imah » wartos » Universal Electronics Award-Unggul Produk jeung Téhnologi Teraskeun ngajalankeun nyoko Hiburan Control Sora sakuliah Éropah pikeun Pay-TV operator

Universal Electronics Award-Unggul Produk jeung Téhnologi Teraskeun ngajalankeun nyoko Hiburan Control Sora sakuliah Éropah pikeun Pay-TV operator


AlertMe

Enschede, The Walanda - 06 Désémber 2018 - Nuturkeun peluncuran genep remotes sora-dikawasa anyar kalawan ngarah operator Pay-TV di sakuliah Éropah dina genep bulan kaliwat, Universal Electronics Inc. (NASDAQ: UEIC) (UEI), pamingpin di sakuliah dunya dina kadali universal tur sensing téknologi, terus mingpin industri di delivering platform kontrol nu ngarobah jalan pamakéna berinteraksi sareng hiburan maranéhanana di sakuliah dunya.

Numutkeun data pasar, panongton TV global dinten ieu spends rata-rata 4.4 jam per poé nonton TV na ampir 28 menit pér poé néang eusi. navigasi sora jeung kontrol, diwanohkeun dina 2015, geus dibawa dimensi anyar kana TV ningali pangalaman. Dina hitungan sababaraha taun, téhnologi sora geus mekar ti hiji fitur nambihkeun kana ka jadi hiji alat pamakéna penting ngandelkeun dina kahirupan sapopoé maranéhanana pikeun ngakses hiburan, informasi, tur jasa.

advancements UEI di navigasi sora kontekstual geus gancang jadi kakuatan disruptive ngarobah cara pamakéna berinteraksi sareng alat maranéhanana jeung eusi TV. Dinten parusahaan geus deployed salah sahiji tim ngembangkeun paling dialam pangaweruh di industri pikeun nganteurkeun interaksi sora pohara diandelkeun sareng alat hiburan imah. Kusabab 2015, UEI geus dikirimkeun leuwih ti 60 juta solusi kadali jauh sora-diaktipkeun jeung industri hiburan.

Ngaliwatan panalungtikan sarta pamekaran konsumen-fokus, UEI geus terus uncovered sarta dikirimkeun inovasi bermakna yén simplify pangalaman sapopoé jeroeun imah pinter disambungkeun. UEI geus rajin dimekarkeun dioptimalkeun sora kurban jauh jeung kaayaan-of-nu-seni microprocessors, pageuh gandeng jeung software jeung desain akustik, pikeun ningkatkeun pidangan katepatan tina interaksi sora sapopoé.

Rangkep jeung QuickSet ngarah dunya-UEI urang® téhnologi, canggih platform hiburan sora-sangkan nawiskeun pamakéna hiji pangalaman unparalleled hiburan bringing TV, pakakas-luhur, tur kontrol eusi kana panganteur tunggal pamaké.

Dinten, UEI insinyur nu aktip nyinkronkeun aplikasi dina platform sora hareup generasi pikeun operator di sakuliah dunya, kaasup platform TV Android, nu ngawakilan panggancangna tumuwuh platform Pay-TV, ngaliwatan lima taun ka hareup. Salaku langkung operator ngajalankeun platform jasa canggih maranéhanana sarta Usher dina standar anyar di industri leuwih dua belas bulan hareup, UEI ekspektasi rék dilegakeun kapamimpinan taun kadali sora na bakal neruskeun mawa inovasi anyar ka pasar.

"Ku 2023, mangka estimasi nu bakal aya leuwih 1 miliar palanggan Pay-TV global sareng bagean sizeable aktip ngagunakeun sora sakumaha input pamaké alam maranéhanana. téhnologi Kadali sora boga kakuatan sangkan pangalaman nempoan imah rata konsumen urang leuwih intuitif jeung leuwih nikmat, tur nyoko na bakal naekeun kapuasan palanggan, "ceuk Kuldip Singh Johal, Wawakil Présidén Penjualan - langganan Broadcasting di EMEA pikeun UEI.

Kuldip Singh Johal, Wawakil Présidén Penjualan - langganan Broadcasting di EMEA pikeun UEI

"Salaku kalawan téhnologi wae, hal anu penting yén pangalaman tungtung pamaké mangrupakeun salah positif. Ieu ngabalukarkeun sering ngagunakeun jasa nu. Urang damel sareng mitra kami pikeun mastikeun yén produk urang nyadiakeun tingkat katuhu kinerja jeung reliabilitas pikeun control sora. usaha urang geus dipikawanoh dina industri hiburan salaku kami nembe dileler a Téhnologi Emmy® pikeun digawé urang anu patali jeung sora téknologi navigasi keur Ngajalajah na interacting jeung eusi TV. UEI ieu dipilih keur kaunggulan na di rékayasa sarta kreativitas anu geus materially kapangaruhan télévisi nempo pangalaman, "ditambahkeun Johal.

Masa depan pikeun control sora janji janten caang. Contona, biometrics sora bisa padamelan pikeun ngabuktoskeun kaaslianana pamaké di imah, maturan saran eusi pribadi sarta jasa aman mimitian ti bank mun balanja online pikeun nyusun dahareun. Dinten, 2.7 juta rumahtangga UK ngagunakeun spiker pinter sora-diaktipkeun bari 22% tina pamakéna UK ngagunakeun asisten maya on smartphone maranéhanana. Jumlah ieu diatur nambahan jadi leuwih produk jeung jasa asupkeun pasar, jeung lomba pikeun konvergénsi intensifies kalawan pabrik Ngalanglang cara anyar pikeun mantuan pamaké gampang ngonpigurasikeun alat pinter jeung nyieun hiji pangalaman home pinter terpadu.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!