imah » wartos » TVU Jaringan jaminan Live Video leuwih IP tina Kula jeung Service Anyar QOS

TVU Jaringan jaminan Live Video leuwih IP tina Kula jeung Service Anyar QOS


AlertMe

Gunung Témbongkeun, CA - TVU Jaringan, Pamingpin téhnologi global dina hirup solusi video IP, anu ngawanohkeun layanan nu jaminan transmisi video cicing di hiji speed minimum 2Mbps liwat jaringan sélulér, ti lingkungan mana wae, salami sambungan sél aya. TVU bisa (sélular jaminan Network) nyaéta téhnologi lawanna, terpadu kalayan TVU urang proprietary tibalik StatMux Plus (nyaeta +) algoritma keur transmisi ditingkatkeun, sarta henteu merlukeun hardware tambahan.

Sadia pikeun Konvénsi Republik sarta Nasional Démokratik engké bulan ieu Cleveland na Philadelphia masing-masing TVU BISA nyadiakeun hiji lapisan tambahan ngeunaan fleksibilitas jeung dependability nalika shooting video hirup jero sarta luar wangunan. TVU ogé bakal nawarkeun rupa-rupa pinuh pakakas jauh jeung dina lokasi, layanan sarta rojongan pikeun sinyalna video live duanana Konvénsi Nasional.

"Terjamin QOS dianggap Grail Suci tina panarimaan jaringan diandelkeun tur disiarkeun resiliency pikeun transmisi video live nirkabel. Kalawan TVU BISA, siaran euweuh kudu ngandelkeun transmisi lain hartina atawa hardware dedicated, "ceuk Paul Shen, CEO, TVU Jaringan. "Kanggo siaran lakukeun transmisi video live ti wewengkon riungan tinggi, acara ageung tur rubakpita ditantang sakuliling sejen, TVU tiasa delivers karapihan-of-pikiran pikeun siaran video live ti praktis wae."

TVU pamancar sélular mobile anu dirancang tina taneuh nepi ka nyadiakeun transmisi video live dipercaya di wewengkon volatile atanapi rubakpita-ditantang kayaning stadion olahraga, daerah terpencil, sarta acara live utama. Powered by IS +, TVU pamancar sakaligus agrégat sagala kombinasi mediums rubakpita, kaasup 3G sélular / 4G LTE, WiFi, Ethernet, Ka-band, sarta Ka-band satelit, Microwave, microwave bolong, sarta BGAN pikeun nganteurkeun hiji gambar siaran jeung latency sub-detik. Canggih teung téhnologi Kasalahan Koreksi ngahasilkeun unjuk transmisi punjul. IS + migunakeun minimal data overhead tanpa latency diwanohkeun ku pakét retransmission.

Geus di pake ku ratusan organisasi siaran ngarah sakuliah dunya, nu TVU Jaringan kulawarga solusi transmisi IP méré siaran jeung organisasi alat kuat sarta bisa dipercaya keur ngadistribusikaeun eusi video hirup keur disiarkeun, online jeung platform mobile. The TVU Jaringan suite sahiji solusi geus dipaké pikeun nganteurkeun live-kualitas profésional HD footage tina sababaraha kajadian penting di sakuliah dunya kaasup kana Piala Dunya, duanana Summer na Winter Olimpiade, pamilu presiden AS, bencana alam, anu conclave 2013 Papal, anu Super Saeful, anu datangna 2015 Papal ka Amerika Serikat jeung sababaraha olahraga internasional acara. Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang TVU Jaringan Leyuran, mangga buka www.tvunetworks.com.

Media Sosial Tumbu:
Jaringan TVU on Twitter
Jaringan TVU on Instagram
Jaringan TVU on Facebook
Jaringan TVU on LinkedIn
Jaringan TVU on YouTube

kira-kira TVU Jaringan®
TVU Jaringan® nyaéta téhnologi jeung pamimpin pasar di solusi video live basis IP. solusi TVU urang mantuan transformasi operasi basis SDI siaran '- nu ngawengku akuisisi, pangiriman, routing, distribusi sarta manajemén - ka infrastruktur basis IP. TVU® fungsi konsumén sadaya ukuran di leuwih ti 80 nagara tina industri nu ngawengku siaran warta, web streaming, penegak hukum, olahraga, perusahaan na pamaréntah. Dina pasar siaran di sabudeureun dunya kaasup AS, Cina jeung kakuatan ekonomi utama lianna, TVU® teh pamimpin pasar dominan ku mayoritas ageung sadaya stasiun siaran warta ngagunakeun solusi video IP na. Ngagunakeun proprietary nyaeta teknologi +, solusi uplink TVU urang ngagunakeun kombinasi salah sahiji sélular, satelit, Microwave, WiFi jeung sambungan IP Ethernet pikeun nganteurkeun live HD video ti praktis lokasi nanaon.


AlertMe