imah » jobs » Video skéma Insinyur I

Bubuka proyék: Video skéma Insinyur I


AlertMe

posisi: Video skéma Insinyur I
pausahaan: piring Network
location: Spokane WA US

Piring téh parusahaan Fortune 200 kalawan leuwih ti $ 15 milyar dina pendapatan taunan anu terus redefine industri komunikasi. warisan urang téh inovasi sarta kahayang tangtangan status quo, kaasup reinventing sorangan. Urang kaganggu industri bayar-TV di patengahan 90s kalayan peluncuran piring nu satelit Ladenan TV, nyandak sababaraha korporasi AS panggedéna dina prosés éta, sareng tumuwuh janten panyadia TV mayar-kaopat panggedéna. Kami ngalakukeun deui deui kalayan peluncuran heula kana TV, anu disayogikeun ku TV TV - Sling TV, ngabutuhkeun norma-norma TV mayar tradisional sareng masihan konsumen anu énggal pikeun ngakses sareng nonton tivi.

Kiwari kami boga tempat wisata kami disetel dina upending industri nirkabel sarta unseating nu operator incumbent entrenched.

Kami gaduh rasa bangga, petualangan, sareng kahayang pikeun menang - éta aya dina DNA urang. Sareng urang milarian jalma anu énergi anu teu terbatas, intelijen, sareng kabutuhan anu ageung pikeun ngiringan tim kami nalika urang ngalaksanakeun carita na salajengna.

Kasempetan anu di dieu. Kami piring.

Insinyur Compression anu suksés bakal kieu:
2 atanapi langkung taun pangalaman IT atanapi video kana pangalaman atanapi Gelar Associate (AAS) atanapi sarimbag ti dua taun kuliah atanapi sakola téhnis atanapi kompilasi sarimbag pendidikan sareng pangalaman. 2 atanapi langkung taun pangalaman sareng sistem operasi Windows sareng Linux. 2 atanapi langkung taun pangalaman sareng protokol jaringan kalebet TCP / IP, BOOTP, TFTP. Kedah janten warga nagara AS atanapi ngagaduhan status Warga Tetap AS. Kamampuhan pikeun ngagulungkeun puteran pikeun ngadukung lingkungan 24x7x365 dumasar kana kabutuhan bisnis. Kamampuhan pikeun komunikasi liwat radio 2 arah sareng ngabales tandha.

Pikaresep Kualifikasi: Familiar sareng sistem rute video digital. Pengalaman sedeng sareng skema modulasi RF kalebet, QPSK sareng 8PSK. Pangalaman sareng alat panyandi video digital profésional.

Dish milarian Teknik Teknik Video kanggo gabung tim Compression di Quicksburg, VA kanggo ngarancang, ngalaksanakeun, sareng ngajaga sadaya sistem komprési sareng audio anu diperyogikeun pikeun ngadukung para pelanggan DISH. Tim Compression tanggung jawab pikeun nyeken sakabéh video sareng prasarana multiplikasi dina DISH sareng terus dianggo pikeun mastikeun kualitas eusi urang nyumponan atanapi ngaleupaskeun spésifikasi DISH sareng harepan pelanggan. Dina jantung pusat siaran, Compression berpungsi nyilangan sababaraha departemén pikeun méréskeun masalah sareng kualitas audio sareng video, penanganan sinyal, énkripsi, hardware khusus sareng pangiriman. Kompresi cocog pikeun batur anu nganutkeun téknologi anyar sareng khusus, ngagedekeun pamutahiran sareng ngabagi pangaweruh, sareng nyobian tangtangan anu unik. Gawé di Kompresi peryogi jalma anu jéntré, rinci berorientasi anu daék ngayakeun shift pikeun ngadukung jasa jam 24 kami.

tanggung jawab primér digolongkeun kana katégori nu katut:
Ngabantosan insinyur komprési dina pangropéa sadaya sistem komprési di fasilitas uplink. Ngajaga, monitor, sareng ngonfigurasi kontén MPEG dina lingkungan siaran multi-saluran. Ngatur jaringan anu ngatur, ngawaskeun, sareng nyebarkeun eusi audio / video anu dikoding sacara digital. Evaluasi sareng ngarobihkeun transmisi sinyal video digital di sapanjang jaringan lokal sareng luas anu ngagunakeun TCP / IP sareng jaringan serat. Ngabantosan laporan kagiatan harian sareng ngajaga dokuméntasi jabatan. Posisi ieu butuh pagawéan shift.

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)