imah » jobs » Koordinator Produksi video

Bubuka proyék: Koordinator Video Produksi


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Austin Persib
location: Austin TX US
Kamampuhan pikeun nyieun kontén pituin nganggo Adobe Premier, Saatos Balukar, Photoshop, Illustrator InDesign atanapi program anu sami ogé Microsoft Office Suite….

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)