imah » diulas » Gabung sareng Angkatan VETV sareng Plura pikeun ngabantu Samaun Pangangguran

Gabung sareng Angkatan VETV sareng Plura pikeun ngabantu Samaun Pangangguran


AlertMe

Pedalaman 'Denali Emas' SuperShooter Mobile TV Treuk disumbangkeun ka Samaun-TV ku NEP.

Robert Lefcovich mangrupakeun lalaki dina misi. Anjeunna hayang ngabantu jamaah teu boga pagawean di damel di industri televisi kalayan masihan latihan profésional gratis. Sareng hatur nuhun kanggo kontribusi anu sinar ti Ray Kalo sareng parusahaan Plura, sigana ngimpi Lefcovich baris geura-giru jadi kanyataan a.

Dina taun-taun 50 na di industri televisi sareng film, Lefcovich parantos nganggo seueur topi, diantarana stints salaku cameraman (ABC Wide World of Sports, The Nagen Andrews Tembongkeun, Hayu urang Jieun deal), redaktur (Sadayana di Kulawarga, The Jeffersons, Hiji Poe dina hiji Waktos, Aula Kinérja Inohong, wawasan), Sarta pangaruh husus redaktur (Sidney Lumet urang kakuatan, Woody Allen urang The Ungu Rose Kairo). Dina 2019, Lefcovich diadegkeun Veterans-TV di Jukut Valley, CA. (Henteu aya lieur sareng VET Tv, jaringan militér komedi poék.)

Pernyataan misi of Veterans-TV (atawa VETV) tiasa dipendakan dina situs wéb na dina halaman "Program Pelatihan": "Program kami nawiskeun Produksi TV paling profésional, real-time, leungeun-on sareng latihan teknis post-produksi aya. VETV ngalayanan Samaun Amérika Serikat Angkatan Laut sareng Uniformed sareng anggota kulawargana. Misi VETV nyaéta ngabantu ngeusian jurang dina tangerang karir kanggo anu balik ti layanan, sarta pamustunganana pikeun ningkatkeun nyawa Veterans sareng kulawargana ... VETV sanés organisasi anu politis anu politis. Kami nawiskeun program pelatihan kami kanggo biaya keur pamilon. Sakabéh Samaun, ogé salaki sareng tanggungan Samaun sareng anggota jasa aktif dina umur 18 taun tiasa waé nganggo. VETV henteu ngabentenkeun dumasar kana ras, jenis kelamin, jenis kelamin, etnis, ageman, oriéntasi seksual, atanapi status perumahan. "

"Kuring meunang ide pikeun VETV sanggeus ngosongkeun Overcomers With Hope Studios di Oakland," ngawartoskeun Lefcovich kuring. “Kuring nepungan vet di 'camp tenda' di handapeun jalan jalan jalan. Anjeunna nyangkut dina kaayaan 'Catch 22'… teu boga duit, henteu bisa mampuh panyumputan, henteu tiasa mendakan pagawéan anu teu jelas, henteu tiasa mampuh pakean kanggo wawancara, jeung sajabana. . Cenah naon anu anjeunna peryogi éta pikeun jalma pikeun ngubaran banding kawas mahluk manusa tur ngantepkeun anjeunna waktos kanggo peryogi janten adaptasi. "(Carita lengkep tiasa didangukeun Ieuh.)

"Anu dimaksudkeunana ngawangun hiji treuk leutik foot-15-20 sareng sababaraha kaméra sareng buka 'tenda pangungsian' ieu sareng nawiskeun latihan ka samaun," dituluykeun Lefcovich. "Kuring ngirim sababaraha e-mail ka folks dina bisnis, sareng eta geura-giru ngabitukeun dina raray abdi. Sarerea hayang janten bagian tina proyék ieu. Mimiti NEP Grup nawiskeun kami treuk terpencil 'Denali Gold' ieu. Mangka pausahaan lokal kawas Grass Valley, Belden, AJA Video, desain ensemble, Telestream, sarta Renegade Labs ditawarkeun kami parabot panganyarna na pangbadagna salaku sumbangan. Di NAB, abdi dilongok ngeunaan pausahaan 20, sareng unggal produsén sapuk pikeun nyumbang perangkat. Blackmagic disumbangkeun seueur pakakas, kalebet sapuluh monitor rackmount 19 inci. Whenta pas abdi sadar yén kuring parantos mopohokeun daérah anu paling penting tina Treuk, Produksi Monitor Wall. Kuring ngahubungi opat pausahaan nu manufaktur monitor ku kualitas nu dipikabutuh pikeun treuk éta. Ray Kalo di Plura éta salah sahiji anu pangheulana ngawaler 'ngan nyaritakeun naon anu anjeun peryogi.' "

Kalo nyokot carita ti dieu. “Kuring papanggih Bob Lefcovichr ti Veterans-TV di NAB 2019. Urang bahas kasempetan dina kumaha duaan Plura sareng VETV tiasa nganggo nganggo Plura Monitoring Solusi-spésifik Plura monitor-sareng proyék anyar éta. Plura mutuskeun pikeun nawiskeun sababaraha monitor Veterans-TV pikeun ngarojong proyék anu unik ieu. "

"Plura pangimeutan Leyuran ngandung rupa-rupa monitor monitor multi-fungsi tinggi ka 86-inci, kalebet 4K-inci, "jelas Kalo. "Sarua, solusi Timing / Sinkronisasi direkayasa pikeun siaran digital sareng produksi pidéo profésional. Produk plura nawiskeun set fitur anu henteu kapanding, kualitas gambar punjul, sareng nilai luar biasa sareng reliabilitas. Plura dipikanyaho pikeun leres-leres terjangkau, fitur luhur-luhur diwangun kana téknologi inti. Solusi perusahaan kalebet monitor video studio sareng portabel, timer produksi studio, tampilan waktos-kode sareng kartu PCIe waktos-kode, uji sareng pangukuran sareng parangkat lunak, sareng sistem média digital. "

"Urang ménta genep monitor inci 55, anu sapuk langsung," dituluykeun Lefcovich. “Sacara kabeneran, dina dinten anu sami, pausahaan sanés ogé sapuk pikeun ngirim urang genep monitor 55 inci. Urang ogé peryogi dalapan monitor ngeunaan 17 inci pikeun monitor kaméra dedicated kanggo témbok. Kami ménta Ray lamun urang tiasa ngarobah pamundut urang ka monitor leutik, sarta anjeunna sapuk tanpa ragu. "

Kalo wincikan kahayang peralatan anu Plura disumbangkeun ka Veterans-TV. "Plura disadiakeun 8 x 19 inci LCM-119-3G monitor siaran kanggo témbok monitor di wewengkon Produksi. Monitor ieu bakal fed ku multi-pemirsa. Pintonan monitor tiasa ngarobah kana waktu sahingga ngarobah gambar anu sarua béda. Recalibration mulih layar anjeun ka standar standar kanggo kacaangan sareng konsistensi warna. Tampilan tangga nada-luas anu tiasa dipedihkeun sareng teu nganggo calibrasi malah pidangan lega anu ngandung rupa-rupa anu tiasa teu taliti. Kituna sadayana monitor Plura anu disadiakeun anu dipalirkeun ku alat Plura ICAC [Intelligent Connection for Alignment & Calibration] sareng disarankeun warna usik warna. Sakabéh monitor anu dikaluarkeun ku laporan calibration. "

Kuring nanya ka Lefcovich nyaritakeun kuring ngeunaan saha anu bakal ngalakonan kelas Veterans-TV. “Pengajar kami bakal na bakal ngukara anu aktif atanapi pensiunan spesialis dina widang anu masing-masing. Includeta di antarana Bob Ennis, diréktur Kabayang Simpenan; Peter Mason, CTO sareng EIC of Veterans-TV; jeung Jim Boston, EIC seueur truk sareng panulis buku definitif dina televisi mobile TV on roda. Kevin Windrem sareng Glen Stillwell bakal ngajarkeun audio. John Field, Bob Ennis, sareng Mike Minkoff bakal ngalatih parangkat dina seni sutradara téknis. Kuring baris latihan dina eClips sareng Adobe Premiere editors, sareng Joe Lewis bakal ngajarkeun urang karanjingan jeung kelas ProTools. Loba deui ditawarkeun jasa na tapi ngantosan jadwal kelas urang pikeun ngalakukeun waktos.

"Kami tacan kelas kelas dimimitian, sabab kami moal ngagaduhan kakuatan kana treukna dugi engké bulan ieu. Pakuasian PG & E kami parantos nyerat kanggo panyalindungan bangkrut, sareng kami masih naek $ 18,000 anu diperlukeun pikeun sambungan anyar. Simkuring ningali VETV bade ti hiji kelas murid 10, ka tilu kelas sakaligus sareng murid 8-10. Kami aktip milarian RV / Toy Hauler pikeun ngawangun unit mobile kaméra 4 pikeun mahasiswa anu nganggo pelatihan 'kahirupan nyata' ngalakonan damelan di sabudeureun Kalér California jeung mayar mayar. Upami urang tiasa milarian CEO pikeun pamikiran anu salajengna, kami tiasa ningali truk sejenna sapoé di San Diego, Jacksonville FL, sareng New York. "

Kuring menyimpulkan wawancara abdi ku nanyakeun Kalo upami anjeunna envisioned Plura gawé bareng Veterans-TV di mangsa nu bakal datang. "Leres pisan," cenahna. "Kami di Plura ngahargaan jasa vets urang, sareng kurban anu wani sareng naek diri aranjeunna ngadamel kanggo nagara urang. Plura ngaapresiasi tanpa kondisi jasa maranéhanana anu diperenkeun di sakuliah dunya, sareng waé bagian tina program ieu aya sia aya tapi tanda anu hormat ".


AlertMe
Doug Krentzlin

Doug Krentzlin

nu nulis at siaran Darso
Doug Krentzlin mangrupa saurang aktor, sastrawan, sareng pilem & TV sejarawan di Silver Spring, MD sareng ucing Panther sareng Miss Kitty na.
Doug Krentzlin

Tulisan panganyarna ku Doug Krentzlin (tempo sadaya)