imah » jobs » video Promoter

Bubuka proyék: Video Promoter


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Samudra Gambar Hiburan
location: Newhall CA US
Video Edit & Organisasi :. Pangalaman jeung Bioskop jeung kaméra DSLR filmmaking, Cahaya, rékaman sora na leutik tim / produksi video solo ....

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!