imah » Taliwang eusi » Velocix Némbarkeun Iklan Video Awan-Asli sareng Layanan Personalisasi Stream

Velocix Némbarkeun Iklan Video Awan-Asli sareng Layanan Personalisasi Stream


AlertMe

Platform software-as-a-service ngadukung alur iklan iklan digital sareng program

Velocix, panyadia téknologi streaming vidéo IP carrier-grade terkemuka di dunya, parantos ngaluarkeun iklan video cloud-native sareng layanan personalisasi aliran anu ngamungkinkeun operator TV mayar, penyiar, sareng jasa streaming dumasar internét pikeun ngahasilkeun pendapatan anu langkung luhur tina unggal aliran anu dikirimkeun. .

Solusi parangkat lunak-sakumaha-a-jasa anu lengkep di-host sareng dikokolakeun, anu disebut Cloud VPP, ngadukung sababaraha alur kerja personalisasi aliran, kalebet iklan video digital sareng programmasi, sisipan eusi alternatip, sareng blackout kontén pikeun langsung, VOD, sareng pidéo waktos-shift.

Jim Brickmeier, Chief Product & Marketing Officer di Velocix, nyarios: "Peluncuran layanan Cloud VPP kami ngagambarkeun léngkah konci dina épolusi Velocix nuju solusi anu terbuka, parangkat lunak-sakumaha-a-jasa. Selapkeun iklan digital pasang-konci sareng jasa personalisasi aliran kami nyayogikeun palanggan ku cara anu gancang pikeun nyebarkeun perangkat lunak anu fleksibel sareng fitur-kaya urang, ngamungkinkeun aranjeunna naekeun pendapatan video sareng nohonan kawajiban hak konténna kalayan usaha anu kirang sareng langkung seueur résiko. "

Cloud VPP didasarkeun kana rilis pangénggalna perangkat lunak platform personalisasi (VPP) Velocix, anu parantos diintegrasikeun sareng sababaraha layanan iklan utama sareng tiasa dijalankeun dina platform awan anu ngarah, sapertos Amazon Web Services, Google Cloud, atanapi Azure.

VPP ngagunakeun téknologi manipulasi manifold calakan pikeun ngarobah sacara dinamis pikeun adaptasi aliran video bit-rate adaptif sabab dikirimkeun ka konsumén.

Luyu sareng kabijakan bisnis, eusi anu ngalirkeunana tiasa diluyukeun dumasar kana inpormasi kontekstual sapertos jinis alat, lokasi, sareng waktos, atanapi éta tiasa diadaptasi pikeun cocog sareng preferensi pandangan pribadi masing-masing konsumen.

Langkung seueur tugas manipulasi anu tiasa dilakukeun ku VPP sakaligus, ngabantosan nyederhanakeun alur kerja cascading rumit sareng mastikeun kabutuhan pamangku kapentingan bisnis anu wareg.

Inpormasi tambihan ngeunaan iklan vidéo Velocix sareng téknologi personalisasi aliran sayogi di www.velocix.com.


AlertMe
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!