imah » wartos » Monro Matrox EDGE retak kana Kodeu Produksi Jauh
Enkoder sareng dekoder Matrox Monarch EDGE ngaktifkeun alur kerja REMI anu teu pernah ngalaman sareng 4K / multi-HD, low latency, 4: 2: 2 Video kualitas 10-bit tina hiji jaringan GbE.

Monro Matrox EDGE retak kana Kodeu Produksi Jauh


AlertMe

Encoder penting sareng dekoder pikeun alur kerja REMI, Monarch EDGE ngamungkinkeun produsén acara langsung kalayan pangiriman pidéo kelas pangsaéna dina latensi panghandapna pikeun produk-produk kualitas siaran.

MONTREAL, Quebec - 28 Juli 2020 - Matrox® suksés ngumumkeun kasadiaanana tina anu diantisipasi pisan Matrox Monarch EDGE 4K / encoder multi-HD sareng dekoder ngalamar pikeun alur produksi jauh-tingkat (REMI).

Platform penting pikeun REMI sareng produksi di bumi, téknologi Monarch ED-ujung ngeureunkeun kualitas anu luar biasa, low-latency 4: 2: 2 10 bit bit dina resolusi dugi ka 3840x2160p60 atanapi quad 1920x1080p60 liwat hiji Gigabit Ethernet (GbE ) jaringan. Monarch EDGE kalebet konektipitas generasi-ayeuna kaasup 12G-SDI sareng SMPTE ST 2110 langkung ti 25 sambungan GbE — bari ngadukung protokol streaming MPEG-2, RTSP, sareng SRT. Dilengkepan fungsionalitas signaling sareng komunikasi balik pikeun komunikasi dua arah antawis situs on-studio sareng personel in-studio, Monarch EDGE ngamungkinkeun produser acara live ngaoptimalkeun sumber ku cara tetep langkung seueur tanaga sareng alat di-rumah bari nyayogikeun pangalaman anu henteu dikompritasi, siaran kelas.

Produksi gedé, sumberdaya minimal

Monarch EDGE ngalegaan studio produksi ku ngangkut dugi ka opat singkronisasi HD- / Eupan kaméra 3G-SDI atanapi sinyal 12G-SDI tunggal — dina format video progresif sareng interlaced asli-kalayan latency kaca-ka-kaca saageung 100 ms. Hasilna, alat-alat portabel-acan-kuat ieu ngabantosan penyiar ngaleutikan jumlah staff produksi sareng sumberdaya anu diperyogikeun di lapangan, ngajantenkeun produksi acara multi-kaméra langkung épéktip sareng terjangkau. Pikeun acara kalayan syarat kaméra anu padetna langkung luhur, desain kompak Monarch EDGE mastikeun yén dua unit pas kana hiji rohangan rak 1RU supados gampang nyumponan kabutuhan produksi mana waé. Produser acara tiasa milih antara dua pilihan énkoder: versi encoder 4: 2: 0 8-bit H.264 pikeun program anu ditujukeun pikeun pangiriman wéb atanapi over-the-top (OTT), atanapi 4: 2: 2 10-bit H .264 modél énkoder pikeun nungtut, produksi kualitas-siaran.

"Industri siaran parantos ningali seueur paménta pikeun jajaran anu langkung ageung boh eusi mainstream sareng Ecological, sareng platform Monarch EDGE nyayogikeun panyiar sareng produsen acara langsung kalayan sarana épisién pikeun nganteurkeun program anu langkung beragam, kualitas luhur," sa Alberto Cieri, sutradara senior ngeunaan penjualan sareng pamasaran, Matrox Video. "Kalayan Monarch EDGE ngamungkinkeun pangguna pikeun museurkeun seueur produksi, sumberdaya tiasa disebarkeun deui pikeun nawiskeun langkung seueur kaméra kaméra anu nampilkeun sudut kaméra anu énggal sateuacanna ditingali pikeun pangalaman nonton anu langkung saé sareng pikaresepeun. Monarch EDGE nyayogikeun kalenturan produksi jarak jauh anu luar biasa, naha pikeun olahraga, konser, acara hiburan, sareng seueur deui. ”

kasadiaan

Matrox Monarch EDGE 4K / multi-HD encoder sareng alat decoder ayeuna parantos ngalangkungan Jaringan jual beuli wéb anu diidinan ku Matrox. Pikeun nyuhunkeun demo atanapi langkung jéntré, hubungan Matrox.

Ngeunaan Matrox Video

Matrox Video mangrupikeun pamimpin di téknologi siaran inti, nawiskeun boh hardware komputer sareng blok gedung parangkat lunak, dimana industri dibangun. Éta ngirimkeun produk anu sanés pikeun nyebarkeun pabrik alat, anu diwangun ku HD/ Kartu I / OK berbasis 4K, ST 2110 NICs, sareng kartu codec H.264, sadayana diatur ku hiji SDK komprehensif. Layanan profésional Matrox Video siaran sareng pasar produksi live sareng alat encoding pikeun pangimeutan sareng produksi jauh. Kualitas industri anu diakui sareng komitmen pikeun pangrojong nasabah aya dina pusat merekna.

Kontak Matrox Media:
Matrox Media Hubungan
surélék: [email dijaga]
Tel: + 1 (514) 822-6000
www.matrox.com/video


AlertMe