imah » wartos » Grup Teknologi Téhnologi Amérika Serikat nampi Grup Strategic tina FOR-A Company Limited

Grup Teknologi Téhnologi Amérika Serikat nampi Grup Strategic tina FOR-A Company Limited


AlertMe

Portland, Oregon, Oktober 10, 2019 - Variant Systems Grup, panyadia ngarah tina alat produksi siaran langsung pikeun média olahraga sareng industri hiburan, nampi investasi strategis ti FOR-A Perusahaan Terbatas, panyadia dunya siaran sareng téknologi produksi pidéo. VSG sareng FOR-A parantos ngarengsekeun perjanjian distribusi global dimana FOR-A bakal nawiskeun, sacara eksklusif di sakuliah dunya, kulawarga produk VSG's Envivo. Investasi sareng perjanjian mangrupikeun bagian tina strategi padamelan FOR-A pikeun investasi perusahaan-perusahaan inovatif anu tiasa ngasupan ideu anyar, pangaweruh pasar sareng jasa kana bisnis dunya sadunya.

Varian Sistem Grup nyayogikeun solusi produksi live-kelas paling saé pikeun pamiarsa pamiarsa sareng panglibatan kipas. Kulawarga Envivo ngarobih cara produsén média ngadeukeutan produksi langsung. Ngajalankeun dina 2017 NAB Témbongkeun, Envivo Replay nawiskeun lengkep acara ulangan langsung solusi anu dibungkus dina antarmuka panganggo intuitif sareng kamampuan rekaman iso-kanal kontinyu, penyimpanan klip sakaligus tina sababaraha sudut pikeun ngintun tong, daptar puter kanggo sorotan puter, kamampuan branding diwangun, langsung nyebarkeun ka média sosial sapertos Facebook, Twitter, Instagram. YouTube, WeChat, sareng Sina Weibo ogé ngadukung pikeun kaméra gerak super slow super laju. Ngajalankeun dina 2019 NAB Témbongkeun, Envivo Studio nawiskeun antarbeungeut intuitif anu sami dina produk anu dirarancang khusus pikeun ngatasi kaperluan kipas sareng pamiarsa pamiarsa dina alur produksi produksi langsung.

Adolfo Rodriguez, Co-Pendiri sareng CEO di Variant Systems Group nyarios: "Pelabuhan strategis ieu ngamungkinkeun Grup Variant Systems ngajantenkeun prosés pangwangunan sareng inovasi urang sareng mitra sareng pamimpin global dina televisi sareng média, bari ngembangkeun kami silih kuat posisi AS di Éropa, Wétan Tengah, Afrika, sareng Asia. Variant Systems Group sareng FOR-A gaduh alignment anu kuat pisan pikeun syarat syarat alur produksi produksi langsung, sareng investasi ieu mastikeun dua perusahaan kami terus inovasi sareng ngahiji. "

Katsuaki Kiyohara, Présidén sareng Diréktur Perwakilan di FOR-A ngomentaran: "Investasi ieu nunjukkeun komitmen FOR-A pikeun ngaidentipikasi sareng ngungkit téknologi muncul anu tiasa ningkatkeun produk urang sareng nyayogikeun alungan kerja ka para palanggan. Ieu mangrupikeun kasempetan anu pikaresepeun pikeun nyandak wawasan tina pamimpin pikeun solusi produksi langsung pikeun kapentingan para nasabah FOR-A sareng usaha urang terus-terusan. ”

Ngeunaan Pikeun-A

Pikeun-A, a, produsén industri-ngarah di sakuliah dunya, nawarkeun rupa-rupa Broadcast na Produksi produk ku fokus kana téknologi motong-ujung kaasup: HD, 4K na IP Produk.

FOR-A terus nawiskeun siap-siap, ongkos efektif, sareng solusi téknologi maju. Produk di antarana: Pemindah Video, Panyambung Rute, Pamirsa Élmu, Kaméra Kacepetan Kacepetan 4K, Encoders IP / Decoders, Prosesor Signal Pelbagai Channel, 8K / 4K /HD Generator Sinyal Tés, Kolektor Tata, Frésipis Frame, Produk Berbasis File, Generator Karakter, Sérvero sareng seueur deui.

Pikeun rentang pinuh ku HD sareng solusi Produksi sareng Processing 4K, ogé Produk Berbasis IP, kunjungan www.for-a.com.

Ngeunaan Variant Systems Grup

Kantor pusatna di Portland, Oregon sareng diadegkeun ku tim ahli profesional video sareng langkung ti 60 taun gabungan industri pengetahuan khusus kana pasar Live Production sareng alur kerja acara langsung, Variant Systems Group nyayogikeun alat produksi langsung anu luhur sapertos "Envivo Replay" sareng "Envivo Studio ”anu ngeusi jurang di pasar olahraga kuliah, ogé pasar produksi SMA. Envivo Replay ngirimkeun solusi muter deui anu ngagampangkeun pamakean, desain intuitif sareng desain ergonomis, sareng kalenturan salaku fitur, sareng alur kerja kanggo ngadukung modél ngahasilkeun. Solusi Live Replay VSG nawiskeun antarbeungeut pamaké propriétasi, anu kapitalisasi dina panganteur input touch layar anu efektif, ogé alat input kontrol mékanis mékanis. Envivo Studio ngirimkeun solusi pamilarian kipas sareng pamiarsa sareng antarbeungeut intuitif anu sami dina produk anu dirancang khusus pikeun ngarampungkeun kaperluan karya produksi produksi ngalebetkeun Masih Toko, kotak Box, Klip Toko, Live Switcher (Kanggo Input Kaméra Cutting), Loop Catetan, Keyer internal (pikeun Overlaying lapisan-lapisan), Support Switcher (Key / Isi Outputs), Drive Multiple Venue Screens (IMAG), VDCP Control, sareng seueur deui kamampuan.

Pikeun émbaran tambahan mangga buka www.envivoreplay.com.


AlertMe