imah » jobs » Ngahubungkeun video produksi

Bubuka proyék: vidéo produksi ngahubungkeun


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: origami Bueuk
location: Chandler AZ US
O Adobe Produksi Suite (premiere Pro, audisi, Saatos Balukar, Photoshop). Produksi Mitra video. Audio jeung video alat produksi ....

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!