imah » jobs » Pidéo Pidéo, Studio Produk

Bubuka proyék: Editor Video, Studio Produk


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Netflix
location: Los Angeles CA US
Éditor pidéo tanggung jawab pikeun kick off, pangwangunan kreatif sareng palaksanaan trailer tingkat gelar sareng subsét video promosi….

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)