imah » wartos » GatesAir Ngahasilkeun Kontras Transmisi TV Digital Chili

GatesAir Ngahasilkeun Kontras Transmisi TV Digital Chili


AlertMe

Proyék mimitina bakal nyebarkeun pemancar 124 salami tilu taun kalayan langkung seueur nuturkeun, nyumponan deadline transisi 2022 DTV Amérika Kidul pikeun kota sekundér

CINCINNATI, Oktober 16, 2019 - GatesAir, pamimpin global dina solusi pangiriman kontén nirkabel, over-the-air pikeun penyiaran radio sareng TV, parantos kéngingkeun kontrak transmisi TV digital (DTV) ageung sareng Televisión Nacional de Chile (TVN Chile), panyiar layanan umum Chili. Kontrak kasebut nyatakeun gencatanana tilu taun pemancar 124 ISDB-Tb DTV di kota-kota utama di seluruh Chili, kalayan penyebaran awal fokus dina pusat metropolitan Concepcion sareng Kota Valparaiso.

TVN Chile milih GatesAir, salah sahiji supplier transmisi 12 dina evaluasi, kusabab umur panjang ngarah industri, layanan palanggan anu dipercaya sareng dukungan, sareng pangalaman positif sareng pemancar TV GatesAir analog. TVN Chile ogé nunjuk ka desain pemancar efisiensi énggal GatesAir sareng sajumlah kakuatan tingkat anu penting dina kaputusannana. Gulung mimiti kalebet campuran campuran cair Maxiva ULXTE (1 kW sareng langkung luhur) sareng pamancar hawa udara UXTE (handapeun 1 kW), kalayan fase tambahan pikeun nuturkeun.

"GatesAir parantos ngalamar hampir 100 taun, sareng parantos ngadukung seueur proyék transisi DTV nasional pangpentingna di dunya," saur Mario Sepulveda, Kapala Insinyur, TVN Chile. "Pangalaman kami sareng GatesAir parantos kabuktian yén aranjeunna tiasa ngadukung jaringan pangiriman ageung sareng sumber teknis sareng bagian cadang, gancang méréskeun masalah, sareng nguatkeun proyék sareng perjanjian sareng jaminan ramah palanggan. Sadaya hal ieu nyarioskeun kualitas luhur pikeun produk sareng jasa. Éféktivitas anu kacida luhurna pamancar Maxiva ogé bakal ngirangan tapak suku sareng AC di sadaya situs transmisi kami, nurunkeun total biaya kapamilikan urang di seluruh Chili. "

Géografi anu teu biasa di Chili ngajantenkeun transmisi DTV unik pikeun panyiar, sareng wilayah pagunungan sareng basisir ngajalankeun kidul ka kidul di deukeuteun nagara jauh. Panjang panjang nagara ogé tiasa ngahasilkeun bédana dramatis dina kisaran suhu, ngajantenkeun solusi cairan-cairan GatesAir anu pohara berharga dina cuaca usum panas di Chile. Pemanas ULXTE GatesAir dianggo di sakuliah dunya pikeun nyababkeun pangurangan hawa pikeun sistem pangiriman kakuatan anu langkung luhur dina iklim anu langkung anget.

Sepulveda nambihan yén téknologi remux integrasi GatesAir bakal mempermudah distribusi kontén régional. Eusi anu dihasilkeun di markas Santiago TVN Chili disebarkeun ka satelit dina sababaraha daérah, kalayan sababaraha program unik anu dikirimkeun di beulah kalér sareng kidul. Pemancar Maxiva di unggal daérah bakal nampi panyebaran DTV séwang-séwangan maranéhanana liwat satelit, sareng "remux" sinyal pikeun pangiriman kana pemirsa régional.

"Pelanggan kami di Amérika Latin ngadangukeun waktos peralihan transisi DTV anu sasarap dina sabaraha tungtung di 2024," saur Rich Redmond, Présidén sareng Ngatur Diréktur Internasional pikeun GatesAir. "Kami pangalaman pikeun ngadukung transisi sareng dTV anu paling tantangan di dunya ngajadikeun GatesAir janten pasangan anu cocog pikeun TVN Chile. Urang bakal tiasa damel caket sareng TVN Chile kanggo nyumponan deadline transisi 2022 pikeun kota sekundér, bari nyayogikeun solusi anu téknis unggul anu bakal ngabantosan aranjeunna ngenalkeun jasa anyar sareng ngirangan biaya operasional di sakumna. ”

ngeunaan TVN

Televisión Nacional de Chile (TVN) mangrupikeun penyiar jasa masarakat Chili. Diadegkeun ku tatanan Présidén Eduardo Frei Montalva sareng diawalan nasional di Séptémber 18, 1969. Ti saprak éta, perusahaan parantos dirobih deui dina sababaraha waktos sareng daérah operasionalna parantos naék salami sababaraha taun, janten salah sahiji penyiar televisi utama di Chili sareng Amérika Kidul.

ngeunaan GatesAir

GatesAir, Inc., nu parusahaan portopolio The Gores Grup, nyadiakeun solusi lengkep pikeun leuwih deui-hawa radio jeung siaran televisi, leveraging spéktrum nirkabel carana ngamaksimalkeun kinerja pikeun multichannel, jasa misi-kritis. Powering jaringan leuwih deui-hawa dunya kalawan reliabiliti unparalleled pikeun ampir 100 taun, solusi turnkey GatesAir urang ngaktipkeun siaran keur nyieun, angkutan jeung ngirimkeun radio jeung eusi TV. Jeung konsumén di leuwih ti nagara 185, pausahaan marga industri dina inovasi jeung desain breakthroughs, ngaronjatkeun efisiensi sarta ngurangan total biaya kapamilikan jeung sakabéh produk dirancang jeung dirakit di AS. nganjang www.gatesair.com kanggo inpo, Kawas urang dina Facebook www.facebook.com/gatesair, Sarta turutan kami on Twitter di @GatesAir.

Ngeunaan The Gores Grup

The Gores Grup, diadegkeun dina 1987 ku Alec Gores, mangrupakeun teguh investasi global fokus kana acquiring kapentingan ngadalikeun di dewasa sarta tumuwuh usaha anu tiasa nyandak kauntungan tina pangalaman operasi sungut sarta base ibukota fléksibel. sungut nu ngagabungkeun nu kaahlian operasional na kamampuhan karajinan alatan nu detil rupa a meuli strategis jeung M seasoned & A tim of a meuli finansial tradisional. Leuwih sajarah 30-taun na, The Gores Grup geus jadi investor ngarah sanggeus nunjukkeun rékaman lagu dipercaya tina nyieun nilai di pausahaan portopolio na barengan manajemén. kantor pusatna di Los Angeles, The Gores Grup mertahankeun kantor di batu gede, CO, sarta London. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.gores.com.


AlertMe