imah » wartos » Grup Teknologi Téhnologi Amérika Serikat nampi Grup Strategic tina FOR-A Company Limited

Grup Teknologi Téhnologi Amérika Serikat nampi Grup Strategic tina FOR-A Company Limited


AlertMe

Portland, Oregon, Oktober 10, 2019 - Variant Systems Grup, panyadia ngarah tina alat produksi siaran langsung pikeun média olahraga sareng industri hiburan, nampi investasi strategis ti FOR-A Perusahaan Terbatas, panyadia dunya siaran sareng téknologi produksi pidéo. VSG sareng FOR-A parantos ngarengsekeun perjanjian distribusi global dimana FOR-A bakal nawiskeun, sacara eksklusif di sakuliah dunya, kulawarga produk VSG's Envivo. Investasi sareng perjanjian mangrupikeun bagian tina strategi padamelan FOR-A pikeun investasi perusahaan-perusahaan inovatif anu tiasa ngasupan ideu anyar, pangaweruh pasar sareng jasa kana bisnis dunya sadunya.

Varian Systems Group nyayogikeun solusi produksi langsung pangalusna-di-kelas pikeun pamirsa pamungkas sareng papacangan Kulawarga Envivo produk ngarobih cara produser média ngadeukeutan produksi langsung. Diluncurkeun dina 2017 NAB Témbongkeun, Envivo Replay nawiskeun lengkep acara ulangan langsung solusi dibungkus dina antarbeungeut pangguna anu intuitif sareng sababaraha kamampuan rékaman iso-kanal kontinyu, panyimpenan klip sakaligus sababaraha sudut kana tong sampah, daptar puter pikeun playback sorotan, kapabilitas mérek bawaan, langsung nyebarkeun ka média sosial sapertos Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, WeChat, sareng Sina Weibo ogé dukungan pikeun kaméra gerak gancang-gancang. Diluncurkeun dina 2019 NAB Témbongkeun, Envivo Studio nawiskeun antarbeungeut intuitif anu sami dina produk anu dirarancang khusus pikeun ngatasi kaperluan kipas sareng pamiarsa pamiarsa dina alur produksi produksi langsung.

Adolfo Rodriguez, Co-Founder sareng CEO di Variant Systems Group nyarios: "Investasi strategis ieu ngamungkinkeun Variant Systems Group pikeun ngalacak usaha pamekaran sareng inovasi urang sareng pasangan sareng pamimpin global anu hadé dina tipi sareng média, bari ngembang Posisi anu saling kuat di Amérika Serikat, Wétan Tengah, Afrika, sareng Asia. Grup Sistem Varian sareng FOR-A ngagaduhan koréksi anu kuat pisan kana persyaratan alur kerja produksi langsung, sareng investasi ieu mastikeun dua perusahaan urang teraskeun ngabarukeun sareng tumuh babarengan. "

Katsuaki Kiyohara, Présidén sareng Diréktur Perwakilan di FOR-A ngoméntaran: "Investasi ieu nunjukkeun komitmen pikeun FOR-A pikeun ngaidentipikasi sareng ngungkit téknologi anu muncul anu tiasa ningkatkeun produk urang sareng nyayogikeun palanggan pikeun aliran aliran anu hadé. Ieu mangrupikeun kasempetan anu pikaresepeun pikeun kéngingkeun wawasan ti pamimpin dina solusi produksi langsung pikeun kapentingan palanggan FOR-A sareng bisnis anu sasarengan. "

Ngeunaan Pikeun-A

Pikeun-A, a, produsén industri-ngarah di sakuliah dunya, nawarkeun rupa-rupa Broadcast na Produksi produk ku fokus kana téknologi motong-ujung kaasup: HD, 4K na IP Produk.

FOR-A terus nawiskeun siap-siap, ongkos efektif, sareng solusi téknologi maju. Produk di antarana: Pemindah Video, Panyambung Rute, Pamirsa Élmu, Kaméra Kacepetan Kacepetan 4K, Encoders IP / Decoders, Prosesor Signal Pelbagai Channel, 8K / 4K /HD Generator Sinyal Tés, Kolektor Tata, Frésipis Frame, Produk Berbasis File, Generator Karakter, Sérvero sareng seueur deui.

Pikeun rentang pinuh ku HD sareng solusi Produksi sareng Processing 4K, ogé Produk Berbasis IP, kunjungan  www.for-a.com.

Ngeunaan Variant Systems Grup

Kantor pusatna di Portland, Oregon sareng diadegkeun ku tim ahli pidéo kalayan langkung ti 60 taun pangetahuan industri gabungan khusus pikeun pasar Produksi Langsung sareng aliran acara langsung, Variant Systems Group nyayogikeun alat produksi langsung sapertos "Envivo Replay" sareng "Envivo Studio ”anu ngeusi lolongkrang dina pasar olahraga perguruan tinggi, ogé pasar produksi tingkat luhur. Envivo Replay nganteurkeun solusi replay anu nawiskeun gampang dianggo, desain anu intuitif sareng ergonomis, sareng kalenturan salian ti fitur, sareng alur kerja pikeun ngadukung modél anu ngahasilkeun pendapatan. Solusi VSG's Live Replay nawiskeun antarbeungeut pangguna proprietary, anu ngamangpaatkeun interface efektif input-layar pangguna input, ogé alat input kontrol hardware mékanis. Envivo Studio nganteurkeun solusi kipas sareng pamirsa kalayan panganteur intuitif anu sami dina produk anu khusus dirancang pikeun ngatasi kabutuh alur kerja produksi langsung ngahijikeun Toko Tetep, Spot Box, Clip Store, Live Switcher (Kanggo motong Input Kaméra), Loop Record, Internal Keyer (pikeun Multi-layer Overlay), Switcher Support (Key / Fill Outputs), Drive Multiple Venue Screens (IMAG), VDCP Control, sareng seueur deui kamampuan.

Pikeun émbaran tambahan mangga buka www.envivoreplay.com.


AlertMe