imah » diulas » VEGALUX 300 StudioLED FRESNELS Di-display di #NABShowNY

VEGALUX 300 StudioLED FRESNELS Di-display di #NABShowNY


AlertMe

FLUOTEC, Anu multi unggul pangajén sarta produsén of LED fixtures cahaya profésional pikeun studio tipi ngarah, gambar gerak, video jeung fotografi bakal showcasing dina Javits Puseur tina New York dina NAB New York Expo Oktober 17-18 Booth N945 nu Bioskop di handap na Broadcast Television fixtures pencahyaan.


THE VEGALUX 300 StudioLED FRESNELS Tunable tur hawa Warna dedicated Waktos & tungsten

Ieu Fresnels LED anyar kaasup teknologi ningkat tina FLUOTEC Murni cahaya bodas

Ieu husus bodas keur dipake dina Bioskop Digital na Broadcast TV Studios geus dirancang husus pikeun produser, photographers, sarta filmmakers anu hoyong kuat sarta efisien lampu LED kalawan warna rendition alus teuing jeung tinggi TLCI & CRI

sadaya FLUOTEC Fitur profésional fixtures DMX HALODIM ™ Stepless 0-100 software% dimming kami unik kalayan henteu robah warna

ogé ngawanohkeun FLUOTECurang Nebula (TM) difusi Kamar Téhnologi anu emits lemes, lampu kuat homogen, sampurna pikeun potret, wawancara dina karya lokasi sarta salaku Télévisi Studio base-lampu.

  • Tien Juara Cine Gear Expo 2017 Awards Téknis
  • Best of Tembongkeun NAB Tembongkeun 2017
  • Citakan: Infobox Award Nominee Society of operator kaméra


THE VEGALUX 200 ™ UHP ultra tinggi-kinerja StudioLED DMX FRESNEL kalawan FRESNELS ngagedekeun Motorized

FLUOTEC sakali deui kamajuan dina Televisi Broadcast jeung Bioskop LED cahaya Téhnologi mibanda motorized ultra tinggi-kinerja ngadeukeutkeun FRESNELS anyar maranéhna LED.

The VEGALUX 200 ™ UHP ciri anu téhnologi LED anyar nu emits 80% langkung kaluaran lampu bodas murni dina HP High-Performance Vérsi na hiji 120 impressive% ¡¡¡langkung lampu di ultra versi tinggi-kinerja.

Ieu sustainable, ékologis jeung 2K sarimbag FRESNELS LED kuat ukur tarik 197 Watts, ieu ngagambarkeun rébuan dollar tabungan énergi

  • Winners of NewBay Best Tembongkeun Award, diwakilan ku Digital Video

FLUOTEC oge bakal showcasing nu anyar CINELIGHT ™ Studio a buang Long DMX Bicolor LED panel, konstanta kaluaran tunable murni lampu bodas kuat dina versi tina 4f t (120cm), 2ft (60cm) nd 1ft (30Cm) panjang, sarta ningkat AURALUX anyar 100 tungsten 5 "DMX STUDIOLED manual ngadeukeutkeun DMX Fresnel

FLUOTEC Urang lampu ..You Jieun


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)

8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!