imah » jobs » Video Editing Mitra

Bubuka Padamelan: Pidéo Editing Associate


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Paragon Media Grup
location: O ekonomiowoc WI US
Calon calon kedah ngagaduhan pangaweruh anu damel sareng / atanapi pangalaman sareng Final Cut Pro X, Motion 5, Adobe After Effect, Compressor, Pinnacle Studio 18, sareng…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)