imah » wartos » Ultra HD Forum Kaluaran munggaran Industri tungtunan Pikeun DEPLOYING TAMAT-ka-ujung hirup & pre-dirékam jasa UHD IN 2016

Ultra HD Forum Kaluaran munggaran Industri tungtunan Pikeun DEPLOYING TAMAT-ka-ujung hirup & pre-dirékam jasa UHD IN 2016


AlertMe

uhd-640x340-72dpi-bodas

ultra HD Forum ngaleupaskeun tungtunan Industri anu munggaran pikeun ngaleungitkeun Live-to-end Live & direkam pre-UHD di 2016

Las Vegas, April 18th 2016 - nu ultra HD Forum dinten ngarilis Fase kahiji Pedoman industri dina workflows tungtung-to-tungtung keur nyieun na delivering eusi UHD hirup jeung pre-dirékam. The ultra HD Forum nyaéta hiji organisasi global watesan lila industri pangalusna pikeun bubuka téknologi anu bakal mempermudah ultra luhur-harti (UHD) pangalaman nempoan.

release mimitina ieu teh Pedoman ngidinan kaanggotaan Forum urang tumuwuh organisasi 46 sasaran deployments di 2016. Duanana tantangan teknis na komérsial anu kajawab kayaning produksi, distribusi sarta decoding konsumen of UHD programing kalawan duanana SDR na kandungan setelan HDR. The Pedoman tumut kana akun workflow produksi dina nyanghareupan nangtang konstrain kasaluyuan mundur. Hiji siaran kahareup bakal sasaran 2017 tur saluareun.

Thierry Fautier, Présidén ultra HD Forum ngadawuh, "Kami anu reueus gawé koléktif ieu sintésis kontribusi ti panyadia eusi, siaran, propaider laden, pabrik alat-alat panarjamah, panyadia solusi téhnologi, CDNs, chip-makers jeung pabrik alat. Teu bakal geus mungkin tanpa kolaborasi nutup ku kolega kami di MPEG, DVB, dash-IF, ATSC, SCTE, SMPTE, CableLabs, NAB jeung Alliance UHD, kalayan saha liaisons kuat ayeuna keur diwangun. "

Dokumén Pedoman pinuh téh ngan sadia pikeun ultra HD anggota Forum. Sanajan pedaran kasimpulan bakal dipasang pikeun ultrahdforum.org/resource/phasea-guidelines-description/.

nu ultra HD Forum bakal gaduh ayana éksténsif di IBC 2016. Ieu kalebet kamar stan (SU16010), konperénsi pers dina Senén, April 18 di 11 am di N262, Masterclass dina Rebo, April 20 di 9 am di kamar S225 ogé jaringan sareng rapat-rapat pameunteu.

ngeunaan ultra HD forum

Kabentuk dina 2015, anu ultra HD Forum mangrupa organisasi global jawab promosi nyoko pasar ultra HD ku watesan lila industri pangalusna pikeun bubuka phased tina set-rupa téknologi facilitating pangalaman televisi hareup generasi. organisasi facilitates nguji interoperability na collaborates kalawan awak standar industri pikeun align kagiatan ngembangkeun baku. Hiji daptar milu pausahaan anggota jeung émbaran tambahan ngeunaan organisasi nyaeta sadia dina ultrahdforum.org.

Média jeung kontak analis:

Marta Twardowska, [EMAIL PROTECTED] + 31 621184585


AlertMe