imah » jobs » video Insinyur

Bubuka proyék: Video Insinyur


AlertMe

Zayo Grup
lokasi: Tulsa OK US
Insinyur vidéo boga pangaweruh digawé sahiji solusi angkutan siaran ogé Lapisan 1, Lapisan 2 jeung jaringan Layer3 ....

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!