imah » diulas » Dua-waktu meunangna Emmy Danny Schmidt ceramah filmmaking pikeun ngabalukarkeun hiji jeung naha manehna pilih accu Hawk-Woods

Dua-waktu meunangna Emmy Danny Schmidt ceramah filmmaking pikeun ngabalukarkeun hiji jeung naha manehna pilih accu Hawk-Woods


AlertMe

Burbank, Calif (January 30, 2019) - Kanggo tujuh taun ka tukang, unggul Diréktur Fotografi Danny Schmidt Emmy-pangajén geus ngadegkeun dirina minangka ayana dinamis dina spasi pilem lingkungan - papasangan dina-jero carita kalawan visuals stunning. Ti gajah poaching di Myanmar kana perubahan iklim sarta ngarobah tingkat és, anu asli Montana geus digarap kalawan sababaraha ngaran pangbadagna di rohangan kaasup Zoo, NASA, Netflix, PBS, National Geographic jeung loba deui.

Manios Digital diuk handap kalawan Danny pikeun manggihan cara anjeunna meunang dimimitian jeung gear nu manéhna ngagunakeun di lapangan.

ngajalankeun liar ti Danny Schmidt on Vimeo.

Q: Sabaraha lami tos kungsi shooting na kumaha anjeun meunang kana industri?

Danny Schmidt (DS): Kuring geus shooting professionally saprak 2011. jalur ka dokumenter filmmaking éta cukup circuitous. Tadina mah diulik sains - géologi, géografi, sains lingkungan - hal anu ngagaduhan kuring luar. Lajeng, sakumaha kuring ieu acak pilari kanggo salajengna panto dina kahirupan, kuring kapanggih hiji program MFA di Montana State University nu ieu husus geared arah urang jeung backgrounds elmu nu hayang gawe di pilem. Kuring dilarapkeun, ngagaduhan di, digawé burit kuring kaluar (masih ngalakukeun) jeung sésana téh sajarah.

Q: Anjeun geus dikeureuyeuh sababaraha video hébat ti poaching gajah di Myanmar kana perubahan iklim di 'sidang abad,' kumaha maneh kaanggo unggal pucuk ieu? Ieu leuwih ngajalankeun na gun atawa anjeun kudu nembak dina pikiran pikeun cara nyaritakeun carita?

DS: Kuring ngadeukeutan unggal némbak ku hiji hal dina pikiran: naon do I kedah ngalakukeun pikeun mantuan ngabejaan anu pangalusna jeung paling jujur ​​carita mungkin. Ieu informs jinis jeung gaya sinyalna kami meunang, kumaha urang kaanggo Hurup, lokasi, jeung sajabana Kitu cenah, Abdi bogoh verité, shooting leungeun-dilaksanakeun. Aya hal ngeunaan interplay antara subjék jeung cinematographer nu nyiptakeun rarasaan baku sauyunan tur aksés nu panongton karasaeun dina layar. Najan kitu, kuring ogé cinta kasempetan di laun, kaayaan beuki dikawasa nyandak waktos ka nyetél nembak, percobaan deui kalawan komposisi sarta pilihan lénsa, sarta nyieun hiji pigura anu dimaksudkan ditalungtik ku panongton.

Q: pilem anjeun, ngajalankeun Wild, ieu ditémbak beautifully! Musibah nu teu manggihan wolverine tapi tiasa ngobrol ngeunaan gaya Anjeun. Anjeun rencanana on ngagunakeun nembak lega, muka waktos Selang nyorot isolasi sarta kaéndahan gunung?

DS: Hatur nuhun! Kuring kungsi tim Sarbini gawé bareng kuring dina ieu lokasi stunning, sarta carita unik. A loba elemen sumping babarengan! Simkuring terang kami hayang ngagabung ka Sinématografi seru ilahar katempo di petualangan / film olahraga jeung naratif mencét of nyungsi spésiés Badak. Urang tadi hébat, subjék alam di Craig sarta Sarah anu, kumisan ti geus keur kalibet dina proyék sains, éta runners badass sarta gairah. nembak lega éta hijina cara pikeun moto a bentang sakumaha badag salaku Uinta Pagunungan jeung ka némbongkeun kumaha jalma leutik bener aya dina hiji tempat anu jauh jeung liar. Peuting waktu-Selang seemed kawas euweuh-brainer pikeun nambahkeun kana daptar kami ditémbak sabab eta teh waktos nalika wolverines anu kaluar lakukeun hal wolverine maranéhanana!

Q: Dupi anjeun ngobrol ngeunaan lalampahan panungtungan ieu anjeun nuluykeun? proyek naon eta keur jeung anjeun tiasa ngobrol ngeunaan hal béda maneh tuh?

DS: Kuring geus kungsi ragrag sibuk dipake dina rupa proyék sadaya nu gaduh gaya béda jeung estetika. Ti runtuyan doc murni verité on kateusajajaran pangala di Amérika ka doc herang ngeunaan saltwater laleur fishing di New York ka pilem satwa Ngalanglang konservasi on lemahna militér. Kitu, sakapeung Kuring keur nangtung tukangeun hiji tripod dina jam isuk awal ngantosan sato sarta kali séjén Kuring keur pinuh dieusian ku geger Mudah abdi di handap jalma di sabudeureun kota.

Q: Naon di kit anjeun?

DS: Kanggo sabagéan ageung barang doc I ngagunakeun FS7, rupa-rupa sigma jeung Canon wilangan prima, EasyRig, MoVI, sababaraha sét lavs nirkabel, Cartoni Pokus 22, kebat tina Hawk-Woods V-Gunung minis, sababaraha panels LED, sarta kavling gear séjén cekelan, monitor, sarta ngarojong. Pikeun lila barang satwa lénsa, Kuring umumna shooting dina RED pikeun leuwih cranking na resolusi ngaronjat. Ieu loba barang nepi haul sabudeureun bandara.

Q: Anjeun nyokot accu Hawk-Woods Mini V-Lok sareng anjeun kana lalampahan salila ieu. Naon maneh pikir?

DS: The Hawk-Woods nu hiji changer kaulinan. Serius. Kami teh dengki ti babaturan kuring sareng kolega Anjeun di set. Aranjeunna leutik, aranjeunna panungtungan salamina, tur ngecas gancang. Naon sejenna bisa anjeun menta di batré a? Aranjeunna datang.

Q: Naon maneh mikir ukuran tina accu?

DS: Ukuran éta téh nu nipu. Aranjeunna leutik tapi super kuat. Kami jadi bungah HW geus anjog muatan (Pun dimaksudkeun) on hargana murah tech jadi bungkusan leutik. Tradisional v-mounts bener badag tur gede pisan. Kalawan Tsa kiwari merlukeun sadayana accu rék di mawa-on Anjeun tas, éta krusial nu nyandak nu pangleutikna, accu pangkuatna bisa manggihan. kaméra anjeun bakal ngajalankeun sagala beurang deui anjeun bakal hatur nuhun engké.

Manios Digital teh ekslusif distributor AS Hawk-Woods, tripods Cartoni, sarta lampu Kinotehnik. Gabung kami di NAB 2019, sarta ngadaptar haratis ku ngagunakeun kode LV2933. Pikeun pendaptaran, didatangan link Ieuh.


AlertMe