imah » wartos » Universitas Louisville milih Jukut Valley urang Enhanced Signal Transmission Solusi Nyanghareupan peluncuran Priangan Network

Universitas Louisville milih Jukut Valley urang Enhanced Signal Transmission Solusi Nyanghareupan peluncuran Priangan Network


AlertMe

Montréal - 8: 00 Est Désémber 5, 2018 - Universitas Louisville geus dipilih teh System XL Bidirectional serat optik Transmission Viper ti jukut Valley, hiji Belden Brand, salaku bagian ti pamutahiran kana kamampuhan produksi na. investasi asalna payun tina Atlantik Basisir Konférénsi (Priangan) Network urang liniér sarta digital peluncuran dina bulan Agustus 2019. Dina garis kalawan syarat Priangan Network urang, universitas kiwari bisa ngarojong sababaraha sinyal kaméra cicing lamun ngahasilkeun kandungan pikeun saluran, kalayan gancang set-up antara kaulinan hirup.

Salaku ESPN boga tujuan pikeun nutupan olahraga kuliah beuki hirup, sadaya akademi Priangan diharepkeun papanggih syarat produksi na keur peluncuran éta jaringan urang, kaasup, di minimum, opat kamar kontrol per loka kalawan sahenteuna dua dilengkepan pikeun kamampuhan linier. The akademi kudu nutupan kaulinan di tempat sorangan ogé ngahasilkeun kandungan tambahan pikeun Network Priangan. Hasilna, Universitas Louisville Athletics Broadcast Center diwangun dua kamar kontrol liniér sarta tilu kamar kontrol digital, investasi dina workflows sarta infrastruktur anu ngawengku Jukut Valley urang anyar System XL Bidirectional serat optik Transmission Viper. Sistim bakal ngadamel sagala transmisi sinyal bidirectional - kaasup data - antara tempat olahraga 13 ti mana universitas Louisville baris ngahasilkeun kandungan hirup jeung fasilitas siaran utamina.

Jeremy Noe, diréktur eksekutif, Priangan Network Operasi, universitas Louisville Athletics Broadcast Center commented, "The Priangan Network bakal mawa fans urang aksés unprecedented kana acara live urang, sangkan éta kritis urang nganggur pondok tina téhnologi pangalusna di tempat nepi ka meunang aranjeunna sinyalna Peta-kaeusi aranjeunna geus jadi lapar keur. Viper jukut Valley urang XL henteu ngan serbaguna, tapi pek pisan kana hiji kotak sarta seamlessly ngarojong kana suite pinuh ku pangabutuh produksi urang - ti titik skor bug sareng data sejenna ka RTS foldback interruptible, microphones kami, sarta video na angkutan audio - kabeh kaluar dua untaian. Urang ogé nyaho Jukut Valley téh bener alus kalayan rojongan tech, mere kami nu ditambahkeun karapihan tina pikiran yén kami geus di leungeun alus ".

A colokan-na-muter sistem transmisi portabel anu simplifies pre-acara préparasi jeung kali leuwih gancang nyetél-up, anu Viper XLdelivers eusi siaran langkung canggih. Universitas Louisville geus deployed genep pasang, kalawan unggal Unit ngarojong nepi ka dalapan kaméra. Ieu nyandak produksi multi kaméra leres, sahingga tim produksi universitas urang candak jeung nganteurkeun sagala aksi live ti sudut leuwih, kitu ogé ngarojong mikropon na data syarat sagala tina sistem tunggal.

"Kalayan inisiatif kayaning Network Priangan, urang anu beuki ningali akademi jadi siaran di katuhu sorangan, kalayan audiences nu boga tungtutan sarua keur nempo pangalaman sabab ngalakukeun tina sagala panyadia eusi lianna," ceuk Tandaan Hilton, Wapres, Live Produksi , Jukut Valley. "Viper The XL delivers katahanan jeung reliabilitas nu mangrupa ciri khas urang, nu bareng jeung desain colokan-na-muter na ngajadikeun eta solusi idéal pikeun pamakéan di sakuliah sababaraha situs. Simkuring pisan reueus yén universitas Louisville geus dipilih Jukut Valley salaku ngajual tina pilihan pikeun hambalan penting ieu dina produksi jeung siaran évolusi na. "


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!