imah » jobs » video Editor

Bubuka proyék: Video Editor


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Studi Film Bodas Munding
location: St. Louis MO US
Ahli dina After Effects sareng premiere Pro. Pangaweruh pormat pidéo pikeun rupa-rupa aplikasi, standar komprési vidéo, babandingan aspék, interlacingâ €

langkung >>


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)