imah » wartos » Vecima Ngaleungitkeun Titik Gintasan Bagian Motong sareng ContentAgent V3.8

Vecima Ngaleungitkeun Titik Gintasan Bagian Motong sareng ContentAgent V3.8


AlertMe

Vecima Networks Inc. (TSX: VCM) nembé ngaleupaskeun édisi pangénggalna tina ContentAgent anu kuat® solusi automation alur kerja di IBC2019. Bagian tina portofolio Pangiriman sareng Panyimpen Kandungan Vecima, ContentAgent mangrupikeun aplikasi parangkat lunak anu kuat sareng gampang dianggo pikeun ngatur sareng automating alur kerja berbasis file.

Didirikeun di 1997 ku professional industri di puseur komunitas média anyar London, solusi ContentAgent parantos ti saprak janten global dikelompokeun, alat scalable anu digunakeun di sakuliah dunya ku fasilitas pos-produksi, perusahaan produksi, penyiar, lembaga pendidikan, sareng organisasi perusahaan anu sanés.

ContentAgent tiasa ngajantenkeun tugas-tugas umum anu umum dina pos-produksi sapertos file ingest kartu kaméra sareng nyiptakeun pangiriman final pikeun disiarkeun. Éta ngintegrasikeun sareng sajumlah alat pihak katilu pikeun ngahijikeun padamelan sapertos QC berbasis file, konversi pigura-tingkat, akselerasi transfer file, sareng publikasi média sosial. Ku ngaktifkeun operasi siaran sareng produksi produksi pikeun skala kerjaana, ti ingest file dugi ka Direct-to-Consumer streaming, portopolio produk tungtung-di-tungtung di Vecima nyayogikeun ka pelanggan anu anyar, kasempetan anyar.

"Kami ngaraos ngerjakeun ContentAgent V3.8 pikeun IBC2019. Ieu mangrupikeun léngkah penting pikeun para pelanggan anu kami hargana dina warta, olahraga, nyiptakeun konténer panjang sareng operasi arsip pikeun kéngingkeun kalenturan énggal dina ngotomatisasi sanés, pamrosésan sareng aliran kerja, ”saur Marcus Hume-Humphreys, Diréktur Ngatur Usaha BusinessAgent di Vecima. "Kami ngarti sakumaha pentingna peran kami dina alur kerja eusi nilai anu luhur pisan, sareng henteu nyandak tanggungjawab ieu. Nuluykeun ngabagéakeun nyaéta nafsu urang. ”

Konsumén konci pikeun platform Vecima ContentAgent diantarana Néglasari, HBO, Sky, BBC, ITV, TF1 sareng Amazon. ContentAgent parantos dianggo pikeun acara olahraga utama kalebet Formula 1, Piala Dunia FIFA, sareng Olimpiade.

Vecima bakal nunjukkeun ShowAgent di IBC2019 (Nangtung 1.F40) minggu ieu sareng sesa portopolio solusi tungtung-to-end na. Pikeun ngajadwalkeun janjian, klik Ieuh.

Ngeunaan Vecima

Vecima Networks Inc. mangrupikeun pamimpin global anu fokus kana ngembangkeun hardware terpadu sareng solusi software scalable pikeun aksés broadband, pangiriman kontén sareng telematis. Urang tiasa janten produsén pamimpin dunya pikeun muka, nyambung, ngahibur, sareng nganalisa. Kami ngawangun téknologi anu ngarobih pangiriman sareng neundeun kontén, ngaktifkeun aksés jaringan broadband kapasitas tinggi, sareng streamline data analytics.

Logo Vecima sareng nami produk Vecima mangrupakeun mérek dagang atanapi mérek dagang kadaptar ti Vecima Networks, Inc., sareng perusahaan subsidiaries, sedengkeun sadaya produk produk sanés mérek atanapi mérek dagang kadaptar ti séwang-séwangan.

Media kontak:

Lorry konéng Lorry (agénsi PR Vecima urang): [EMAIL PROTECTED]

Amérika & Asia Pasifik: Kerry Quintiliani, + 1 310 773 3763

Eropa, Timur Tengah & Afrika: Philip Iacob, + 44 20 7403 887