imah » wartos » Inovasi TVU Jaringan 'Ngawulang salaku Best di Kelas ku Ragam sahiji toko Salila 2019 NAB Tembongkeun

Inovasi TVU Jaringan 'Ngawulang salaku Best di Kelas ku Ragam sahiji toko Salila 2019 NAB Tembongkeun


AlertMe

Gunung Témbongkeun, CA - April 17, 2019 - TVU Jaringan, pamingpin pamimpin téknologi global sareng inovasi dina solusi live IP, dinten ngumumkeun paningkatan industri-vérsi 4K anyar tina pamancar IP sélulér TVU Hiji na, generasi TVU MediaMind Perkakas generasi metadata sareng search engine, sareng IS IS + algoritma transmisi proprietary salila minggu kamari 2019 NAB Tembongkeun dilaksanakeun di Las Vegas. TVU ogé nyayogikeun alat-alat pamancar sélulér pikeun mobilNAB Tembongkeun Hirup, "siaran resmi NAB. Transmisi langsung indit teu sampurna, sareng siaran Darso, produser tina "NAB Tembongkeun LIVE ”, bakal neruskeun alat-alat TVU dina acara sareng tempat anu bakal datang.

“Simkuring bungah boga organisasi ieu béda mikawanoh sektor anu béda ti kami,” saur Eric Chang, Wakil Présidén Marketing, TVU Jaringan. "Ieu memang nunjuk kana jero pausahaan urang sareng ka solusi basis IP kami nyadiakeun ka rangkaean aplikasi anu lumangsung dina sagala rupa lokasi. Produk sareng téknologi anu dipilih téh sadayana parantosan generasi salajengna sarta penting pisan pikeun ngadamel workflow. Kami difokuskeun kana nyorong wates naon tiasa nampi tantangan produksi eusi langsung konsumén urang ayeuna sareng di mangsa anu bakal datang. Kuring yakin ngaji urang tina pangajén ngéléhkeun salila taun 10 kaliwat salaku NAB exhibitor nyaéta pantulan langsung komitmen urang terus hirup inovasi produksi. "

Dina kahiji NAB Témbongkeun 2019 Produk tina Awards tina Taun, TVU Jaringan dimeunangkeun dina kategori AI / Mesin Learning kanggo TVU MediaMind Perkakas - generasi metadata sareng search engine anu ngagancangkeun kinerja produksi sareng ngamangpaatkeun eusi deui. Ieu mangrupakeun program pangajén anu dibéré mandiri sacara mandiri anu mengakukeun produk sareng téknologi anyar anu paling penting sareng ngajangjikeun kajadian salila NAB.

TVU MediaMind, nyaéta generasi metadata sareng search engine nu ngagancangkeun kinerja produksi sareng ngamangpaatkeun eusi dina hiji ranté suplai média siaran anu parantos aya. Sistim ngagunakeun kombinasi time-code sareng basis AI pangakuan raray sareng ucapan pikeun ngahasilkeun metadata. Sareng hiji API kabuka tiasa ngadamel pamaké langsung kalayan sistem MAM sareng NLE. Lantaran alat MediaMind ngamuat duanana AI sareng kode waktos keur ngahasilkeun hasil teangan, tiasa ngarobah audio sareng video na kana data terstruktur sacara real-time. Capableta mampuh neangan aset atah iraha waé panggung produksi - da ngerjakeun kana hawa dina hawa. Kalayan bantuan mesin AI TVU, pangakuan ucapan sacara real-time ngamungkinkeun pamaké manggih hasil teks sakedap batan aranjeunna milari gambar wungkul. Pamaké mendik ketikkeun naon anu anjeunna milari sareng bagéan anu leres tina kode waktos némbongan. Mesin pilarian eusi anu ayeuna ngagunakeun kode waktos pikeun ngaidentipikasi tiap aset ku ID unik.

Majalah Téhnologi TV dibere TVU Jaringan sareng Best of Tembongkeun Award pikeun pamancar mobile sélular TVU One 4K salami 2019 NAB Tembongkeun. Panghargaan anu ditaksir ku panel ahli dina industri ku kriteria inovasi, set fitur, efisiensi biaya sareng kamampuan dina porsi industri. Sakabéh produk nu diangkat téh aya dina Guide Program Program Awards Best of Show, anu bakal disebarkeun dina bentuk édisi digital ka langkung ti pamiarsa 100,000 tujuh publikasi Future.

Ogé diwanohkeun nalika 2019 NAB Tembongkeun, Vérsi 4K tina TVU Hiji pamancar mobile, hiji unit mobile sélulér anu ngabogaan kamampuan pikeun ngirimkeun Ultra-HD/ Eusi 4Kp60 HEVC. TVU One TM1000 nyaéta TVU bandéra HEVC sélular 4G / LTE pamancar mobile. "UHD / 4Kp60 nyaéta résolusi anu leuwih teknis nangtang pikeun ngahontal dina unit mobile sélular," écés Chang. "Najan kitu, kami sanggup nungkulan tantangan kasebut teras ngandelkeun vidéo dina uHD / 4K pinuh dina pigura 60 per detik".

TVU Hiji nawiskeun saurang set anu langkung leres pikeun minuhan kabutuhan sagala penyiar video hirup. Delta pangiriman kasampurnaan vidéo anu dipingpin industri HD kualitas gambar tina chassis hardware ultra-ci jeung terjal. Maké TVU One, pamaké tiasa néwak sapinuhna anu nganggo pamancar vidéo anu pangbasajanna IP dina lapangan sawaktu bagian hiji workflow end-to-end tanpa ngajentrekeun kinerja, fitur, atanapi kualitas gambar.

PRODUK dibere TVU Jaringan ku NAB 2019 Tech Award pikeun anak IS + téknologi. Algoritma pangiriman anu dipiboga TVU, IS + ngajak pamaké pikeun sacara sakaligus ngirimkeun sawaréh sababaraha médi kalayan laténsi sub-detik. Hatur nuhun ka IS +, pamancar TVU sakaligus tiasa agégrasi kombinasi bandwidth medium sapertos sélular 3G / 4G LTE, WiFi, Ethernet, Ka-band sareng Ku-band satelit, microwave, microwave mesh sareng BGAN pikeun nganteurkeunkeun gambar siaran anu dipercaya jeung diandelkeun kalayan latency saluran 0.5 detik. IS + migunakeun téknologi maju Koréksi Koréksi Terus maju. Lamun dibandingkeun metodeu FEC / ARQ tradisional, IS + nganggo overhead data anu ngalingkup tampa kudu aya latency diwanohkeun ku pakét retransmission. Hasilna mangrupakeun transmisi dipercaya kalawan gambar kualitas luhur sareng latency ultra-low sanajan dina wahana anu gerak.

Media Sosial Tumbu:
Jaringan TVU on Twitter

Jaringan TVU on Instagram
Jaringan TVU on Facebook

Jaringan TVU on LinkedIn
Jaringan TVU on YouTube

kira-kira TVU Jaringan®
TVU Jaringan® nyaeta pamingpin téknologi sareng inovasi global dina solusi video live IP. Sareng konsumén leuwih 2,500 di langkung ti nagara 85, TVU Jaringan kulawarga pangiriman IP sareng solusi produksi langsung méré siaran sareng organisasi ngambang kerja anu kuat sareng bisa dipercaya pikeun ngabagikeun eusi vidéo langsung ka siaran, online sareng platform mobile. The TVU Jaringan suite sahiji solusi geus dipaké pikeun acquire, ngirimkeun, ngahasilkeun, ngatur jeung ngadistribusikaeun-kualitas profésional live IP HD footage salaku bagian integral warta, olahraga sarta acara global utama. Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang TVU Jaringan Leyuran, mangga buka www.tvunetworks.com


AlertMe