imah » jobs » video Editor

Bubuka proyék: Video Editor


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Rilis
location: West Allis WI US
Tambahkeun grafik sareng lianna pangaruh husus mun video lamun diperlukeun. Kaula dina Adobe Premier, Adobe After Effects, Blackmagic Desain DaVinci Resolve ....

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)