imah » jobs » VFX

Bubuka proyék: VFX


AlertMe

VFX

pausahaan
Kota, Propinsi
Detroit, MI
waktu
Dec 2017-Jan 2018
bayaran
TBD - ngirim estimasi
Proyék disalabarkeun dina
11 / 10 / 17
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan pakasaban

VFX pos diperlukeun pikeun éfék freeze waktos. Mangga ngan ngalebetkeun sampel dimana geus éféktif réngsé urutan freeze waktos.

Ieu bakal jadi pikeun: 30 PSA anu ngalibatkeun jalma katirisan dina toko grocery ku spokesperson ngarobah barang tina karanjang maranéhanana. manehna bakal pindah ti Barisan ka Barisan, jigana dina gerak seamless, tapi bisa ogé motong ka sagala rupa pamandangan di sabudeureun toko (gumantung lokasi).

Mangga estimasi anggaran pikeun ngalengkepan. Lamun perlu leuwih rinci, mangga ngajelaskeun naon anu diperlukeun pikeun estimasi langkung akurat.

Hatur nuhun!

ngalanggan kiwari leuwih wincik

Geus palanggan a? Punten daptar


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)