imah » diulas » TVN collaborates kalawan TVU Jaringan pikeun Enhanced Newsgathering kamampuhan

TVN collaborates kalawan TVU Jaringan pikeun Enhanced Newsgathering kamampuhan


AlertMe

TVU Jaringan, Anu téhnologi global jeung pamimpin inovasi dina hirup solusi video IP na TVN grup, salah sahiji TV ngarah Jerman urang, Studi Film sarta luar parusahaan produksi Broadcast, dinten ngembarkeun nu sipatna gawe bareng nyadiakeun pasar siaran Jerman kalawan inovatif, kuat sarta fléksibel video IP solusi angkutan.

TVU Hiji IP mobile pamancar on adegan

"Konsumén kami anu nyanghareup tumuwuh paménta pikeun eusi warta leuwih lengkep peuntas leuwih platform, sangkan kudu ngabantu aranjeunna kalayan cara anyar jeung inovatif ti newsgathering. Deploying nu canggih live IP solusi acquisition video ti TVU, delivers kalenturan, mobilitas jeung reliabilitas diperlukeun pikeun ngabejaan carita ti lokasi sagala, "ceuk Bernd Dypka, CIO TVN grup. "Urang digawé raket jeung TVU Jaringan pikeun mastikeun yén solusi gabungan kami ngaktipkeun siaran pikeun meunangkeun haté tina warta sarta aksi saperti eta kajadian -. naha di Jerman atawa salajengna afield "

Proyék gabungan munggaran bakal ningali siaran nyebarkeun éta TVU Hiji leyuran mobile pikeun mastikeun yén konsumén TVN bisa nganteurkeun jasa nu pangalusna mungkin hirup streaming video, jeung kualitas unmatched jeung reliabilitas paduli lokasi. kolaborasi geus facilitated ku TVU Jaringan'Pasangan jangka panjang QVEST Media.

Nalika nyawalakeun proyék éta, Rosihan Kritschker, Kepala Produk Profesional, QVEST Media, ngadawuh: "Kaula ningali maju ka nulungan nyebarkeun éta TVN na TVU live solusi video gabungan inovatif jadi yén pasar siaran Jerman tiasa langkung éfisién acquire, angkutan, dibagikeun na ulang pamakéan video pikeun meunangkeun on hawa mimiti na ningkatkeun storytelling bareng jeung Dursasana panempo ".

David Jorba, EVP na Ngatur Diréktur di TVU Éropa ditambahkeun: "Salaku pamingpin pasar Jerman di fasilitas siaran jeung jasa newsgathering, TVN Grup parantos ngadegkeun hiji reputasi kanggo salawasna kabawa di ujung motong. Kami gumbira ku ngembangkeun gabungan TVN na TVU solusi na kasampak maju ka mastikeun yén TVN terus mingpin jalan dina méré solusi inovatif nu minuhan sarat konsumén maranéhna pikeun ngabejaan carita hadé bari ngaronjatkeun kalenturan jeung efisiensi. "

Media Sosial Tumbu:
Jaringan TVU on Twitter

Jaringan TVU on Instagram
Jaringan TVU on Facebook

Jaringan TVU on LinkedIn
Jaringan TVU on YouTube

ngeunaan TVN

The TVN Grup Studi Film & TV Produksi nangtung pikeun layanan média ku fokus dina gambar gerak jeung ngoperasikeun dina yayasan padet leuwih ti 35 taun pangalaman internasional. Kacida pausahaan husus kalawan spesialis mumpuni nutupan proses produksi sakabéh di wewengkon siaran, pangiriman live olahraga sarta nempokeun, ngedit, ngembangkeun format jeung komunikasi perusahaan. Dina studio sorangan kalawan kaméra, ngedit jeung téhnologi transmisi, TVN ngahasilkeun siaran live sarta program régional pikeun stasiun TV umum jeung swasta. Salaku panyadia premium pikeun siaran luar, TVN ngoperasikeun salah sahiji fleets siaran pangkuatna di Éropa sarta implements proyék canggih jeung jangkauan di sakuliah dunya. UHD-setelan HDR, 3D-Audio, UAV ogé solusi 360 ° -VR / AR dimekarkeun kalawan mitra kuat ngalengkepan portopolio inovatif. grup nu ngoperasikeun cabang di Hanover, Berlin, Hamburg, Bremen, Kiel, Frankfurt dina Main, Cologne, Leipzig, Munich jeung St. Veit (Austria).

kira-kira TVU Jaringan®

TVU Jaringan® nyaeta teknologi global jeung pamimpin inovasi dina leyuran video live basis IP. solusi TVU urang mantuan transformasi operasi basis SDI siaran '- nu ngawengku akuisisi, pangiriman, routing, distribusi sarta manajemén - ka infrastruktur basis IP. TVU® fungsi konsumén sadaya ukuran di leuwih ti 85 nagara tina industri nu ngawengku siaran warta, web streaming, penegak hukum, olahraga, perusahaan na pamaréntah. Dina pasar siaran di sabudeureun dunya kaasup AS, Cina jeung kakuatan ekonomi utama lianna, TVU® teh pamimpin pasar dominan ku mayoritas ageung sadaya stasiun siaran warta ngagunakeun solusi video IP na. Ngagunakeun proprietary nyaeta teknologi +, solusi uplink TVU urang ngagunakeun kombinasi salah sahiji sélular, satelit, Microwave, WiFi jeung sambungan IP Ethernet pikeun nganteurkeun live HD video ti praktis lokasi nanaon.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!