imah » wartos » Vecima Sorotan Produk Barisan Produk Anjog di IBC2019

Vecima Sorotan Produk Barisan Produk Anjog di IBC2019


AlertMe

Strip Latency Lemah, Automation Aliran Alatan, Platform Aplikasi Media Hyper-konpigurasikeun, sareng téknologi Arsitéktur aksés anu kasebar bakal dipedar.

Vecima, pamimpin pasar dina jaringan pangiriman kontén sareng téknologi panyimpen video dioptimalkeun pikeun panyadia jasa sareng kontén, sareng pamimpin industri kabuka, solusi generasi anu kasebar kabuka, ngumumkeun éta bakal nunjukkeun streaming latency rendah, automatisasi alur kerja, média gabungan platform aplikasi, sareng nyebarkeun téknologi arsitéktur aksés di IBC2019.

Streaming Latency Luhur - TruLiveTM

Solusi TruLive Vecima mangrupikeun suite fitur canggih anu nyirorot nyuda laten langsung streaming video IP tina jaringan pangiriman eusi. Kalayan TruLive, eusi nilai anu tinggi dikirimkeun ka para nasabah langkung gancang ti kabel digital tradisional.

Eusi Automation Konten - KontenAgent®

ContentAgent automates tugas-tugas umum sapertos ingest kartu kaméra kana éditorial sareng nyiptakeun barang-barang sapertos siaran, master internasional, sareng ningali salinan. ContentAgent ngabebaskeun sumber daya kreatif anjeun pikeun museurkeun kana cariosan.

Platform Aplikasi Media Hyper-konpigurasikeun - MediaScaleXTM

Portopolio produk MediaScaleX kalebet Platform Aplikasi Media-konpigurasi Vecima anu unik, anu ngabiayaan infrastruktur umum pikeun aplikasi pidéo high-end kaasup live and on-demand management life-cycle cycle, Time-shift TV streaming, Just-in-Time Packaging, Protection , sareng Pangiriman ka alat IP atanapi kotak set-top.

Arsitéktur Aksés anu disebarkeun - asupTM

Kulawarga Entra Vecima ngahasilkeun barang tina kabel arsitéktur aksés Distrik (DAA) kabel ku cara ngamungkinkeun kapasitas sareng interoperabilitas anu paling luhur, bari teras ngadukung jasa luhur, jasa warisan. Faktor bentuk simpul sayogi sayogi pikeun ngadukung sababaraha daérah, sakumaha ogé platform jaminan jasa pangpentingna industri anu disesuaikan pikeun lingkungan DAA.

"Kami bungah pisan ngeunaan barisan produk anu kami bawa ka IBC2019. Portopolio produk Vecima tungtung-tungtung ogé ngalangkungan tina eusi eusi dugi ka mil terakhir aksés aksés broadband, "saur Clay McCreery, Kapala Pegawai Hasil di Vecima. "Inovasi sareng solusi kami mangrupikeun sababaraha panyebaran anu paling canggih, sareng kami reueus pasangan sareng eusi ngarah sareng panyadia jasa sadunya."

Vecima bakal nunjukkeun portopolio solusi tungtung-ka-tungtung di Stand 1.F40 minggu ieu. Pikeun ngajadwalkeun janjian, klik Ieuh.

Ngeunaan Vecima

Vecima Networks Inc. mangrupikeun pamimpin global anu fokus kana ngembangkeun hardware terpadu sareng solusi software scalable pikeun aksés broadband, pangiriman kontén sareng telematis. Urang tiasa janten produsén pamimpin dunya pikeun muka, nyambung, ngahibur, sareng nganalisa. Kami ngawangun téknologi anu ngarobih pangiriman sareng neundeun kontén, ngaktifkeun aksés jaringan broadband kapasitas tinggi, sareng streamline data analytics.

Logo Vecima sareng nami produk Vecima mangrupakeun mérek dagang atanapi mérek dagang kadaptar ti Vecima Networks, Inc., sareng perusahaan subsidiaries, sedengkeun sadaya produk produk sanés mérek atanapi mérek dagang kadaptar ti séwang-séwangan.

Media kontak:

Lorry konéng Lorry (agénsi PR Vecima urang): [EMAIL PROTECTED]

Amérika & Asia Pasifik: Kerry Quintiliani, + 1 310 773 3763

Eropa, Timur Tengah & Afrika: Philip Iacob, + 44 20 7403 887