imah » wartos » UNBOXING & Tinjauan: LumaForge jellyfish

UNBOXING & Tinjauan: LumaForge jellyfish


AlertMe

Ryan Salazar of Broadcast unboxes Darso jeung mere gambaran ringkes tina Server LumaForge jellyfish.

Jellyfish dirancang pikeun hiji Hal na hiji hal ngan: workflow video kolaborasi. Ieu merlukeun hormat keur program anu ngadamel kreasi video intuitif ka anjeun. The jellyfish nyaéta platform agnostik sabab LumaForge percaya masalah teu jeung NLE tos Anjeun dipilih, tapi rada kalawan kurangna kapinteran dina pangalaman gudang nu dibagikeun.


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)