imah » wartos » Boga video Kandungan sarta panyadia ladenan Gain Agility Jeung harmonik OTT, SaaS na UHD Leyuran di Konvergen India 2019

Boga video Kandungan sarta panyadia ladenan Gain Agility Jeung harmonik OTT, SaaS na UHD Leyuran di Konvergen India 2019


AlertMe

panyadia ladenan nu nyanghareup sababaraha tantangan dina siaran jeung video streaming usaha tradisional: kumaha carana janten langkung lincah, kumaha carana ningkatkeun kualitas video, kumaha carana ngarugikeun-efektif nganteurkeun hirup jeung VOD eusi pikeun rupa-rupa alat jeung kumaha carana naekeun monetization. Di Konvergen India 2019, harmonik'S pendekatan software basis pikeun ngolah media, playout sarta pangiriman baris nawarkeun solusi pikeun rupa-rupa skenario deployment, kaasup awan na lingkungan dina enggon. harmonik'S solusi software alamat tantangan paling kritis nyanghareupan operator, sangkan janten nimbler, operationally efisien sarta nganteurkeun punjul QoE peuntas sagala layar.

"India diatur janten salah sahiji luhur 10 OTT pasar video ku 2022. Pikeun hasil alamat tumuwuhna luar biasa lumangsung di pasar video streaming régional, panyadia ladenan kudu lincah, "ceuk Tony Berthaud, Wapres tina jualan, APAC di harmonik. "Di Konvergen India, urang bakal showcase kumaha operator bisa ngajalankeun jasa video streaming gancang, nganteurkeun kualitas video hadé tur streamline workflows maranéhanana ngaliwatan inovatif solusi software sarta awan nu geus hasil deployed ku ngarah operator sakuliah dunya."

Di Konvergen India 2019, harmonik bakal nyorot di handap:

Ngajalankeun OTT Saluran gancang Maké SaaS pikeun sakabéh workflow, Kaasup Playout
Ku pemersatu sakabéh ranté processing media, ti ingest mun playout, transcoding, enkripsi, bungkusan jeung asal, harmonik'S VOS®360 Video software-sakumaha-a-jasa (SaaS) nyandak operator pikeun ngjalankeun jasa video streaming gancang sarta greatly simplify operasi maranéhanana. Kalawan VOS360 Video SaaS, operator bisa ngarojong rupa-rupa model bisnis, kaasup waktu-shift TV, VOD, olahraga live streaming, panempatan ad dinamis pikeun OTT na iklan sasaran pikeun siaran, mere hiji dorongan pikeun monetization eusi.

harmonik bakal showcase Gambar breathtaking featuring eusi NASA ti mimiti 24 / 7 UHD setelan HDR layanan vidéo streaming di dunya, Powered by VOS360 Video SaaS, dina alat Roku.

www.202comms.com/Harmonic/harmonik-VOS360SaaS.jpg

Nganteurkeun punjul Quality Video dina Cost Handap Ku Encoding Kandungan-Sadar
Di Konvergen India 2019, harmonik bakal demonstrate kumaha operator bisa ningkatkeun QoE jeung ningkatkeun efisiensi rubakpita ku nepi ka 50 persen ngaliwatan téhnologi basis AI di-unggul pangajén EyeQ ™ eusi sadar solusi encoding parusahaan.

www.202comms.com/Harmonic/harmonik-EyeQ.jpg

Simplify UHD Service Pangiriman Kalawan Solusi Ahir-to-Ahir
harmonik'S solusi UHD workflow tungtung-to-tungtung ngarojong rupa-rupa aplikasi, kaasup channel origination, live streaming sarta dina paménta. Dina manah harmonik'S solusi UHD anu Spéktrum ™ média X server, Polaris ™ Play automation channel-di-a-kotak, sarta Electra® X encoder, nu nganteurkeun kualitas video pristine di bitrates low. Leyuran ieu bisa deployed dina enggon atawa dina awan jadi bagian tina harmonik'S VOS360 Video SaaS.

Ihtisar parusahaan:

harmonik (NASDAQ: HLIT), pamingpin di sakuliah dunya dina puseuran téhnologi jeung jasa pangiriman video, nyandak pausahaan media na panyadia ladenan pikeun nganteurkeun jasa siaran-kualitas ultra tinggi-na video OTT ka konsumén global. parusahaan oge geus revolutionized aksés sambungan kabel jejaring via munggaran solusi aksés sambungan kabel virtualized industri urang, anu ngamungkinkeun para operator sambungan kabel ka beuki flexibly nyebarkeun layanan internét gigabit ka imah pamakéna 'na alat nu bagerak. Naha ngajarkeun pangiriman video OTT via awan inovatif tur software-sakumaha-a-jasa (SaaS) téknologi, atawa powering pangiriman jasa sambungan kabel internét gigabit, harmonik geus ngarobah cara pausahaan media na panyadia ladenan monetize hirup jeung VOD eusi dina unggal layar. Inpo leuwih mangrupa sadia dina www.harmonicinc.com.

Sadaya merek dagang muncul di dieu mangrupakeun merek hak milik nu bogana.

Link kana Word Dok: www.202comms.com/Harmonic/190107Harmonic.docx

Poto Patalina: www.202comms.com/Harmonic/harmonik-VOS360SaaS.jpg
www.202comms.com/Harmonic/harmonik-VOS360SaaS.jpg
harmonik VOS®360 Video SaaS

poto Patalina: www.202comms.com/Harmonic/harmonik-EyeQ.jpg
www.202comms.com/Harmonic/harmonik-EyeQ.jpg
harmonik EyeQ ™ Kandungan-Sadar Encoding Solusi

Bagikeun eta on Twitter:twitter.com/intent/[EMAIL PROTECTED]%20%23OTT,%20%23SaaS,%20and%20%23UHD%20Solutions%20Provide%20Agility%20at%[EMAIL PROTECTED]% 20-% 20http: //bit.ly/2AuuHX2

Konvergénsi India 2019 Exhibitor Nilik
Jan. 29-31
New Cirebon
Aula 12A, Nangtung E1


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!