imah » jobs » Paraprofessional Produksi Video

Pembukaan proyék: Video Produksi Paraprofessional


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Sakola Umum Public Hopkins
location: Hopkins MN US
Ngatur inventaris peralatan produksi video. Video Paraprofessional Produksi tanggung jawab pikeun gawé bareng murid sareng staf ngagunakeun produksi video…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)