imah » jobs » Video Production Paraprofessional

Job Opening: Video Production Paraprofessional


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Hopkins Public Schools
location: Hopkins MN US
Manage video production equipment inventory. The Video Production Paraprofessional is responsible for working with students and staff using video production…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!