imah » diulas » Pidéo Ross Ngajantenkeun Jumlah Akuisisi Genep belas - Pidéo Gambar

Pidéo Ross Ngajantenkeun Jumlah Akuisisi Genep belas - Pidéo Gambar


AlertMe

Ross Video resep ngumumkeun akuisisi Pidéo Gambar anu berbasis di Toronto. Image Video diadegkeun taun 1974 - taun anu sami sareng Ross - sareng paling dikenal pikeun platform kontrol taliti TSI na, dianggo ku panyadia jaringan siaran utama, tempat olahraga, fasilitas pidéo perusahaan sareng imah ibadah. Kalayan penjualan di langkung ti dua puluh salapan nagara, basa palanggan anu berkesan sareng ratusan protokol alat anu didukung (mimitian ti sambungan serial warisan dugi ka alur kerja ST2110 pangénggalna), platform TSI teras janten pamimpin kelas produk Tally sareng UMD.

Akuisisi ieu - Ross Videogenep belas saprak 2009 - bakal ningali tim produk Image Video urang dipimpin ku Zach Wilkie sareng David Russell, sareng R&D sareng tim dukungan téknis na sadayana transisi ka Ross. Zach Wilkie ayeuna Manajer Produk, Ross Tally Systems, bungah dina prospek kahirupan salaku bagian tina Ross Video. "Salaku sasama perusahaan Kanada anu didirikeun dina taun anu sami, kami atra parantos dewasa babarengan Ross Video sareng kami parantos ningali pertumbuhan anu luar biasa sareng perluasan bisnis Ross, utamina dina dékade ka tukang. Kami resep pisan janten bagian tina kulawarga sareng akuisisi ieu bakal ngabantosan kami pikeun ngahontal pasar internasional anu anyar sareng skala anu langkung épéktip. "

David Ross, CEO, ngagambarkeun pentingna pribadi tina akuisisi éta. "Jaman 1973, bapak kuring aya di rumah sakit saatos ngarusak suku. Jim Leitch, pangadeg Leitch Video (ayeuna ngabayangkeun Communications) ngadatangan sareng mamatahan bapak kuring pikeun ngamimitian perusahaan na nyalira. Cenah mah aya Video Leitch sareng Video Gambar di Kanada, janten kedahna ogé aya Ross Video. Mungkin upami Pidéo Gambar teu aya, bapak kuring henteu ngagaduhan panutan sapertos kitu pikeun nunjukkeun jalanna, sareng upami Pa ngamimitian perusahaan kami, kami moal dingaranan. Ross Video dinten ayeuna! Salami sababaraha taun ka pengker, Gambar ayeuna janten bagian tina Ross, hal anu disatujuan ku bapak kuring cukup luar biasa. Platform angka TSI Gambar mangrupikeun pelengkap anu saé pikeun solusi kami anu parantos aya sareng ngamungkinkeun Ross pikeun masihan langkung seueur pilihan pikeun pasar produksi langsung. ”

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan Ross Tally Systems, punten klik di dieu.

Ross Video - Pangaruh Tinggi, Solusi Produksi Kekecapan Tinggi
Ross kakuatan produksi video langsung pikeun milyaran pemirsa global unggal dinten kalayan jembar industri anu lega dampak tinggi, efisiensi tinggi solusi sareng jasa. Ross matak ngamudahkeun pikeun nyiptakeun berita, cuaca sareng olahraga anu narik ati siaran, ngalaksanakeun kontén pikeun layar stadion olahraga, acara hiburan sareng konser rock, lembaga atikanmajelis législatifpresentasi perusahaan sareng eusi anu mereun pikeun imah ibadah.

solusi Ross geus impressed nu audiences tur mitra pamasaran Eurosport, BBC World, SKY, Google YouTube Space London, sareng pembangkit listrik esports internasional ESL. Ross nyayogikeun kisaran produk sareng jasa anu teu aya tandingan anu kalebet kaméra, grafik gerak real-time, saklar produksi, sistem kaméra robotic, studio reality / virtual anu ditambih, server video, infrastruktur sareng router, manajemén média sosial, sistem ruang berita sareng jasa produksi acara live.


AlertMe
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!