imah » Lahirna eusi » Universitas Chulalongkorn Nganggo Alus Karya Desain Blackmagic pikeun Kelas Online sareng Aliran

Universitas Chulalongkorn Nganggo Alus Karya Desain Blackmagic pikeun Kelas Online sareng Aliran


AlertMe

Fremont, CA - 25 Agustus 2020 - Blackmagic Desain dinten ayeuna ngumumkeun yén Chulalongkorn University, universitas panggedéna di Thailand, nganggo sapinuhna Blackmagic Desain produksi sareng pasang alur kerja pikeun program online sareng streaming na. Ieu kalebet panggunaan ATEM 2 M / E Production Studio 4K, ATEM Mini Pro sareng DaVinci Resolve Studio pikeun ngahasilkeun sareng ngabagi kontén, anu ogé kalebet ngabagi kontén sareng sakola di sakitar Thailand salaku bagian tina Program Téknologi Pendidikan nagara.

Universitas Chulalongkorn mangrupikeun universitas riset umum sareng otonom di Bangkok, Thailand. Salah sahiji paguron luhur di Thailand kalayan langkung ti 37,000 mahasiswa ayeuna sareng 443 program akademik, Universitas Chulalongkorn nembé didaptarkeun salah sahiji paguron luhur 100 luhur di dunya dina QS World University Rankings.

Salami krisis dunya anu lumangsung, universitas nawiskeun ngeunaan paménta sareng ngalirkeun kelas pikeun muridna, ogé nyayogikeun inpormasi kritis sareng streaming ka 23 sakola Thailand anu sanés salaku bagian tina Program Téknologi Pendidikan nagara éta. Dr Banphot Sroisri, kapala Universitas Chulalongkorn multimedia Divisi Layanan Inpormasi sareng Kantor Sumber Akademis, parantos ngawasa dina nyiptakeun Blackmagic Desain alur kerja di Universitas Chulalongkorn sareng kreasi studio di sakola anu sanés.

"Kalayan krisis anu nyepok sadaya bagian di nagara éta, urang kedah mendakan cara supados diajar sareng diajar ngajar pikeun kelas anu teu tiasa dicumponan sacara pribadi. The Blackmagic Desain produk penting pisan dina kasuksésan gedé anu kami parantos ngalakonan ieu, ”saur Dr. Sroisri. "Kami geus ngagunakeun Blackmagic Desain alat saprak 2005 sareng terang yén urang tiasa ngawangun siaran anu hargana sareng gampang dianggo sareng streaming streaming. "

Alur kerja anyar kalebet pelajaran multicamera, seminar, sési pangajaran interaktif sareng bahkan kelas kelas online. Ieu kalebet duanana dina paménta kelas lengkep sareng sési streaming langsung ku sababaraha ahli sareng profesor.

Lebaran tina kaméra sareng grafik dialihkeun ku tim jasa inpormasi universitas nganggo ATEM 2 M / E Production Studio 4K switch produksi langsung sareng ATEM Camera Control. Média anu dialihkeun teras langsung streaming langsung ka murid sareng sakola anu sanés, atanapi dikirim ka suite produksi postingan Universitas Chulalongkorn pikeun éditan video sareng audio sareng koréksi warna.

Alur kerja ogé dianggo pikeun nyayogikeun eupan pidéo luar tina anggota Program Téknologi Pendidikan anu sanés. Pikeun ngabantosan ieu, tim ogé nganggo router Smart Videohub, sababaraha rupa Blackmagic Desain Konverter Mini, sareng Perékam MiniStudio Mini sareng Monitor MiniStudio Mini.

"Kami nganggo switcher ATEM 2 M / E sering salaku master switch pikeun kontrol sinyal dina nyebarkeun sareng nyebarkeun sadaya bahan ti jero sareng di luar Universitas," saur Dr. Sroisri. "Khususna, fungsi SuperSource ATEM digunakeun pikeun netepkeun kamampuan pikeun gancang nampi sinyal narima ti tamu jauh éksternal via Skype, vMix Nelepon atanapi nambihan nelepon sareng tamu jauh. "

Pikeun produksi pos, Universitas Chulalongkorn nganggo kombinasi DaVinci Resolve Studio sareng tilu DaVinci Resolve Mini Panels kanggo ngédit sareng milih sadaya rekaman anu bakal dianggo pikeun diunduh paménta ngalangkungan sistem Microsoft Stream universitas. Staf produksi di universitas ogé parantos janten DaVinci Resolve Certified Trainers anu tiasa ngalatih para profesional di Thailand dina ngédit, grading, VFX sareng parangkat audio produksi produksi.

"Kalayan jumlah ageung rekaman anu kedah digarap unggal minggu, épisiénsi DaVinci Resolve Studio parantos penting," sambungna. "Tilu panel kontrol parantos ngabantosan pisan dina ngantepkeun éditor urang damel gancang sareng fokus kana kagancangan."

Universitas Chulalongkorn ogé parantos nganggo ATEM Mini Pro sareng ATEM Mini saklar produksi langsung di ruang kelas pikeun pengajaran sareng sési seminar online. Unggal kelas dilengkepan saklar ATEM Mini anu ku guru atanapi narator tiasa dianggo pikeun ngalihkeun sababaraha sumber pidéo. Dipaké sareng Visualizer Tablet anu nyambung ka ATEM Mini ngalangkungan USB-C, instruktur tiasa langsung ngalih tina méja sorangan.

"The Blackmagic Desain produk ngamungkinkeun urang ngerjakeun jarak jauh sareng langsung ti studio urang sorangan, sareng mendatangkeun ahli sareng diajar online ti mana waé di Thailand, ”saur Dr. Sroisri. "Kami tiasa tetep sadayana nyambung kalayan kualitas anu paling luhur, sareng murid urang terang yén aranjeunna tetep kelas kalayan antosan sareng komunikasi sareng guru na. Salaku tambahan, kalayan paménta kelas murid-murid tiasa lebet sareng ningali kursus-kursus pikeun studi ka hareup. ”

Dr Sroisri réngsé, "Kami ningali diri sorangan salaku nyayogikeun kombinasi téknologi komputer sareng téknologi pendidikan, sareng ngamungkinkeun pendidik sareng réréncangan ti paguron luhur sanés di Thailand aksés ka Blackmagic Desain aliran kerja. Kami bertindak salaku komunikasi sareng agénsi pembelajaran anu penting pikeun siswa, dosen sareng fasilitas sanésna. The Blackmagic Desain produk ngamungkinkeun urang pikeun gawé bareng éfisién, gampang dikontrol sareng parantos kabuktosan pantes investasi. "

Pencét Fotografi

Poto produk DaVinci Resolve Studio, DaVinci Ngalereskeun Panel Mini, ATEM 2 M / E Production Studio 4K, ATEM Mini, ATEM Mini Pro, Mini Converter, UltraStudio Mini Monitor, UltraStudio Mini Recorder, ATEM Camera Control and all other Blackmagic Desain produk nu aya di www.blackmagicdesign.com/media/images

Ngeunaan Desain Blackmagic

Blackmagic Desain nyiptakeun produk di dunya pangluhurna video kualitas na rohangan ngédit, kaméra pilem digital, correctors warna, converters video, video monitoring, routers, switchers produksi hirup, pangrékam disk, monitor gelombang sarta nyata waktu scanner pilem keur industri fitur pilem, pos produksi jeung siaran televisi. Blackmagic DesainKartu tangkap DeckLink ngaluncurkeun révolusi dina kualitas sareng kabisa dina produksi pos, sedengkeun produk Emmy ™ anu unggul produk koréksi warna DaVinci parantos nguasai industri televisi sareng pilem ti mimiti 1984. Blackmagic Desain terus megatkeun inovasi taneuh kaasup 6G-SDI na 12G-SDI produk na 3D stereoscopic na ultra HD workflows. Diadegkeun ku dunya pos ngarah rai produksi jeung insinyur, Blackmagic Desain ngagaduhan kantor di Amérika Serikat, Inggris, Jepang, Singapura sareng Australia. Kanggo inpormasi lengkep, mangga buka www.blackmagicdesign.com


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)