imah » jobs » Video Editing Pasang Produksi Pasang (didaptarkeun pikeun Kredit College wungkul)

Pembukaan proyék: Video Editing Post Production Internship (ngadaptarkeun Kredit College ngan ukur)


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Bioskop abadi
location: Los Angeles CA US
Boga pangalaman sareng (atanapi minat diajar) VFX sareng parangkat lunak édisi sanésna kaasup Adobe After effects. Intern WAJIB nambut kiridit kuliah.

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)