imah » wartos » GatesAir Ngahasilkeun Kontras Transmisi TV Digital Chili

GatesAir Ngahasilkeun Kontras Transmisi TV Digital Chili


AlertMe

Proyék mimitina bakal nyebarkeun pemancar 124 salami tilu taun kalayan langkung seueur nuturkeun, nyumponan deadline transisi 2022 DTV Amérika Kidul pikeun kota sekundér

CINCINNATI, Oktober 16, 2019 - GatesAir, pamimpin global dina solusi pangiriman kontén nirkabel, over-the-air pikeun penyiaran radio sareng TV, parantos kéngingkeun kontrak transmisi TV digital (DTV) ageung sareng Televisión Nacional de Chile (TVN Chile), panyiar layanan umum Chili. Kontrak kasebut nyatakeun gencatanana tilu taun pemancar 124 ISDB-Tb DTV di kota-kota utama di seluruh Chili, kalayan penyebaran awal fokus dina pusat metropolitan Concepcion sareng Kota Valparaiso.

TVN Chile milih GatesAir, salah sahiji supplier transmisi 12 dina evaluasi, kusabab umur panjang ngarah industri, layanan palanggan anu dipercaya sareng dukungan, sareng pangalaman positif sareng pemancar TV GatesAir analog. TVN Chile ogé nunjuk ka desain pemancar efisiensi énggal GatesAir sareng sajumlah kakuatan tingkat anu penting dina kaputusannana. Gulung mimiti kalebet campuran campuran cair Maxiva ULXTE (1 kW sareng langkung luhur) sareng pamancar hawa udara UXTE (handapeun 1 kW), kalayan fase tambahan pikeun nuturkeun.

"GatesAir parantos ngalamar hampir 100 taun, sareng parantos ngadukung seueur proyék transisi DTV nasional pangpentingna di dunya," saur Mario Sepulveda, Kapala Insinyur, TVN Chile. "Pangalaman kami sareng GatesAir parantos kabuktian yén aranjeunna tiasa ngadukung jaringan pangiriman ageung sareng sumber teknis sareng bagian cadang, gancang méréskeun masalah, sareng nguatkeun proyék sareng perjanjian sareng jaminan ramah palanggan. Sadaya hal ieu nyarioskeun kualitas luhur pikeun produk sareng jasa. Éféktivitas anu kacida luhurna pamancar Maxiva ogé bakal ngirangan tapak suku sareng AC di sadaya situs transmisi kami, nurunkeun total biaya kapamilikan urang di seluruh Chili. "

Géografi anu teu biasa di Chili ngajantenkeun transmisi DTV unik pikeun panyiar, sareng wilayah pagunungan sareng basisir ngajalankeun kidul ka kidul di deukeuteun nagara jauh. Panjang panjang nagara ogé tiasa ngahasilkeun bédana dramatis dina kisaran suhu, ngajantenkeun solusi cairan-cairan GatesAir anu pohara berharga dina cuaca usum panas di Chile. Pemanas ULXTE GatesAir dianggo di sakuliah dunya pikeun nyababkeun pangurangan hawa pikeun sistem pangiriman kakuatan anu langkung luhur dina iklim anu langkung anget.

Sepulveda nambihan yén téknologi remux integrasi GatesAir bakal mempermudah distribusi kontén régional. Eusi anu dihasilkeun di markas Santiago TVN Chili disebarkeun ka satelit dina sababaraha daérah, kalayan sababaraha program unik anu dikirimkeun di beulah kalér sareng kidul. Pemancar Maxiva di unggal daérah bakal nampi panyebaran DTV séwang-séwangan maranéhanana liwat satelit, sareng "remux" sinyal pikeun pangiriman kana pemirsa régional.

"Pelanggan kami di Amérika Latin ngadangukeun waktos peralihan transisi DTV anu sasarap dina sabaraha tungtung di 2024," saur Rich Redmond, Présidén sareng Ngatur Diréktur Internasional pikeun GatesAir. "Kami pangalaman pikeun ngadukung transisi sareng dTV anu paling tantangan di dunya ngajadikeun GatesAir janten pasangan anu cocog pikeun TVN Chile. Urang bakal tiasa damel caket sareng TVN Chile kanggo nyumponan deadline transisi 2022 pikeun kota sekundér, bari nyayogikeun solusi anu téknis unggul anu bakal ngabantosan aranjeunna ngenalkeun jasa anyar sareng ngirangan biaya operasional di sakumna. ”

ngeunaan TVN

Televisión Nacional de Chile (TVN) mangrupikeun penyiar jasa masarakat Chili. Diadegkeun ku paréntah Présidén Eduardo Frei Montalva sareng diluncurkeun sacara nasional dina 18 Séptémber 1969. Ti saprak éta, perusahaan parantos diréparasi dina sababaraha waktos sareng daérah operasina parantos ningkat mangtaun-taun, janten salah sahiji penyiar televisi terkemuka di Chili sareng Amérika Kidul.

ngeunaan GatesAir   

GatesAir, Inc., perusahaan portopolio The Gores Group, nyayogikeun solusi lengkep pikeun siaran radio sareng tivi dina hawa, ngamangpaatkeun spéktrum nirkabel pikeun maksimalkeun pungsi kinerja multichannel, misi-kritis. Kakuatan jaringan over-the-air sadunya kalayan réliabilitas anu teu aya tara ampir 100 taun, solusi turnkey GatesAir ngaktipkeun penyiar pikeun nyiptakeun, ngangkut sareng ngirimkeun eusi radio sareng TV. Kalayan konsumén di langkung ti 185 nagara, perusahaan mingpin industri dina inovasi sareng terobosan terobosan, ningkatkeun efisiensi sareng ngirangan total biaya kapimilikan ku sadaya produk anu dirarancang sareng dirakit di Amérika Serikat. Didatangan www.gatesair.com kanggo inpo, Kawas urang dina Facebook www.facebook.com/gatesair, Sarta turutan kami on Twitter di @GatesAir.

Ngeunaan The Gores Grup

Grup Gores, didirikeun taun 1987 ku Alec Gores, mangrupikeun teguh investasi global anu fokus kana perolehan kapentingan pangendali dina bisnis anu dewasa sareng berkembang anu tiasa nguntungkeun tina pangalaman operasi perusahaan sareng basis modal anu fleksibel. Teguh ngagabungkeun kaahlian operasional sareng kamampuan rajin rinci ngeunaan pembeli strategis kalayan tim M&A berpengalaman tina pembeli finansial tradisional. Salila sajarah 30 taun na, Grup Gores parantos janten investor terkemuka parantos nunjukkeun catetan lagu anu dipercaya pikeun nyiptakeun nilai di perusahaan portopolio na disamping manajemén. Kantor pusatna di Los Angeles, The Gores Grup mertahankeun kantor di batu gede, CO, sarta London. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.gores.com.


AlertMe