imah » wartos » TVU Jaringan Mitra sareng Akbar panggedéna tina Videographers, Stringr

TVU Jaringan Mitra sareng Akbar panggedéna tina Videographers, Stringr


AlertMe

VIEW MOUNTAIN, CA - Juni 19, 2019 - TVU Jaringan, pamimpin téknologi global sareng inovasi dina solusi IP langsung, dinten ayeuna ngumumkeun kerjasama sareng Stringr, pasar video premium pikeun adat, kualitas luhur, eusi video. Jaringan fotographers profésional sareng amatir Stringr ayeuna sayogi ngalangkungan TVU Global Grid, platform Cloud pikeun pamilik kontén kanggo nyumbang sareng narik pidéo, ngamungkinkeun aset dibagi sareng dijual dina skala global. Hubungan kasebut ngabiayaan jaringan videographers Stringr anu mantep sareng ayana ayana global platform platform TVU Grid.

TVU Grid mangrupikeun IP-switching, routing and distribution sistem. Sareng TVU Grid, stasion tiasa ngaluncurkeun aliran video langsung liwat jaringan IP ka hiji atanapi langkung stasiun warta diidinan Grid di mana waé di dunya kalayan latensi sub detik. Nganggo platform TVU Global Grid anak, pamaké tiasa tukeur, dibagikeun, sareng ngajual eusi video. Pangguna tiasa ningali sumber vidéo umum anu sayogi di sakumna dunya, sareng nyuhunkeun stream ieu sareng nyayogikeunana pikeun panongtonana sorangan. Pikeun demo tina TVU Grid, nonton Ieuh.

Stringr ngamungkinkeun para pangguna ngaksés pustaka eusina sareng nyuhunkeun cuplikan khusus ti langkung ti juru gambar 90,000 di sakumna dunya. Salaku tambahan, penyiar, penerbit sareng merek di AS sareng Inggris tiasa ngaksés fungsi livestream Stringr, anu diluncurkeun awal taun ieu. Pamaké ayeuna tiasa ngaluarkeun pamundut ngalangkungan TVU Grid, sareng salaku juru pidéo dina jaringan Stringr mimitian ngabagi gambar langsung, éta bakal dikirimkeun langsung ka TVU Grid.

"The TVU Grid dianggo ku rébuan ruangan buletin di sakumna dunya," saur Brian McNeill, COO sareng Co-Pendiri Stringr. "Ngahijikeun Stringr bakal masihan pangguna TVU sagala manpaat tina platform kami, tanpa kedah nyalira diantara dua, janten ngahémat waktos, motong biaya anu henteu perlu sareng ngajaga kualitas eusi."

Aliran kerja Stringr / TVU Grid henteu lancar. Pelanggan babarengan nyarios pidéo ti Stringr. Nalika salah sahiji videographers Stringr 90,000 + live hirup sareng video anu cocog sareng pamundutana, feed dikirim ngalangkungan Stringr, langsung kana TVU Grid. Ti dinya, palanggan gabungan tiasa nyandak suasana sapertos anjeun ogé pikeun eusi TVU anu sanés.

"Ku ngalebetkeun jaringan Stringr ngalangkungan TVU Grid, para nasabah kagungan anu saé sadua-dua dunya - kualitas luhur, latén live kualitas disebarkeun ku TVU Grid sareng pasar videographer Stringr éksténsif," saurna TVU Jaringan'CEO Paul Shen. "Kombinasi ieu ngamungkinkeun para nasabah pikeun nganteurkeun warta rusak langkung gancang ti kantos sateuacan na ngabukaan kasempetan monetisasi kanggo eusi nyalira. Éta ngajadikeun prosés produksi hirup langkung saderhana sareng aliran kerja anu streamlines bari nyayogikeun kalenturan anu langkung ageung sareng pilihan kanggo kontén dinamis. "

Séptual silih parantos dua nasabah silih hubungan sareng anu sanés, sareng kasempetan pikeun pasangan tumuh tina éta sambungan awal. Kadua TVU Jaringan sareng eksekutif Stringr ningali nilai dina solusi anu ngagabungkeun aksés TVU Grid kana sinyalna langsung global kalayan kamampuan Stringr pikeun sumber cuplikan langsung. "Kombinasi tina dua produk ieu ngamungkinkeun mitra kami nampi sinyalna langsung, gancang, hargana, sareng dina aliran kerja anu sami anu aranjeunna biasa dianggo," tambah McNeill.

TVU Jaringan sareng Stringr ayeuna damel sareng jaringan kabel utama sareng rencana badé dilegakeun ka mitra sanés.


AlertMe