imah » Lahirna eusi » audio » VFX Legion Nyiptakeun Balukar Visual Pikeun 'MA,' A Horror Film
VFX Legion Nyiptakeun FX pikeun 'MA'

VFX Legion Nyiptakeun Balukar Visual Pikeun 'MA,' A Horror Film


AlertMe

VFX Legion Nyiptakeun FX pikeun 'MA'

VFX pasukan Karya anu nembe dibungkus dina 'MA,' Blumhouse Productions 'film anyar psikologis horor, anu dibuka dina bioskop di 31st Méi. Studio unggul pangajén ngetok pangalaman parusahaan langsung mutilating sareng eviscerating karakter sareng ngagedekeun footage praktis pikeun karajinan sauntuyan épék visual photorealist anu ngalaan dampak anu merhatikeun tina sababaraha pamandangan anu paling pikasieuneun sareng patojaiah.

Studi film horor nyaéta wheelhouse Legion. Perusahaan basis LA / SM parantos nyiptakeun épék visual pikeun roster anu panjang dina pilem sanés ieu genre, kaasup sababaraha film Blumhouse, sapertos 'Sinister 2,' 'Insidious: Bab 3,' 'Ouija,' 'Amityville: The Awakening' sareng dua film tina waralaba 'kosongna'.

Pilem panganyarna produksi parusahaan anu ', MA, kieu nuturkeun carita Sue Ann (Tien Juara Oscar Octavia Spencer,) wanoja menengah tengah hirup hirup hirup solitér. Nyiksa, meledek sareng dipiceunkeun dina SMA, traumas katukang ieu kapendak pikeun obsesi dirina sareng 'pas. Nalika kelompok rumaja di handapeun umur nanyakeun ngajak nya mésér éta inuman seueur inuman, Sue Ann nilik kasempetan pikeun tungtungna nyieun sababaraha babaturan.

Dumantoskeun sareng jalma anu indungna, anjeunna badé percanten ka kapercayaan dina rumaja, ngalegaan silaturahmi asal-nagara salaku pangeusina pikeun urang inuman.
Ma geura-giru mimiti nyelapkeun dirina kana kahirupan, sareng bakti sareng ngeunah nya jadi sarupaning ngimpina sabab ngaraup dendam pikeun angger panerang anu dibandakeun langkung dasawarsa samemehna.

(PERHATOSAN: Di handap ngandung spoilers plot!)

Nalika plot nyumput, protagonis jahat mana ti sobat-mula ka panén, anu ngajaga teens anu aya di basement nyalira nalika manehna kalem ngaléngkah aranjeunna. Dina mangsa hiji pamandangan karamat, Ma ngaput biwir gadis babarengan. A prosthetic dilarapkeun ka raray nya sangkan footage praktis pikeun moto stitchery, kalayan épék visual Legion urang nambahkeun realisme chilling kana piercing daging nya.

Pigura tina 'MA'

Merek dada budak balih kalayan panas dérét nu parantos nyambung ka seniman nyiptakeun uap sareng haseup nu dibenerkeun komputer, sabab asalna tina kulitna beusi anu nyingkik éta kontak, sareng daging atah padika jeung kulit lapak seger anu ditinggalkeun di jero. Legion digital ngabersihan pamandangan sareng ngirimkeun sekuen anu nembak anu bobodoran meldsikeun gambar sérététik sareng tékstur jeung ngarasakeun tina footage live-aksi.

Balukar visual anu diandelkeun sapanjang pamandangan final film na, anu némbongkeun imah anu mareuman seuneu sareng ngabeureuyan, pamustunganana ngadamel strukturna. Tim seniman seniman ngadamel seuneu CG kalayan skala sarta kerasian pikeun ngaluap imah, ngaluarkeun haseup, partikel, sareng ngaduruk ngégél kana tambihan tékstur jeung jero.

"Adegan pamungkas dibere tantangan kreatif sareng teknis pangbadagna," émbaran Diréktur Kreatif VFX Legion, James David Hattin. "Closta nutup pilem anu shot shot aerial, anu mungkus ti drone anu dimimitian sakaligus teras ngaléngkah ka imah anu ngalaan hiji panempoan 360 tina seuneu anu aya dina seuneu. Hiji tambahan telat ka produksi, makéna ieu kaasup pikeun mastikeun yén tungtung climactic ditinggalkeun panongton kalawan henteu ragu sakumaha ka nasib saha masih di jero. "

Sateuacan + Saatos Tukang Tukang-CG seuneu / VFX

Pindah kaméra aslina henteu stabil, jadi Legion parantos ngerjakeun panémbong-jerona digital tina visi Tate Taylor ngeunaan moments final film. Ngawangun sekuen CG kalayan pandangan hawa panorama ieu merlukeun modél imah anu baris diseruk tina scratch, tuluy dilebetkeun dina lénop anu dihasilkeun tina komputer.

"Tim kami henteu on-set dina pamotretan, ku kituna kami henteu kagungan pamilarian imah atanapi atos katerangan anu damel pikeun damel," nambihan Hattin. “Ieu nampilkeun jenis tantangan anu matak pipa terpencil di Legion. Ngetok pangabisa kami pikeun berpungsi jieun hiji unit sareng koléktif bakat global perusahaan, urang ngahontal ka pembina modél master kami sareng CG Artist, London, Mark Hennessy-Barrett. "

Gawe bareng dina jadwal anu ketat kalayan ukur poto piring anu dicandak ku drone, sareng sepuh panon-pilem tina pilem sakumaha rujukan visual, Tandaan diwangun hiji 'destructible' replica lengkep imah ti bumi nepi. Sakali Hennessy-Barrett réngsé model, Legion sanggup dimimitian gawé dina dinamika. Seniman anu simulasi seuneu raging anu kaluar tina unggal jandéla dina saban lantai, ngororkeun sarta ngaduangan éksternal struktur pangwangunan, sarta CG haseup marengan smoldering dibisuh, sareng ragrag ragrag. Témbak pamungkas cikir kaméra kaméra nu keur munding, tungtung tungtung film saencan ku pintonan overhead imah imah Ma's horrors dihakan dina seuneu.

"Tina puluhan unsur CG anu kami cieun, sawatara seuneu anu simulasi di Houdini nyertakeun bagian hateupna henteu rada tahan kalayan sakabeh gerakan kaméra," saur Head of Produksi Legion, Nate Smalley. "Urang milih nganggo footage saham ti perpustakaan ActionVFX urang. Layer unsur anu luhur-resolusi saban makéna éta nyayogikeun solusi cekap, ngurusan kajembaran shot, sareng nandakeun urang dina jadwal. "

"Tim Legion urang bungah salawasna mun urang déméh nyiptakeun épék visual pikeun pilem Blumhouse, sareng 'MA' teu aya iwal," nyebutkeun Hattin. "Kami bungah pikeun nampilkeun kasempetan pikeun dianggo sareng aranjeunna deui sareng bangga seniman kami kanggo nohonan unggal tantangan anu dibere 'MA'. '

Campuran peralatan sareng sofwér anu digunakeun pikeun nyieun VFX pikeun 'MA' dilebetkeun, Redshift kanggo ngarobah CG nembak, Maya pikeun animasi, sareng Houdini kanggo simulasi, sareng teknologi proprietary Legion urang sorangan.

Ngeunaan VFX LEGION:

Dumasar kana Burbank sareng British Columbia, VFX Legion husus pikeun nyadiakeun acara televisi episodik sareng film fitur sareng épék visual kualitas luhur anu meunang paling nganggo unggal anggaran. Dibuka di 2013 sareng pipa anu berkopor dina inti na, Pangadeg, CD, Senior Visual Effects Supervisor, James David Hattin, sareng tim manajemén Samaun studio urang, staf pangrojong, sareng koléktif seniman VFX terampil 80 + dianggo salaku satuan tunggal, ngalantosan tantangan tina péngkolan sakitar épék visual dina sababaraha proyék tétéla luhur citakan sareng deadlines ketang.

Karya legionna ngawengku serial TV, sapertos 'Kumaha Kéngingkeun Sareng Murder,' 'Madam Secretary,' '' Skandal, 'Suits,' 'El Chapo,' 'Eye Candy,' 'Revolution,' and 'Gone,' to ngaranan sababaraha. 'Hardcore Henry,' 'Sinister 2,' 'The Purge: Year Election' sareng 'The Purge: Anarki' nyaéta diantara sks film studio. Kontak kanggo inpormasi lengkep ngeunaan VFX Legion sareng ladenan na: , [EMAIL PROTECTED], 818.736.5855.

sks:

Judul: 'MA'
Genre: Film Fitur
Pelanggihan DATE :: Dupi 31, 2019

Produksi Company:
Blumhouse Productions

VISUAL EFFECTS COMPANY: VFX Legion LA / SM
Pangaruh Visual Pengawas: James David Hattin
Produser Visual Effects: Nate Smalley
Visual Effects Coordinators: Mateus Noren, Lexi Sloan
CG Megapolitan: Rommel S. Calderón
CG Artis: Eric Ebling
CG Artis / Modél: Mark Hennessy-Barrett
Panapak / Ngabakar: Ruy Delgado
Komposer: Nick Guth, Allan Torp Jensen, Christopher Klassen, John R. McConnell, Brad Moylan, Milton Muller, Eugen Olsen, Kevin Shawley, Dan Short


AlertMe