imah » jobs » Asisten Produksi video

Bubuka proyék: Video Produksi Asisten


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Olahraga lembur
location: Minneapolis MN US
Pangalaman dina set video némbak. Lembur keur milarian Produksi Asisten - sayogi Agustus 20th. Calon idéal bakal gaduh kieu:

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!