunna pikeun nempo, marios film atawa deret
  • Tanya eta tweet, informasi retweet, "warta" ngeunaan pos video
  • Pos na nguji rupa-rupa tumbu nu bisa ningkatkeun milarian video
  • Bagikeun video tur ajak batur pikeun lakonan hal nu sarua
  • Paké média sosial éféktif - lamun aya subyek anu katutup nu relates to subjek video urang, sangkan nyebut eta sarta nambahkeun tumbu a
  • Pribados seratan pamasaran anjeun, sabab naon banding ka gadis rumaja mah béda ti naon banding ka awéwé di kuliah atawa indung dua kids
  • Gabung grup nu babagi kawas pikiran ngeunaan poko jeung lamun luyu tambihan Tumbu
  • Terus ngamajukeun video, remembering kami ayeuna genep piksel jauh ti silih; jeung pas ngahubungan 10 sarta aranjeunna ngahubungan 10, panongton jeung nempoan tumuwuh

video digital anu dominating layar pamakéna 'kalawan euweuh tanda slowing handap. Jaringan Tradisional sarta awan geus dibuka kasempetan for everyone dina industri-henteu ngan elite (jeung untung) sababaraha.

Video kiwari akun pikeun kasarna 70 persen tina lalulintas internét sarta nurutkeun Cisco; ku 2020, bakal ngawakilan 90 persén rubakpita nu keur dikonsumsi.

Hiji studi Sandvine panganyarna menyimpulkan yén pemirsa meakeun leuwih 800,000 menit tina video internét per detik unggal poé.

Sababaraha nu bisa jadi Hormat.

Anjeun saukur kudu naksir naon Sydney karton dimaksudkan pikeun mastikeun leuwih jalma nempo jeung ngarasakeun eusi Anjeun lamun cenah, "Ieu hal tebih, tebih hadé I do ti Kuring geus kantos rengse."


AlertMe