imah » jobs » Asisten Produksi Pidéo - Tingkat I

Bubuka Padamelan: Asisten Produksi Video - Tingkat I


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Kenjya-Trusant Group, LLC
location: Washington DC US
Asistén Produksi Video - Level I. Kemampuan pamréntasan pidéo téknis dina produksi lapangan sareng studio live live….

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)