imah » jobs » video intern

Bubuka proyék: Video intern


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Nu Daily Gunana
location: New York NY US
Kapercayaan gawé bareng Adobe premiere na familiarity kalawan Photoshop na Saatos Balukar. The Daily Gunana keur néangan hiji diandelkeun, timer ngamotivasi, sarta ...

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)