imah » wartos » VDX.tv Ngaluncurkeun Inisiatif PSA Video Digital Global pikeun Émbaran Masarakat Ngeunaan COVID-19

VDX.tv Ngaluncurkeun Inisiatif PSA Video Digital Global pikeun Émbaran Masarakat Ngeunaan COVID-19


AlertMe

Inisiatif mangrupikeun kolaborasi sareng perusahaan, merek, agénsi, penerbit, sareng juru bicara

VDX.tv, hiji perusahaan téknologi iklan global anu ngarobih cara merek ngahubungkeun sareng pamirsa anu relevan, ayeuna ngaluncurkeun video digital Public Service Announcement (PSA) pidéo pikeun ngabantosan kasadaran di sekitar COVID-19 sareng kanggo ngabantosan komunitas-komunitas di sakumna dunya ngatasi panyebaran virus. . Kampanye ieu bakal ngaktifkeun perusahaan, merek, penerbit, pamasar, sareng selebriti gawé bareng ngabantosan merangan panyebaran ieu.

Inisiatif éta sadar yén virus ieu ngagaduhan sareng terus mangaruhan pangaruh masarakat sacara global. VDX.tviklan video bakal ditarjamahkeun kana sababaraha basa supados ngahontal jalma ka sadaya daérah. Salaku tambahan, VDX.tv bakal ngagunakeun kamampuan platformna kanggo nyaluyukeun olahtalatah di unggal kota sareng masihan inpormasi anu paling relevan.

"Salila kaayaan anu teu pernah aya ieu, kami nekad pikeun meta sareng ngabantosan pikeun ngalakukeun anu paling hadé: nyambungkeun sareng pamirsa ngaliwatan olahtalatah sareng format video anu compelling," saur Dilip DaSilva, CEO, VDX.tv. "Video mangrupikeun format anu pangsaéna pikeun merek pikeun ngahubung sareng konsumen anu relevan, sareng format anu paling efektif pikeun ngawartosan jalma di jagat ieu ngeunaan cara ngempur sareng ngatasi dampak virus ieu tiasa aya dina kulawarga sareng komunitasna."

nu VDX.tv formatna, anu nangtung pikeun "Pangalaman Pandu Video", dimimitian ku pidio, tapi ngamungkinkeun konsumen tiasa berinteraksi sareng iklan sareng ngajalajah inpormasi tambahan. Inpormasi ieu tiasa disaluyukeun dumasar kana lokasi konsumen. Contona, iklanna tiasa nyayogikeun pusat pangujian atanapi pusat tés anu paling caket. Éta ogé tiasa nyayogikeun tautan sumber daya lokal ti Organisasi Kaséhatan Dunia (WHO) sareng Pusat Pengendalian sareng Pencegahan Panyakit (CDC).

"Kami milarian korporasi, merek, agénsi, penerbit, sareng juru bicara pikeun ngiluan kami dina prakarsa ieu. Pikeun nyebarkeun pesen saloba-gancang, urang peryogi sumbangan tina inventaris atanapi dana pikeun ngadukung mésérkeun inventaris mayar, sareng kanggo juru bicara dina unggal nagara ngarékam pidéo anu ngabantosan pesen. Kuring sacara pribadi ngadamel sumbangan $ 100k pikeun kick off kampanye ieu. Pausahaan urang bakal nyumbang sadaya sumberdaya urang dina dasar pro-bono. Kami parantos caket sareng 500 karyawan sareng seuseueurna bakal ngabantosan inisiatif ieu. "

Pikeun langkung jéntré sareng ngabantosan inisiatif ieu, punten kunjungan covid-19.vdx.tv.


AlertMe
Curtis Chan