imah » jobs » video Editor

Bubuka proyék: Video Editor


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Studi Film Bodas Munding
location: St. Louis MO US
Ahli dina After Effects sareng premiere Pro. Pangaweruh pormat pidéo pikeun rupa-rupa aplikasi, standar komprési vidéo, babandingan aspék, interlacingâ €

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)