imah » jobs » Video Editor na Videographer

Bubuka Padamelan: Editor Video sareng Videographer


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: SATU FILMS POINT
location: Jackson Karyadi NY US
Pangetahuan sareng kamampuan sareng Microsoft Office Suite, Photoshop, sareng parangkat lunak ngedit video profésional sapertos Premiere, After Effect, sareng Final Cut Pro….

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)