imah » jobs » Video Koordinator Produksi / Development Émbaran Insinyur

Bubuka proyék: Koordinator Produksi Video / Development Émbaran Insinyur


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Juniper Jaringan
location: Sunnyvale CA US
Enact lila pangalusna pikeun streamline proses produksi video. Familiarity kalayan sagala aspek produksi video, kaasup tapi teu diwatesan ka: ....

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)