imah » wartos » V-Nova PERSEUS Ditambah sadia dina Telestream Encoding Solusi

V-Nova PERSEUS Ditambah sadia dina Telestream Encoding Solusi


AlertMe

• PERSEUS Ditambah encoding janten sadia di industri-ngarah Lightspeed Live solusi
Telestream Lightspeed Live nyadiakeun pangrojong pikeun workflows streaming Live video paling nangtang
• Rojongan pikeun sakabéh alat maké hardware pituin ngajadikeun PERSEUS Ditambah hijina hareup generasi codec siap pikeun deployment kiwari

V-Nova, Mangrupa panyadia ngarah tina solusi komprési video, dinten ngumumkeun yén hareup generasi na PERSEUS Ditambah codec bakal dirojong ku Telestream'S Lightspeed Sistim Live video streaming, nu dipaké ku sababaraha operator utama sarta panyadia ladenan video di sakuliah dunya.

Telestream Lightspeed Live nyadiakeun live encoding multi-layar, bungkusan na distribusi salian video newak jeung ngolah multichannel. Kalawan PERSEUS Ditambah terpadu kalayan Lightspeed Live, operator jeung panyadia ladenan tiasa nyebarkeun paling efisien jeung ongkos-éféktif encoding jeung transcoding solusi pikeun streaming hirup dina pasaran. PERSEUS bakal sadia dina Lightspeed Live Stream tina versi 3.0.

PERSEUS Ditambah nyandak video bisa dikirimkeun dina satengah bitrate sahiji solusi h.264 nu aya whilst ngaronjatkeun kualitas gambar, jeung pajeulitna low of PERSEUS Ditambah h.264 ogé ngaronjatkeun dénsitas encoding ku 2-3x lamun dibandingkeun HEVC.

Kombinasi tina dua téknologi nawarkeun operator jasa video kinerja unparalleled, porsi konsumén maranéhanana jeung kualitas pangluhurna pangalaman bari nyata ngaronjatkeun efisiensi operasional.

"Urang geus salawasna geus komitmen pikeun mastikeun konsumén urang boga aksés kana kamampuhan pangiriman video paling inovatif tur canggih di pasar," ceuk témbal Murray, VP Manajemén Produk di Telestream. "Ieu jelas yén V-Nova urang unik PERSEUS codec muterkeun hiji peran konci dina rolling kaluar jasa video-kualitas luhur jeung leuwih efisien. Arurang delighted mun bisa nawiskeun PERSEUS ka konsumén urang. "

Guido Meardi, CEO na ko-pangadeg di V-Nova, ngomong, "Kami ningali moméntum rongkah jeung panyadia ladenan video internasional utama pilari pikeun ngamutahirkeun pangiriman video maranéhanana pikeun ngahontal kualitas luhur. Telestream geus datang ka waktu na waktos deui sakumaha ngajual encoder ka pikaresep keur jadi loba di antarana jeung kami geus bungah yén maranéhna ayeuna kudu hiji solusi kaluar-of-nu-kotak pikeun pindah kana kakawasaan pangiriman PERSEUS Ditambah ".

Gawe bareng dina format industri-baku kawas MPEG-TS, HLS jeung MPEG-dash, PERSEUS Ditambah delivers kualitas gambar pangalusna sakuliah platform naon, sanajan di bandwidths low. PERSEUS Ditambah tumerapna aya akselerasi decoder hardware dedicated sarta gawéna di tandem kalawan CODEC aya kaasup AVC / h.264, HEVC, VP9 atanapi di masa depan AV1 nawarkeun kasaluyuan alat pangluhurna di pasar. pendekatan ieu nyandak sadaya alat janten software diropéa pikeun nampa komprési video substansi leuwih efisien tanpa impacting konsumsi kakuatan atawa reliabiliti decoding.

Téknologi PERSEUS jalan di dua cara: PERSEUS Pro mangrupa codec intra pikeun matematis lossless na visually lossless profésional produksi, kontribusi na Imaging workflows. PERSEUS Plus nyaéta codec temporal dirancang pikeun ningkatkeun pidangan a codec basa kayaning H.264, HEVC atanapi AV1 nambahkeun lapisan tambahan tina jéntré keur EFISIENSI distribution unbeatable ka konsumén.


AlertMe

Page Melia PR

Ku koléktif ngeunaan pangalaman taun ampir 40 'gawe dina Hubungan Public, Page Melia PR henteu ngan agénsi PR sejen.

Di dieu, dedicated, tim kami informatif sarta gairah resep nempo hal béda pikeun mastikeun voices klien kami 'anu uninga. Kami innovating sabaraha surat anjeun nu dibagikeun.

Ngaliwatan strategi Marketing sarta PR Kandungan praktis kami forgo nu kosong 'PR nyarita' na delve lempeng kana haté isu, fokus dina stimulating artikel kapamimpinan pamikiran, studi kasus na tulisan blog.

Henteu ngan urang dianggo barengan pamingpin, influencers na makers kaputusan nyorot isu mangaruhan tur transforming industri urang, urang oge boga hubungan kuat ku wartawan, rai na publikasi mun nyieun eusi klien hoyong ngabahas - jeung pamiarsa hoyong baca.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!